Kolonyaya Dair Merak Ettiğiniz Her Şey

1
701
kolonyaya dair merak ettiğiniz her şey

Mağazamızda çeşitlenmiş kolonya esanslarını geçmiş olsun ziyaretlerine giderken, kurumsal ziyaretlerde bulunurken, misafirliğe giderken ya da evinizde konuk ağırlarken yanınızda bulundurabilirsiniz. Özellikle de sağlık açısından olumlu etkileri olan her türlü virüs gibi etkenleri ortadan kaldırmaya yarayan kolonyalar, Covid-19 sürecinde yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Salgın süresince herkesin yanında taşıdığı ve kullanım yoğunluğunu arttırdığı kolonyaların her biri kendine has özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Mandalina kokulu esanstan misket limonlu kolonya esansına kadar daha birçok kolonya kokusu zenginleştirilmiş Hediyelik Kolonya kategorimizde yer alıyor. Hem kendinizin hem de sevdiklerinizin sağlığına güzel dokunuşlar yapmak istiyorsanız kolonyalara göz atabilir, istediğiniz kokuyu tercih edebilirsiniz. Yazının devamında merak ettiğiniz “kolonya kullanımı neden önemlidir? Hediyelik kolonya setleri pahalı mı? Kolonya nasıl saklanır? Kolonya dolapta saklanır mı?” sorularınızın yanıtlarını bulabilirsiniz.

Kolonya Kullanımı Neden Önemli?

Kolonya, etil alkolün, suyun, limonun, çiçeklerin veya tütün esanslarının kullanımıyla hazırlanan hoş bir kokuya sahip tüp parfüm olarak bilinir. Salgın süreci başta olmak üzere tüm zamanlarda en yaygın olarak kullanılan hijyen maddelerinden bir tanesidir. Sağlıklı bir yaşam için etkisi hissedilen bu esansları mutlaka yanınızda bulundurmalı, kokusuyla mest eden kolonyaları elinizi dezenfekte etmek amacıyla sürekli olarak kullanmalısınız. Böylelikle kalabalık ortamlarda hem kendinizi hem de başkalarını riske atmaktan uzak durmuş olursunuz.

Kolonya kullanımı sağlık için önemli olsa da aslında kokusuyla da cezbetmekte ve insana huzur vermektedir. Eğer ki oturduğunuz yerde bir temizlik yapma ve temizlik sonrası güzel koku aramaktaysanız bunun için %100 orijinal ve doğal olan kolonya esanslarını kullanabilirsiniz. Temizlediğiniz yerlere kimyasal madde oranı yüksek olan ilaçları kullanmak yerine kokusuyla ve doğallığıyla insanın sağlığına iyi gelen, huzur veren kolonyaları tercih edebilirsiniz. Bu sayede solumak durumunda olduğunu kokular doğal olan kolonyalar olacaktır.

Kolonya Hediye Olarak Alınır mı?

Annenize, babanıza, kardeşinize veya tüm sevdiklerinize özel olarak alabileceğiniz hediyelerden biri de kolonyalardır. Hele ki salgının zirve yaptığı bu dönemlerde kolonyanın kullanımını artırmanız virüsten ve diğer tüm olumsuz etkenlerden uzak durmanızı sağlayacaktır. Sevdikleriniz için de kolonya hediye kutuları veya setleri ideal bir hediye alternatifi olacaktır. Tekli kolonyaları sipariş edebileceğiniz gibi sevdikleriniz için ya da misafirliklere giderken yanınızda götürmek için Kolonya Çikolata Setini veya Kolonya Lokum Setini alabilirsiniz.

Kolonya setlerinden herhangi birini almaya karar verdiyseniz setler arasından çikolata çeşitlerini, lokum çeşitlerini ve kolonya kokusu çeşitlerini kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Hem lezzetlerinden ödün vermeyen çikolatalar ve lokumlar hem de kokusuyla huzur veren kolonya esansları sevdikleriniz için alacağınız en ayrıcalıklı armağanlardan biri olacak. Bunun için yapmanız gereken tek şey kolonya kategorisine göz atmaktır.

hediyelik kolonya setleri pahalı mı

Hediyelik Kolonya Setleri Pahalı mı?

Hediyelik Kolonya setleri, kişiye özel hediyeler, özel tatlı ikramlıklar ve yüzlerce hediye çeşidi mağazamızın yenilenmiş stoklarında yerini almaya devam ediyor. Tazelikleriyle vazgeçilmez birinci sınıf lezzet olarak seçilen lokumlar, drajeler, makaronlar, çikolatalar kalitelerinden ödün vermiyor. Tabii ki bu enfes tatlara eşlik eden Türk kahvesi, filtre kahve ve dünya kahveleri de içenlerin bir daha içmek istediği içeceklerden olmayı başarıyor. Her bir set kendi içerisinde özel tatlarla ve tasarımlarla buluşuyor.

Mağazamız üzerinden kolonya esansları ve diğer tüm hediyeleri gönlünüzden geçtiği gibi kolaylıkla alabilirsiniz. Hangi hediyeden veya özel tattan yana durursanız durun ister tekli ister setli hediyelikleri alın hepsi en uygun ve avantajlı fiyatlarıyla sizleri bekliyor. Bütçe dostu olan her bir hediyeliğimizi gönlünüzden geçtiği an alabilir, sevdiklerinizi de kolonya esanslarının bulunduğu özel setlerle buluşturabilirsiniz.

Kolonya Nasıl Saklanır?

Ahşap kapaklı cam şişeler içerisinde muhafaza ettiğimiz ve satışa sunduğumuz kolonya esansları oldukça uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Çeşitleriyle mest eden ve hangi çeşidi alırsanız alın sizi memnun edecek olan kolonyalarımıza mağazamız üzerinden istediğiniz an hızla ulaşabilirsiniz. Üstelik cam şişelere doldurulan kolonyalar ahşap kapak sayesinde sızdırmazlık ve koku dayanıklılığı konusunda etkisini daima koruyor.

Aynı zamanda da markamızın logosu olan “E” logosu da ahşap kapakların üzerine basımı yapılıyor. Böylece Kolonya esanslarımızın kaliteli olduğunu ve logo damgasının kaliteyi yansıttığını anlayabilirsiniz. Kolonya her ne kadar bir esans olsa da veya bir parfüm olarak bilinse de dayanıklılığını artırmak ve doğru bir şekilde muhafaza etmek için bazı püf noktaları bilmeniz gerekmektedir. Bu noktalardan en önemlisi kolonyanın nasıl saklanması gerektiğidir. Peki, kolonya nasıl saklanır?

Genel olarak kolonyaların içeriğinde Alcohol Denat, Water, Fragrance, Citral, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, benzyl Salicylate, D-Limonene, Citronellol, Linalool. Ayrıca da bu esanslar gıda maddesi değildir. Gözle temastan kaçınmalı, ısı-güneş ışığından kolonyaları korumalısınız. Özellikle de çocukların erişemeyecekleri yerlere koymaya özen göstermelisiniz.

Kolonya Dolapta Saklanır mı?

Kolonya bir gıda maddesi olmasa da saklama yöntemi oldukça önemlidir. Mesela ısı ve güneş ışığından uzak yerlerde saklamanız gerekmekte ve hatta dilerseniz buzdolabında saklayabilirsiniz. Kolonyayı buzdolabında saklamak doğru bir yöntemdir çünkü içerisinde bulundurduğu etil alkol donma noktası yüksek olan bir maddedir bu nedenle buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

hediyelik kolonya

Endorfia’dan Fark Yaratan Kolonya Çeşitleri

Mağazamızın yenilenmiş stoklarında veya yeni gelenler arasında kolaylıkla bulabileceğiniz kolonya esanslarını çok seveceksiniz. Hem sağlıklı günlere çok daha hızlı kavuşmak hem de kokusu güzel doğal esansları almak yerinde bir davranış olacaktır. Sizleri ve sevdiklerinizi düşünerek kolonya kokularını ve çeşitlerini artırdık. Bu koku çeşitleri şu şekildedir; mandalina esansı, misket limon esansı, ıhlamur esansı, yasemin esansı, yeşil çay esansı, lavanta esansı. Her bir koku ayrı ayrı mest ediyor ve şahane bir iz bırakıyor. O halde şimdi Kolonya kategorisi üzerinden sipariş verebilir, sağlığınıza güzel dokunuşlar yapabilirsiniz.

1 YORUM

  1. Endorfia’nın kolonya çeşitlerine bayılıyorum.
    Erkekler için misket limon tercihimdir.
    Bayanlar için yasemin kolonyası tercihimdir.
    Normal limon kolonyası da çok mistik bir kokuya sahip.
    Cam şişeleride çok ince ve kaliteli.
    Ahşap kapaları ile birlikte asalet abidesi.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin