Koç Burcu Erkeğe Ne Alınır?

0
999

Koç Burcu Erkeğe Hediye Fikirleri

Hayatımızın içinde yer alıp da değer verdiğimiz erkekler birden fazla olabilir. Babamız, amcamız, abimiz, sevgilimiz ya da eşimiz diye bu önem verilen erkekler listesi artıp gidebilir. Peki, bunların arasında koç burcunda olan var mı? Özel günlerde ona ne almanız gerekir? Hangi hediye o kişi için uygun olacaktır? Koç Burcu Erkeğe Hediye Fikirleri arasından uygun olanlara bir bakalım…

Öncelikle hediye alınacak kişinin hayatımızdaki yeri oldukça önemlidir. Sevdiğimiz bir büyüğümüz ise farklı hediye, sevgilimiz ise farklı hediye tercihinde bulunmalısınız. Hatta eşimiz koç burcu erkeği ise; o zaman biraz daha seçici olmalısınız. Oldukça çekici ve hareketli olan koç erkekleri özgür yapısı ile bilinmektedir. Evli bayanlar koç erkeğini elinde tutabilmek için ayrı bir gayret de sarf etmeleri gerekebilir.

Koçlar sevdiği zaman karşısındakini kaybetmemek için elinden geleni yaparlar. Tam olarak kendini aşık hisseden bir koç erkeği; her şeyi geride bırakabilir ve karşısındakine bağlanabilir. Ama kendini aşık hissetmeyen bir erkekse o zaman sizden sıkılabilir, hele ki özgürlüğünü elinden alıyorsanız sizi terk edip gidebilir. Sevdiği kişiyi aşırı derecede kıskanır. Hatta kıskançlık onlarda ilk sırada yer alan özelliktir.

Sizi seven bir koç erkeğine onun önemli gününde alacağınız hediyenin anlamı onun için büyüktür. Kendini özel hissettirecek Koç burcu erkeğe hediye fikirleriarasında kişisel kullanabileceği bazı eşyalar alabilirsiniz. Her zaman kullanacağı termos bardak ve yanında atıştırmalık çikolata ya da şeker oldukça hoşuna gidebilir. Termosunda sıcacık çayını ya da kahvesini içebilir. İçerken de mutlaka sizi düşünecektir.

Burçların Hayatımızdaki Yeri

Burçlara bazı kimseler inanmamakla birlikte; çoğumuzun hayatının içinde oldukça fazla bir yere sahiptir. Güneşin, yıldızların ve gezegenlerin evrendeki hareketleri ile birlikte burç yorumları yapılmaktadır. Gerçekliği bilimsel verilere dayanmaktadır. Bir kişi doğduğu zaman güneş hangi pozisyonda ise; burcunun da onunla alakalı bir durum olduğu bilinmektedir. Burçlar mevsimlere göre belirlenirler.

İlkbahar, yaz, sonbahar, kış mevsimlerine göre 4 döngü olarak kabul edilmişlerdir ve her döngüde 3 burç bulunmaktadır. Burçlara inanma ve onların vermiş olduğu işaretlerle hareket etme, çok eski yıllara uzanmaktadır. Sümerler zamanında, güneşin hareketleri oldukça fazla izlenmiş; güneş dünyanın çevresinde döndüğü eksene de isim verilmiştir. Sümerliler zamanında 18 olarak belirlenen burçlar daha sonraları 12 olduğu kabul edilmiştir.

Gelelim koç burcuna… Koç Burcu ilkbahar mevsiminde bulunmasından dolayı ( 21 Mart- 20 Nisan) ilk burç olmaktadır. Gece ve gündüzün eşit olduğu 21 Mart önemli bir olayı ifade etmektedir. Yani güneş etkisini daha fazla göstermekte ve geceyi yenmeye başlamaktadır. Güneşin burçların belirlenmesinde önemli bir etken olduğunu düşünürsek; bu durumu önemsemek gerekir.

İnatçı, meraklı ve aynı zamanda cömert olan koç burcu erkekleri aslında küçük hediyelerle bile mutlu olurlar. Koç Burcu Erkeğe Hediye Fikirleri arasında, onun iş ya da ev hayatında oldukça hoşuna gidecek seveceği çok şey alabilirsiniz. Kahve içmeyi seviyorsa; hem ofiste hem de evinde kullanabileceği kahve setleri onun için ideal bir hediye olabilir. Hem içerken sizi hatırlayacak hem de bitmesin diye kahvenin gözünün içine bakacaktır.

Koç Burcu Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

Oldukça hareketli, heyecanlı, kımıl kımıl dediğimiz türden erkeklerdir. Liderlik ve yöneticilik vasıfları üstündür. Ben bilirim, ben yaparım demeyi çok severler. Düzenli bir hayat onlar için ideal olandır. Emir vermeyi ve yönetmeyi severler. Oldukça dik başlı ve inatçıdırlar. Verdikleri karardan dönmezler. Siz onlara hatalısın deseniz bile onlar hatalarını kabul etmeyecektir.

Liderlik özelliğinden dolayı dediğim dedik bir havada olurlar. Her istediği olmalıdır. Ayrıca oldukça meraklıdırlar. Bilmediği ya da merak ettiği her şeyi sorar, öğrenene kadar da merakını yenemezler. Koç erkekleri özgürlüklerine düşkün oldukları için; özgürlüğüne engel olacak hiçbir şeyi ya da hiç kimseyi hayatlarında istemez. Yöneticiler ve liderler bu burçlardan çıkmaktadır.

Size olumsuz gibi gelen bütün bu özelliklerinden sonra en güzel özelliğine değinmek gerekirse; o da cömert olmalarıdır. Sadece kendilerine değil yakın çevresine bile yardımda bulunabilir, para onlar için önemli değildir. Hesapsızca her yere harcayabilirler. Merhamet duyguları oldukça yüksektir. Herkese yardım etmek için ellerinden geleni yaparlar. Keyifli ve yaşamayı seven erkeklerdir.

Yaşamdan bu denli zevk alan koç erkeğine hediye almayı düşündüğümüz anlarda; onun tarzını yansıtacak hediyeler de alabiliriz. Mesela peluş ayıcık, aslancık ya da sevimli koalanın yanında, sevdiğiniz kişinin ağzını tatlandıracak çikolatalar Koç burcu erkeğe hediye fikirleri arasında bulunmalıdır denilebilir. Aldığı bu sevimli peluş ile heyecan dolacaktır. Çünkü yapısı buna müsaittir.

Koç Burcu Erkeğine Başka Hangi Hediyeleri Alabilirsiniz?

Koç burcu erkekleri dikkatleri üzerine çekmek ister. Ona vereceğiniz hediyelerde de farklı olanları almak onlara daha güzel hisler yaşatmaktadır. Kendinin özel kullanacağı bireysel eşyalardan hoşlandığı gibi; markalı ve kaliteli olan hediyelerden hoşlanırlar. Oldukça cömert olduklarını bildiğimiz için onlar nasıl ki para harcamaktan çekinmiyorsa; kendileri için de aynı durum olsun isterler. Kimsede olmayan eşine az rastlanır hediyeler oldukça hoşlarına gidecektir.

Oldukça yakışıklı ve çekici erkekler olduğunu düşünürsek; kendileri ile ilgili bazı özel kullanım eşyaları ya da farklı görselliğe sahip hediyeler onlar için uygun olabilir. Ofisinde işlerini yaparken kendine özgü kullanacağı powerbank ve flash bellek yanında bir de kahve olsa ne güzel olurdu değil mi? Ya da kalem ve anahtarlık seti hem de Atatürk resimli olan ya da ay yıldızlı kırmızı renkte… çok güzel olurdu.

Hediye almak istediğiniz koç burcu erkeği sizin için hangi statüde olursa olsun ona kendini değerli hissettirmelisiniz. Aldığınız şey sadece ona özel olmalı ve hatta mümkünse eşine az rastlanır olmalı. Sıradan parfüm ya da kazak türü eşyalardan uzaklaşmalısınız. Koç burcu erkeğe hediye fikirleriolarak beyninizde farklı düşünceler belirmelidir. Onun hoşlandığı ilgi alanlarına göre seçim yapmak belki size kolaylık sağlayabilir.

Konumlarına Göre Koç Burcu Erkeğine Alınacak Hediyeler

Babanız koç burcunda ise ve ona hediye almak istiyorsanız; kaliteli güzel bir deri kapaklı defter alabilirsiniz. Babanız günlük notlarını tutarken devamlı sizi hatırlayabilir. Defterin yanında kalem seti de çok güzel bir hediye olacaktır. Koç burcu erkeklerinden bir yakınınızın önemli bir günü ise ona çikolatalı ya da lokumlu güzel bir paket alabilirsiniz. Ona önem verdiğinizin göstergesi olarak bunların yeri ayrıdır.

Koç burcu erkeğe hediye fikirleri içerisinde erkek arkadaşımıza Kişiye Özel Setlerden alabiliriz. Kalem seti, termos ve kahve seti ya da iş yerinde işlerini kolaylaştıracak harici disk ya da taşınabilir şarj cihazı alabiliriz. Ama arkadaşlığınız aşka yakınsa ve onu anlatmak amaçlı hediye seçmeniz gerekiyorsa; o zaman boyut farklı olmalıdır. Kalp yastık ve üzerinde “ seni seviyorum ‘’ yazısı harika bir seçim olacaktır.

Güzel olan çikolata ya da lokum paketleri bizim her zaman kurtarıcımız olmuştur. Ev ziyaretlerinde, akraba ve sevdiklerimizi ziyaret ederken, bayramda ya da kurumsal görüşmelere gidilirken bunlardan temin etmemiz oldukça nazik bir hareket olmaktadır. O yüzden lokum ve çikolatalar yıllardan beri kültürümüzde önemli bir yere sahiptir. Hele ki yanında bir de Endorfia Türk Kahvesi olursa.

Koç erkeğine alacağınız hediyelerde onu övdüğünüzü hissettirecek seçimlerde bulunmanız daha akıllıca olabilir. Koç burcu erkeğe hediye fikirleri seçimlerinizde hem özel hem de biricik olduğunu hissettirmelisiniz; işte o zaman onun gönlünde gerçekten yer edinebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin