Kişiye Özel Çikolatalı Hediye Kutuları

0
599

Sevdiklerinize Özel Çikolata Kutuları

Kişiye özel çikolatalı hediye kutuları ile yaz kış demeden mutlulukları zirvenin doruklarına taşıyabilirsiniz. Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmaya fazlasıyla yetecek olan çikolata hediye kutuları ile enerjik ve heyecanlı bir güce sahip olabilirsiniz. Küçük büyük demeden herkesin vazgeçemediği ve tutkunu olduğu çikolatalar, o kadar çok çeşitlenmiştir ki her gün yeni bir tada merhaba deme fırsatı sunacak kadar güzel bir lezzettir. Önde gelen ve yedikçe yediren öyle enfes çikolatalar vardır ki bu yazımda hepsini ayrıntılarıyla ele alacağım.

“Çikolata neden hayatımızın merkezinde? Çikolatanın sağlığa katkıları nelerdir? Kişiye Özel Çikolatalı Hediye kutuları nelerdir?” konuları oldukça iç açıcı ve merak edilen en güzel konular arasında yerini alıyor. Siz sevgili okurlarımın merakla beklediği çikolata yazılarını yaza özel olarak ele aldığım bu yazımda, merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz. Yaz aylarını şenlendirecek kişiye özel çikolata hediyeleri, kurumsal çikolatalar ve çikolatalı hediye kutuları sizlere şahane fikirler verecek.

Çikolata Neden Hayatımızın Merkezinde?

Çikolatan geçmişten günümüze büyük bir itinayla taşınan en iyi lezzet kültürlerindendir. Öyle ki çocuklardan yaşlı kesimlere kadar herkesçe çok sevilir ve sık sık tüketilir. Damakları tatlandırması bir yana verdiği haz da bir başkadır. Yedikçe bıktıran değil yedikçe yedirten enfes bir yiyecektir.

Çikolata eski uygarlıklardan bu yana hep değişik şekillerde kullanılmış ve farklı yöntemlerle uygulanmıştır. Çok eskiye bakıldığında çikolatanın para olarak bile kullanıldığı görülmektedir. Aynı zamanda da sadece bir yiyecek değil içecek olarak da kullanılmıştır. Günümüzde de hem yiyecek hem de içecek olarak seve seve tüketilir. Lezzetine doyum olmayan bu harika yiyecek mutluluk vermesinin yanı sıra sağlığa da birçok katkı sunar.

Çikolatanın tutkunları için birçok lezzetten söz edebiliriz. Daha önce çikolata üzerine farklı türde ilgi çekici yazılar yazmıştım. Daha ayrıntılı okuma fırsatı bulmak isterseniz “Endorfia Blog” kısmından yazıların tamamına ulaşabilirsiniz. Şimdi de gelelim çikolatanın sağlığa sunduğu faydalara ve bıraktığı olumlu etkilere.

Çikolatanın Sağlığa Faydaları Nelerdir?

Çikolatanın sağlığa etkileri olabilir mi diye düşünenler çok fazladır. Evet, bu şekilde düşünmek oldukça makul ve anlamlıdır. Çünkü her yiyeceğin fazlasını tüketmek sağlıkta olumsuz etkiler bırakabilir. Çikolatanın da aşırı tüketilmesi sağlığı olumsuz etkileyebilir. Ancak yerinde ve gerektiği kadar tüketilen her yiyecek ve içecek sağlığa yarar sunar.

Çikolatanın Sağlığa Faydaları

  • Stres kaynaklı oluşan çoğu durumu ortadan kaldıracak ve huzur verecek bir etkiye sahiptir,
  • Çikolatanın içerisinde “theobromine”adında bir bileşen bulunmakta ve bu bileşen öksürüğü ortaya çıkaran “vagus” adındaki sinirlere etki ederek öksürük şiddetini azaltıyor,
  • Antioksidan kaynağı olan kakao sayesinde kalp ve damar hastalıklarıyla baş ediliyor,
  • Kolesterol dengesizliğini en aza indirir ve hatta ortadan kaldırır,
  • Çikolata beynimize giden damarlarda kan akışını hızlandırarak beyinde oluşan damarların tıkanıklıklarını ortadan kaldırıyor,
  • Çikolata barındırdığı bileşen değerleri sayesinde zihni kuvvetlendiriyor,
  • Tansiyon gibi dengesizlik yaratan sorunları ortadan kaldırır,
  • Kanser hücrelerinin oluşumunda dahi önleyici bir etkiye sahiptir,
  • Çikolata şüphesiz ki kan basıncını düzenleyen harika bir lezzet ve iyi bir ilaçtır,
  • Böbrekler de oluşan kum veya taş gibi sorunların etkisini en aza indirir,
  • Çikolatanın içerisinde bulunan tüm sağlıklı lifler bağırsak düzensizliklerini de ortadan kaldırır,
  • Sakinleştirici, yatıştırıcı ve mutluluk seviyesini yükseltici bir yiyecektir,
  • Boğaz ağrısını azaltan bir etkiye de sahiptir,
  • Kan şekerindeki dengesizliği düzenli bir seviyeye taşıyor. Kan şekerim düştü dediğimizde bile direkt olarak aklımıza ilk gelen çikolata oluyor,
  • Cildin güzelliğine güzellik katan ve yıpranmış cilt görüntüsüne duru ve parlak bir cilt görüntüsü veren bir lezzettir,
  • Verdiği enerji ile yorgunluğu ve halsizliği en aza indiriyor,
  • Kemik gelişimde önemli bir role sahiptir çünkü çikolata içerisinde kalsiyum bulunur,
  • Bağırsak kanserlerinin oluşumunu dahi engelleyen bir ilaçtır çikolata lezzeti,

Kişiye Özel Çikolatalı Hediye Kutuları Nelerdir?

Kişiye özel çikolatalı hediye kutuları için birbirinden güzel çikolata önerileri mevcut. Her birinin özenle hazırlandığı bu çikolata kutuları dış görünüşüyle bile kalbi fethetmeye yetiyor. Tüm bu güzel çikolatalı hediye kutuları seçeneklerine Endorfia sitemizde yer alan “Çikolata” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Çikolatalı Hediye Kutuları

Endorfia Çikolata bölümünde yer alan birbirinden taze ve sağlık odaklı enfes lezzetler yer alıyor. Sizler için seçtiğimiz bu nadir lezzetler şu şekilde yerini almaktadır.

Madlen Çikolata; sütlü enfes bir tada sahip olmakla beraber aynı zamanda bitter olarak da çeşitleri mevcut olan şahane bir lezzettir. Bayramları şenlendiren ve şeker bayramlarımızın olmazsa olmazı olan bir çikolata türüdür. Madlen çikolatanın da; brown, single slim, single modern, single midi, single maxi, double midi, double premium ve twin premium gibi türleri bulunmaktadır.

Madlen çikolataların satışını büyük bir hassasiyetle gerçekleştirmekteyiz. Özel kutu seçenekleri ve farklı renk seçimleriyle dilediğiniz çikolatalı hediye kutusunu tercih edebilirsiniz. Ayrıca sizler için özel olarak sunduğumuz indirimli fırsat kampanyalarından da yararlanabilirsiniz. %29’a varan indirim şansı için Endorfia Madlen Çikolata kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Krokan Çikolata; fıstıklı çikolataların tadına doyamayacağınız krokan çikolatalar da bayramlarınızın ve damaklarımızın vazgeçilmezidir. Çikolatalı hediye kutusu içerisinde hijyenimize katkı sunacak kolonya esansları da yer alıyor. Hem hijyen hem de lezzetin bir arada olduğu harika bir hediye tercihidir.

Krokan çikolatanın da brown, single sim, twin Premium gibive madlen çikolatada var olan diğer tüm türlerin hepsi yer almaktadır. Ayrıca krokan çikolatalarında da renk tercihi yapabilir ve indirimli fırsat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. %24’e varan fırsat seçeneklerini kaçırmamak için Endorfia Krokan Çikolata kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Özel Günler için Çikolatalar; özel günleri taçlandıracak lezzeti ve görüntü kalitesiyle sevdiklerinizi şımartabileceğiniz özel günler çikolatalı hediye kutuları ile anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Birbirinden güzel sevimli kalpli çikolatalar ile zengin görünüme sahip kutuları hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Hem lezzetli hem de sevimli özel günler çikolataları ile farkınızı ortaya koyabilir ve sizler için sürekli güncellenen indirim seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Bunun için Endorfia Özel Günler kısmından %21’e varan indirim fırsatlarına ulaşabilirsiniz.

Special Çikolata; adıyla bile özgüveni yücelten muhteşem bir çikolata türü olan special çikolatalar; özel günler, normal klasik günler veya konuk ağırlayacağınız kurumsal ziyaretler için kullanılabilecek harika bir lezzettir. Tadıyla damaklarda bıraktığı izler kadar, jest yapabilmek için de makul bir seçenektir.

Special çikolatalarında türleri aynı diğer çikolatalar gibi twin premium, single slim, double premium gibidir. Ayrıca %24’e varan indirim fırsatlarına Endorfia Special Çikolata kısmından ulaşabilirsiniz.

Tablet Çikolata; bol fıstıklı ve sütlü tablet çikolataları hala denemediyseniz mutlaka denemelisiniz. Bu muhteşem lezzete tanıklık etmek için Endorfia Tablet Çikolata kısmını ziyaret edebilir ve indirimli fırsat seçenekleri ile çikolataları %20 indirim farkıyla alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin