Kenya Kahvesi Tercih Edenlere Yönelik Çikolata Paketi Önerileri

0
87
kenya kahvesi tercih edenlere yönelik çikolata paketi önerileri

Kenya kahvesi, dünyaca ün salmış dünya kahvelerinden biridir. Bu kahve, geleneksel tadımcılar tarafından tam not almayı başarmış olan bir lezzete sahiptir. özellikle farklı lezzet arayışlarının başında yer alan Kenya kahvesi, çikolatanın yanına fazlasıyla yakışmaktadır. Bu noktada kahveyi tüketirken yanında yer vereceğiniz hediyelik çikolata seçenekleri ile damaklarınızı şımartabilirsiniz.

Hediyelik çikolata kategorisinde yer alan renkli çikolata kutuları ve paketleri gözlerinizi kamaştıracak. Paketlerin içeriğindeki çikolata çeşitleri sayesinde Kenya kahvesini aşkla tüketme şansını elde edeceksiniz. Kahveye eşlik edecek krokan, madlen, Special gibi çikolatalardan herhangi birini alarak kahvenize eşlik etmelerini sağlayabilirsiniz. Kahve ve çikolata ikilisi sayesinde güne daha dinç başlayabileceksiniz.

Hediyelik Çikolata Paketleri Seçenekleri Nelerdir?

Kenya kahvesi başta olmak üzere kahvelerin yanına en çok yakışan çikolataları bir araya topladık. Yedikçe yediren bu çikolatalar zihninizde iz bırakacak. Enfes tatlarından dolayı sıklıkla tercih edilen hediyelik çikolata paketleri seçeneklerinden bazıları şöyledir:

  • Single slim fıstıklı kalp çikolata
  • Twin Premium fıstıklı kalp çikolata & kahve
  • Single maxi madlen çikolata
  • Double midi madlen sütlü çikolata & kolonya
  • Single maxi fındıklı üzümlü Special çikolata
  • Single modern fındıklı çiçek Special çikolata

Kenya Kahvesi Nedir?

Kenya kahvesi, niceliğine oranla niteliği daha çok olan ve yüksek bölgelerde yetişen ıslak işlemden geçmiş bir kahve türüdür. Ayrıca oldukça büyük bir öneme sahip olan dünya kahveleri çeşitlerinden biridir. Dar olan lezzet yelpazesi, kaliteli ve tutarlıdır. Bunun sebebi belki de Kenya Kahve Heyeti(Nairobi) tarafından sıkı sıkıya denetlenen Kenya Kahve Endüstrisidir.

Bu heyet yeşil çekirdek torbalarının her birinin sınıflandırılmasında etkilidir ve zaman zaman House Blend etiketi altında farklı ekim alanlarından gelen karışımları dahi denetler. “AA” olarak etiketlenmiş kahve torbaları en üst kalitedir ve Gurme kahve ticaretinde aranan ürünlerdir.

Kenya kahvesikeskin, meyvemsi ve hatta bazen yüksek asit oranına bağlı limonumsu ya da narenciyemsi lezzetleriyle ve çekirdeklerin uyumlu görünümleriyle(küçük, yuvarlak ve koyu yeşil-mavi) fark edilir, bunlar “AA” etiketliler, en fazla ihraç edilen “AB” etiketler ya da meşhur ve pahalı Kenya peaberry’leridir.

dünya kahveleri pahalı mıdır

Dünya Kahveleri Pahalı Mıdır?

En bilindik dünya kahvesi çeşitlerinden biri olan Kenya kahvesi, farklı lezzeti ve aroması sayesinde çok sevilmektedir. Ayrıca kahve dendiğinde akla ilk gelen kahve çeşitlerinden biri olmayı başarmaktadır.  Bu kahve de dahil olmak üzere bütün dünya kahveleri seçenekleri en ekonomik fiyatları ile her zaman sizleri Online Endorfia mağazamızda karşılar.

Kahveleri keşfetmek istediğinizde dünya kahveleri bölümüne ayrıca göz atabilirsiniz. Ayrıcalıklı olarak hazırlamış olduğumuz bu kategori sayesinde tüm dünya kahvesi çeşitleri ile tanışacaksınız. Aynı zamanda çikolataların da eşlik ettiği dünya kahvesi paketlerinden yana durabilirsiniz. Bu paketlerde çikolata ve kahve lezzetinin bütünleşmiş olması sizlerin vazgeçilmez favorisi olacak.

Kahve Çikolata Seti Seçenekleri ile Sevdiklerinize Jest Yapın!

Kahve çikolata seti seçenekleri en popüler olan hediyelik çeşitlerinden biridir. Canınız çektiğinde ister kendinize ister sevdiklerinize alabileceğiniz en özel hediyelerdendir. Bu hediye setlerinin içerisinde çok sevilen kahve ve çikolata çeşitleri yer almaktadır. Özellikle kahvesiz çikolata, çikolatasız kahve olmaz diyenlerin en sevdiği setlerin başında kahve çikolata seti gelir.

Kenya kahvesinin bulunduğu çikolata setlerinden birini alarak çikolata lezzet deneyimini zirvelere taşıyabilirsiniz. Hem çikolata çeşitlerine hem de dünya kahvelerine bu setler sayesinde hayran kalacaksınız. Bu setlere, kahve çikolata kategorisinden tüm seçeneklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

En Çok Sevilen Kahve Çikolata Setleri

Kahve içerken sevdiklerinize kırk yıllık bir hatır armağan etmiş oluyorsunuz. Bu armağanı taçlandırmak için de çikolata kutularından birini tercih etmenizi öneriyoruz. Bunun için sizlere özel olarak sunduğumuz kahve çikolata setlerimiz bulunuyor. Bu setlerden bazıları şöyledir:

  • Twin Premium fıstıklı kalp çikolata & kahve
  • Twin Premium fındıklı üzümlü Special çikolata & kahve
  • Premium madlen mix çikolata & kahve
  • Twin Premium madlen sütlü çikolata & kahve

Yukarıda yer alan kahve çikolata setlerine ek olarak çok daha fazlası için mağazamızın özel kategorilerini ziyaret edebilirsiniz. Böylece damaklarınıza özgü olacak en güzel lezzet önerilerimizden faydalanabilirsiniz.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Kenya Kahvesi Tercih Edenlere Özel Çikolata Önerileri

Endorfia olarak Kenya kahvesi ve enfes çikolata önerilerimizden söz ettik. Burada önerisinde bulunduğumuz kahve seçeneklerinin yanı sıra çok daha fazlası mağazamızda mevcuttur. Mağazamız üzerinden tadım yapmak istediğiniz çikolataları, kahveleri, makaronları veya lokumları kolayca sipariş edebilirsiniz. Kısacası aradığınız tüm lezzetleri bir tıklama ile yanı başınıza getirtebilirsiniz.

Sevdiklerinize unutulmaz sürprizler ve jestler yapmak istediğinizde onlar için dünyaca ünlü Kenya kahvesini veya diğer kahveleri alabilirsiniz. Bu farklı kahveler karşısında sevdiklerinize kucak dolusu mutluluklar yaşatmanız kaçınılmaz olacak. Aynı zamanda kafeinsiz kahve severler için de önerilerimiz var. Bu önerileri “Kafeinsiz Kahve Tercih Edenler İçin Madlen Çikolata Paketi Önerileri” içeriğimize bakabilirsiniz.

Mutlu, sağlıklı ve enerjik dolu günler dileriz. Endorfia ile kalın!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin