Kahveli Hediye Kutusu Önerileri

0
595

Kahve Hediyesi

Kahve denilince akla şüphesiz dünyaya iz bırakan Türk kahvesi gelir. Kendine has üslubuyla pişirilen, lezzetindeki özgünlük, görünümündeki şaşaa ile koyu renkli kıvamlı bir içeceğin üstünde ilavesiz bir içerikle köpük detayının olması yabancısına fazlasıyla garip gelir. Arap yarımadasında doğsa da Anadolu topraklarının eliyle Türkiye’ de kendini bulan ve boy gösteren kahvenin hikayesi çok manidardır. İlk olarak Yemen’den getirilen kahve Türk ellerinde tarzını ortaya koyar ve dünyaya kendini tanıtır. Bizlere ilk gelişi Yemen’den olsa da rivayetlere göre ilk olarak Etiyopyalı bir çobanın keçisini otlatırken başlayan farkındalığı ile kahve hayat bulur. Otlanan keçinin kahve çekirdekleri ile daha da hareketlenmesinin sonucunda bir meyve olarak enerji verici sıfatını insanoğluna paylaşan kahve, daha sonra da keşişlere misafir olmuş. Keşişlerin ilahi yorumuyla bir mükafat olarak görülmüştür. İlk olarak acı tadıyla karşılaşılınca da ateşe atılan kahvenin kokusu her tarafı sarar ve birçok farklı şekilde denenen kahve, minnettarlık uyandıran yapılış şekline doğru yol alır. Namı diğer Muhteşem Süleyman devrinde Osmanlı topraklarına ayak basan kahve hala tadıyla, kokusuyla ve mahir ellerde yapılışındaki sırrıyla yaşamını sürdürmeye devam ediyor. Bu canlılığın hayat suyuna katkı sağlayan Endorfia, doyum olmaz lezzeti ile kahve çekirdeklerindeki ilk günkü saflığı sizlerle buluşturuyor. Bu muazzam hediyeyi birçok farklı alanda hikayesiyle birlikte paylaşmanız mümkün. Kahvenin kalıcı yolcuğuna Endorfia markasının da eklenmesi ise sizleri apayrı bir seyahat planı bekliyor.  

Doğum Günü Hediyesi

Kahvenin hayat yolcuğu bile bu kadar keskin geçişleri içinde barındırırken, insan olarak bizler için doğum serüveninin apayrı bir yeri vardır. Dünyaya gözlerini açan ve ilk nefesiyle birlikte hayat mücadelesine başlayan insan için doğum günleri bir nevi bu mücadelenin yıl dönümüdür. Sevdiklerimizin bu özel gününde sizler de klişelerden sıkıldıysanız uzun yolcuğunda Endorfia durağını seçmiş kahveler için hediye paketleme sürecine girelim. Daha önceki doğal duraklarından geçişini ön göremesek de Endorfia çatısı altında fazlasıyla güvenli olduğunu söyleyebiliriz. Bu güven nişanesine şahit olacağınız mevsimsel şartlara göre hazırlanmış paketlerin sizlere ulaşana kadar kargo takip sistemimizce mercek altında olduğunu belirtelim. Doğum gününe özel kahve serüveninde ortak noktaları yakalayacağınız Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi belki de bir dünya turu için sizlere ilham olabilir. Güney Amerika’da yer alan Kolombiya en çok kahve üretilen yerlerin başında geliyor. Dünya kahvelerinin etkileyici sunumunun yanında Endorfia’nın diğer hediyelerinin de eşlik ettiği alternatifler için kahve serüvenine devam edelim.

Kişiye Özel Hediye

Kahve hediyesi kadar alıcının isminin bulunduğu özel tasarım hediyeler de fazlasıyla şaşırtıcı olacaktır. Bunların başında Kişiye Özel Hediyelik Sızdırmaz Çelik Matara Gümüş & Ethiopya Sidamo Gr.4 Kahve Seti gelirken %100 koruma sağlayan güvenli mahfazasında kahveniz de siz de fazlasıyla rahat edeceksiniz. Bir görüşte kahvenin ana vatanı olarak bilinen Etiyopya kahve pazarına yön verenlerin başında gelerek bu yoğun trafiğinde sizlerle buluşmak için randevusunu oluşturdu bile. Randevu demişken İstanbul içi saat 12.00 öncesi onayladığınız siparişleriniz ile aynı gün teslimat sözü ve Türkiye’nin her yerinde saat 15.00 öncesi onayladığınız siparişler ile aynın gün kargo teminatını Endorfia imzasıyla veriyoruz. Filtre kahvenin Endorfia özgün tadıyla buluşmasını damaklarınıza yaşatmak isterseniz de Kişiye Özel Hediyelik Metal Kupa Bardak & Filtre Kahve Seti sizleri bekliyor olacak. Hediye vereceğiniz kişiye özel ismin yer aldığı metal kupanın fitre kahve ile uyumunu şimdiden hissetmiş olmalısınız.

Yeni İş Hediyesi

Yeni şehir, yeni ev, yeni okul kadar yeni işin hayat perspektifimize olan etkisini yaşayarak öğreniyoruz. Bu adaptasyon sürecinde ise aldığımız destek ile performansımızın derecesini katlıyoruz. Nükteli yaklaşımla ilk olarak keçilerin tattığı kahve enerjisi için kendi pişirme yöntemlerimizle bu enerjiye bizler de talip oluyoruz. Endorfia sırrında kahve hediyeniz için power of happiness sloganıyla çıktığımız tempolu yürüyüşümüze belki sizler de eşlik etmek istersiniz. Yeni İş Hediyesi olarak sevdiklerinize sunduğunuz hoş yaklaşım gönüllerin fethinde, kumandanlığı sizden başkasına kaptırmayacak. Endorfia Premium Setlerin rota oluşturduğu yeni plan için incelemelere başlayabilirsiniz. Yoğun iş temposunun kurtarıcısı Kişiye Özel Power Bank Lacivert (Taş Powerbank) Premium Kahve yeni iş hediyesinde sizlerin gözdesi olacak. Premium kahve yorgunluğu alırken, özgün tasarımıyla powerbank hediyesi yanınızdan ayırmak istemeyecekleriniz arasında olacak.

Kurumsal Hediye

Kahveli ve çikolatalı bir kurumsal hediyeye kim olumsuz bir geri dönüş yapabilir ki? Twin Premium Madlen Mix Kurumsal Çikolata & Kahve – Beyaz ile kurumsal ziyaretlerinizin bir önceki durağı her zaman Endorfia olacak. Makam sahibi kadar özel kalemin de düşünüldüğü setlerimiz için etkili ayrıntılarda buluşalım. Kalite garantisi ile kahve dokusu ve çikolata lezzeti ile sizleri en güzel şekilde temsil edecek Kahveli Hediye Kutusu için paketleme alternatiflerini seçebilirsiniz. Endorfia lokumlarının fark yarattığı seçkin hediye kutularınız ile kurumsal buluşmaların stresinden iz kalmayacak. Kahvenin yanına yakışabilecek en lezzetli tatların oluşturduğu kurumsal hediyelerin başında sizlerin de oluşturabileceği mükemmel ikililer ile yeni fikirlere açığız. Çikolata kaplı Endorfia Lokumları ve Endorfia Kahvelerinin tat uyumunu sizlerin damak zevkine bırakıyoruz. Madlen, bitter, fıstık ve krokan çikolataları için çıtır çıtır lezzet buluşmalarında görüşmek üzere.

Endorfia Sanatında Kahve

Geçmişin taze kokusuna Endorfia zarafetinin şekil vermesiyle oluşan kahveli hediye kutuları için daha da fazlasını bulabileceğiniz Endorfia.com bayramların, kutlamaların ve bütün özel günlerinizin baş tacı olacak. %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı Endorfia imzasıyla sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Tamamen doğal ve katkısız ürünlerimizin gönül rahatlığını sizlerle buluştururken özel indirimlerden haberdar olmak için sitemizle tanışmayı ertelemeyin.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin