Kahve Termosu Nereden Alınır? Çeşitleri Nelerdir?

0
310
kahve termosu nereden alınır çeşitleri nelerdir

Kahve kokusunu aldınız mı? Zira kahve kelimesini duyup da kokusunu almayan yok. İsminin dahi verdiği huzur bir başkadır. Kahve hayattır. Ve kahve geleneksel kültürümüzün en güzel hediyesidir bize.

İçtikçe içiren ve tadını asla unutturmayan bir lezzet varsa o lezzeti uzun sürdürmek, tazeliğini korumak da biz kahveseverlere düşer. Nasıl mı? Elbette ki kahve termosu alarak bu lezzeti uzun kılabiliriz. Peki, kahve termosu nereden alınır? Çeşitleri nelerdir?

Bu soruların yanıtına geçmeden önce dilerseniz damaklara layık Premium Filtre Kahve alın. Filtre kahve en güzel french press termosla hayat bulacak. Hazırsanız başlıyoruz. İşte detaylar…

Premium Filtre Kahve Tutkunlarına Özel

Kahve kategorimizin en sevilen kahve türlerinden bir tanesi de filtre kahvedir. Bu enfes kahveyi almak ve aşkla içmek sizleri mutlu edecek. Günün hangi saatinde isterseniz kendinize 5 dakika içerisinde bir filtre kahve demleyebilirsiniz.

Hem de bu kahve demleme aşamalarının nasıl olduğuna da içeriğimizin devamında değindik. Öncesinde tadını çok seveceğiniz taze mi taze Premium filtre kahve almanız gerekiyor. Bunun için güncel stoklarımıza göz atabilirsiniz.

Her geçen gün çeşitlerini arttırdığımız kahveler, şimdi sizlerle buluşmak için çok heyecanlı. O halde ağzınıza layık filtre kahveleri ve diğer tüm kahveleri mağazamız üzerinden almanızın şu an tam zamanı!

Kahve Termosu Nereden Alınır?

Kahve termosu elbette ki Endorfia’dan alınır. türkiye’nin birinci sınıf kalite olarak nitelendirdiği mağazamızda sizleri memnun edecek ürünler var. Ve tabii ki bu ürünlerin başında da kahve aşıklarını mutlu edecek termos seçenekleri geliyor.

Üstelik en çok revaçta olan French Press Termos modellerinden bahsediyoruz. İstediğiniz nitelik ve özelliklere sahip olan termosları dilediğiniz an mağazamızda bulabilirsiniz. Peki, hangi termos modelini alabilirim? Termos çeşitleri neler? Bu sorulara da yanıt verelim istedik. Ve sizlerin ihtiyacına hitap edecek termos modellerini sunduk.

hangi kahve termosu modelleri var

Hangi Kahve Termosu Modelleri Var?

Birbirinden çeşitli ve renkli birçok kahve termosu modeli bulunuyor. Yani bu konuda sınır tanımadık ve birden çok çeşidi sizler için sunduk. Bunlardan biri de son zamanların en popüler olan french press termos modelidir. Bu termos içerisinde bulunan özel filtre çubuğu ile kahveye adeta lezzet katıyor. Kullanımı da bir o kadar pratik olan bir üründür.

Elbette ki daha başka termoslar var. Mesela bardak şeklinde olan termos modelleri de mevcuttur. Her bir türü sizleri mest edecek olan kahve termosları için ayrıca açmış olduğumuz Kişiye Özel Hediye kategorisine bakabilirsiniz. Farklı seçeneklere ulaşmanız böylece mümkün olacak.

Neden Kişiye Özel Hediye Kategorisi?

Kişiye özel hediye kategorisi yine geniş bir yelpazeye sahip olarak hazırlanmış olan bir kategoridir. Ve bu kategoride birden çok ürün seçeneği bulunuyor. Damaklarda leziz bir tat bırakacak olan çikolatalar, lokumlar, makaronlar var. Tadı unutulmayan kahve çeşitleri var. Bu ürünlere eşlik eden özel tasarımlı ürünler yer alıyor.

Bunun yanı sıra aradığınız tüm matara ve termos modelleri de yine bu kategoride bulunuyor. Daha ne olsun? Hem kahvelerinize tat verecek termoslar hem de kahvelerin yanında tüketebileceğiniz lezzetler bir arada bütünleşiyor. Kısacası bu bölümde bulunan setler adeta kucak dolusu mutluluklar yaşatıyor. O halde şimdi de french press termos ile kahve demleme adımlarına bakalım.

French Press Termos ile Kahve Demleme Adımları

Pratik olan ve kullanırken dahi keyif alacağınız bu şahane termos ile tanışmaya hazırsanız adımlara geçebilirsiniz. Bugün french press ile demleyeceğiniz kahveler sizin için çok daha keyifli olacak. Ve en güzeli de sadece 10 dakika içerisinde filtre kahveniz hazır hale gelecek. İşte kahve demleme adımları;

  • Bir su bardağı suyu kettla’da veya başka bir alet yardımı ile kaynatın.
  • Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek Endorfia kahveyi ekleyin.
  • 5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlanmasını bekleyin. Sonra French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın.
  • Ortada duran press’in 1.5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Sonrasında da tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin.
  • Kahveniz artık içmeye hazır.
premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Kahve Termosu Önerileri

Endorfia olarak sizlere enfes lezzetler sunmaya devam ediyoruz. Gerek çikolata gerek kahve gerekse de özel tasarımları ile şıklık katan hediyeler olsun her birini aşkla sunuyoruz. Bir hediyeden daha fazlası olan setler arasından seçimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Ve sıklıkla tercih edilen termoslardan biri de french press termos oluyor.

Bu termosu ve diğer tüm termos çeşitlerini mağazamızın her köşesinde bulmanız mümkündür. Peki, sadece bu kadar mı? Hayır, tabi ki bu kadar değil. Sizlere fikir olacak daha birden çok öneriden bahsettik. Mesela sevdiklerinize bir termos hediye almak istediğinizde de bu öneriler sizlere yardımcı olacak. “İsimli Termos Seti Hediyesi Nasıl Olmalı?” içeriğine göz atarak fikir edinebilirsiniz. Endorfialı ve mutlu günler dileriz…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin