Kahve Falı İçin İdeal Bardak Önerileri

0
81
kahve falı için ideal bardak önerileri

Kahve falı için ideal bardak önerileri Endorfia’nın büyülü dünyasında sizleri bekliyor. Özellikle kahve içerken hem mest olacağınız modern bardaklar hem de fal bakmak için ideal seçimler sizleri memnun edecek. Memnuniyetinizi artıracak özel tasarımlı kahve fincanları ile mutlu olmanıza eşlik etmek istedik. Bu yüzden de en güzel görünümlere sahip estetik bardak modellerini sunuyoruz. Bunun için fincan setleri seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Fincan setleri son zamanların en revaçta olan ürünleri arasında yerini alıyor. Bu setler içerisinde kahvesinden cezvesine, çikolatasından fincanlarına kadar her şey bir arada bulunuyor. En çok sevilen setlerden biri olan fincan setleri, anneler başta olmak üzere ev hanımları için harika ürün seçimlerinden biri oluyor. Özellikle de kahve falı bakmak için en uygun fincanlar bu sette bulunuyor.

Fincan Seti Çeşitleri Nelerdir?

Anneler, ev hanımları ve kahve severler için en sevilen hediye setlerinden biri fincan setleri oluyor. Bu setler içerisinde bir sürü seçenek yer alıyor. Bu seçeneklerden bazıları ise şöyledir:

  • Protokol hediyesi fincan seti – madlen çikolata hediye kutusu
  • Altın yaldızlı Türk kahvesi fincanı su bardağı bakır cezve – Türk kahvesi hediye seti
  • İkili altın yaldız kulplu Türk kahvesi fincanı ve mavi desenli su bardağı Türk kahvesi hediye seti
  • Altın yaldızlı Türk kahvesi fincanı su bardağı single slim gül yapraklı güllü lokum Türk kahvesi hediye seti

Kahve Falı Nasıl Yorumlanır?

Kahve falı yorumları, fincanda çizilen modellere göre farklı tabirlerle yorumlanır. Tabirler, çoğu yorumculara göre değişiklik gösterebilir. Değişen yorumlara göre kahve falında en çok çıkan figürler; harfler, yollar, hayvanlar, sayılar vb. şeklinde olmaktadır. Figürlerin her biri farklı anlamlar taşır.

Örneğin; fincanda çıkan “A” harfi bazılarına göre “aydınlık” demek iken bazılarına göre “aşk” demektir. Aynı şekilde fincanda “uğur böceği” figürü gelecek uğurlu ve şanslı bir dönem anlamını taşır.

Fincanlarda çıkan “yol” çizgileri başlangıca, yeni bir yola çıkmaya veya uzun dönemeçli bir yol ise koşulların oluşması için zaman alıcı bir sürece girileceği anlamını taşır. Ancak tüm bu yorumlar ve çok daha fazlası fal bakan kişinin gördüklerine ve yorumladıklarına göre değişir. Haliyle sizler de fal bakmak istediğinizde kendi yorumunuzu katabilirsiniz.

fincan ile kahve falı nasıl bakılır

Fincan ile Kahve Falı Nasıl Bakılır?

Kahve falına bakmak için ilk olarak Premium Türk kahvesi içilir ve fincan, alt tabağa kapatılır. Fincan soğuduktan sonra fal bakacak olan kişi kendi sezgilerine güvenerek fincanda çizilenleri yorumlar. Fincanda yer alan şekiller her fal bakan kişiye göre değişiklik gösterebilir. Aynı zamanda kahve falı hem geçmişi hem de geleceği haber veren bir fal olarak da bilinir. Kısacası sezgisi güçlü kişiler tarafından yorumlanan bir fal türüdür.

Lezzet Şöleni Yaşatan İkramlıklar…

Kahvenin yanına ne yakışır sorusunun yanıtı oldukça basit: çikolata… Çikolata çeşitlerinin tamamı kahve saatlerine renk ve anlam katar. Özellikle kahve severlerin vazgeçemediği kahve çeşitlerinin yanında çikolata tüketmek aşırı enerji verir. Kişinin kendini çok daha dinç ve enerjik hissetmesini sağlar. Bu nedenle kahvenin ayrılmaz bütünleştiricisi olan çikolataları tercih etmek ideal bir seçim olmaktadır.

Kahvenin yanına Fransız mutfağından gelmiş olan meyveli ve bol malzemeli makaron seçenekleri çok yakışır. Çikolatadan sonra en çok tercih edilen lezzetlerden biri de makaron olmaktadır. Ayrıca taze gül yaprakları ile hazırlanmış olan güllü lokum çeşitleri de kahve için vazgeçilmeyen eşsiz bir tat seçeneğidir. Sonuç olarak her bir lezzeti bulabileceğiniz hediyelik çikolata kategorimiz mevcuttur. Bu kategoriden kahvenin yanına alabileceğiniz lezzet çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Hediyelik Çikolata Çeşitleri Pahalı Mıdır?

Kahve dendiğinde akla ilk gelen bir diğer lezzet şüphesiz çikolatalar olmaktadır. Bu çikolataların türü ne olursa olsun çikolatanın her hali paha biçilmezdir. Bitter çikolatasından sütlü çikolatasına kadar tüm çikolatalar, kahveler için ayrıcalıklı lezzetlerdir. Bu yüzden kahve saatlerinin yanında en çok da çikolata türleri tüketilir.

Çikolata ve kahvenin bir araya gelmesi sağlık açısından yararlı olmaktadır. Hem çikolatanın içeriğindeki mineraller hem de kahvenin sahip olduğu içerikler sağlığı olumlu yönde etkiler. Bu nedenle kahvesiz çikolata, çikolatası kahve olmaz diyoruz. Her iki lezzeti de yan yana tüketmenizi öneriyoruz.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Kahve Falı Severlere Özel Önerileri

Endorfia olarak kahve falı için uygun olabilecek fincan seti seçeneklerinden söz ettik. Fincan setlerindeki her bir fincan türü özel bir işçilik ile işlenmiştir. Renk seçeneklerinden sağlam yapılarına kadar her özellikleri ile kahve fallarının vazgeçilmez ürünleri oluyor. Özellikle bu fincanlar, annelerin aşkla koruduğu ve kahvelerini içerken keyif aldıkları zarif görünüme sahiptirler.

Kahve falı için bundan sonra bir de Endorfia’nın özel tasarımlı fincanlarını denemenizi öneririz. Bunların yanı sıra ağızlara layık tatlı ikramlıkları ve çok daha fazlasını da Online mağazamızda bulabilirsiniz. Aynı zamanda “Gün İçerisinde Sık Kahve Tüketenlere Yönelik Tavsiyeler” içeriğimizden de bazı püf noktalara ve önerilere ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin