Kafeinsiz Kahve Tercih Edenler İçin Madlen Çikolata Paketi Önerileri

0
90
kafeinsiz kahve tercih edenler için madlen çikolata paketi önerileri

Kahveyi kafeinsiz tercih edenler için kahvenin yanına yakışacak hafif lezzet önerilerimiz var. Bu lezzet önerilerinin başında damakları şımartan çikolata çeşitleri geliyor. Özellikle çok sevilen leziz madlen çikolata, bol malzemesi ve tadındaki hafif aroması sayesinde kahve saatlerinin vazgeçilmezi oluyor. Bu yüzden kafeinsiz kahve tüketirken yanında madlen çikolataya tüketmek oldukça keyifli…

Kafeinsiz kahvenin bir diğer adı ise decaf kahve olarak bilinmektedir. Kahvenin içeriğinde herhangi bir kafeinin yer almaması bu kahvenin kafeinsiz adını almasına neden olmuştur. Kafeinsiz bir kahve tüketmek sağlık açısından oldukça önemlidir. Kahvenin yanında tercih edilen çikolata çeşitleri de tatlarındaki lezzet sayesinde vazgeçilmez olmaktadır. Kahveyi aldıktan sonra yanına ağızlara layık madlen çikolata türlerinden birini alabilirsiniz.

Madlen Çikolata Seçenekleri Nelerdir?

Kahve dendiğinde akla ilk gelen tatlı ikramlıklar olmaktadır. Makarondan drajeye, lokumdan çikolataya kadar pek çok tatlı lezzet, kahveyle bütünleşen unutulmaz bir lezzet olmaktadır. Bu lezzete güç katan ve çok sevilen tatlı şekerlemeler çoğu zaman çikolatalardır. Çikolatalar, tazelikleri ve kaliteleri sayesinde damaklarda eşsiz bir iz bırakır.

Hediyelik çikolata kategorisinde popüler olan bütün çikolata seçeneklerimiz mevcuttur. Bu çikolatalar; madlen çikolata, krokan çikolata, özel gün çikolatası, tablet çikolata vb. şeklindedir. Her bir çikolata tadı ile zihinlere kazınmayı başarır. Kısacası bugünden sonra kafeinsiz kahve içerken yanında madlen çikolata gibi lezzetli çikolatalar yiyebilirsiniz.

kafeinsiz kahve nedir

Kafeinsiz (Decaf) Kahve Nedir?

Kafeinsiz kahve, 20. yüzyılın başlarından beri üretilmekte olan ancak 1980’lerin başına kadar lezzeti pek de yerinde olmayan bir kahve türü olarak bilinmektedir. 1980’lerin ortalarına doğru, özellikle kafeinin sağlığa verdiği zararla ilgili korkuların da yayılmasıyla birlikte kafeinsiz kahveye karşı eşi benzeri görülmemiş bir ilgi doğmuştur. Hemen ardından da kafeinsiz ürünü sunulmaya başlanmıştır. Kahvenin kafeinden arındırma yöntemi az da olsa değiştirilmişti.

Coffex SA tarafından 1979 yılında patenti alınan “İsviçre Suyla İşleme” yönteminin geniş bir alana yayılması uzun zaman aldı ve çoğu şirket kafeinsiz kahveleri için hâlâ suyla işlemden geçmemiş kahve çekirdeği üretiyordu. Peki, öyleyse kafeinsiz kahve neden lezzet kazandı? Cevap basit; ansızın bir kafeinsiz kahve pazarı oluşmuştu. Yıllar boyunca yalnızca sağlıklarına düşkün kişiler kafeinsiz kahve içmişlerdi ve kahve şirketleri böyle dar bir kitleye hitap eden bir ürün için kaliteli çekirdek üretmekle ilgilenmemişlerdi.

1987 yılında kafeinsiz kahve satışları bütün Amerika Bileşik Devletleri kahve pazarının dörtte birini ele geçirince, kahve şirketleri de bu olağanüstü talebi nakde çevirebilmek adına kafeinsiz kahve için daha kaliteli kahve çekirdekleri üretmeye başladılar ve pazar büyüdükçe kahvenin lezzeti de gelişti.

Kafeinsiz Kahve Nasıl Hazırlanır?

Kafeinsiz Premium filtre kahveler en çok aranan ve tüketilen kahve çeşitlerinden biridir. Bu çok sevilen kahvenin demleme yöntemi oldukça pratiktir. Özellikle de son zamanların en çok revaçta olan yöntemlerinden birini sizler için derledik. Bu yöntem sizlerin de mutlaka duyduğu bir yöntemdir.

Kişiye özel frenhc press termos ile demleme yöntemi ile 10 dakika içerisinde leziz bir kahve hazırlamanız mümkündür. Ayrıca bu yöntem ile kahvelerinizi sıcak tutabilir ve taze olarak istediğiniz zaman her yerde içebilirsiniz. French press ile kafeinsiz kahve demleme adımları aşağıdaki gibidir:

  • Kullanmak istediğiniz kahve türünü hazırlayın (filtre kahve çeşitleri önerilir).
  • Suyu tam olarak kaynamadan ılık bir şekilde termos içerisindeki kahvenin üzerine ilave edin.
  • Termosun kapağını kapatın ancak filtre çubuğunu bastırmayın.
  • Kafeinsiz filtre kahveyi 10 dakika demlemeye bırakın.
  • Kafeinsiz filtre kahveyi demlendikten sonra filtre çubuğunu bastırarak kahvenin tortularını termosun dibine doğru bastırın.
  • Kahveniz bu aşamalardan sonra artık içmeye hazır. Afiyet olsun…

Kişiye Özel French Press Termos Seçenekleri

Kafeinsiz kahve ve diğer tüm filtre kahve çeşitlerini, bitki çaylarını french press termos sayesinde demleyebilirsiniz. Bu termos modellerini dilediğiniz yerlere taşıyabilir, zaman ve mekân kısıtlaması olmadan her yerde kahvenizi içebilirsiniz. Pratik bir kullanım sunan french pressler de birden çok modelimiz mevcuttur. Bu modellerden bazıları şöyledir:

  • Kişiye özel hediyelik french press termos & Kenya AA plus kahve seti
  • Filtreli french kişiye özel termos – single slim gül yapraklı güllü lokum
  • Kişiye özel filtreli french termos – Premium kahve
hediyelik çikolata

Endorfia’dan Kafeinsiz Kahve Severlere Çikolata Paketi Önerileri

Endorfia olarak kafeinsiz kahve severlere leziz çikolata paketi önerilerinde bulunduk. Burada önerisinde bulunduğumuz çikolata seçenekleri ile sınırlı kalmıyoruz. Birden çok çeşidi mağazamızda sizler için sunmaya devam ediyoruz. Yedikçe tadı unutulmayan çikolatalar ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.

Kafeinsiz kahvelerinizi french press termoslar sayesinde demleyebilir ve yanında keyfinize güç katacak madlen çikolataları tüketebilirsiniz. Bu keyfe değer anları bugün bir kafeinsiz kahve ve çikolata paketi ile taçlandırmayı ihmal etmeyin. Aynı zamanda kurumsal ziyaretlere giderken sevdikleriniz için de yanınızda kahve götürebilirsiniz. Bu kahveler neler olabilir derseniz de “Ofis Hediyesi Olarak Dünya Kahvesi Önerileri” içeriğimizden fikir edinebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin