Kafeinsiz Kahve Tercih Edenler İçin Demleme Önerileri?

0
101
kafeinsiz kahve tercih edenler için demleme önerileri

Kafeinsiz kahve tercih edenlere özel en pratik demleme yöntemlerini derledik. Bu demleme yöntemlerinin başında gelen french press ile demleme adımları oldukça revaçta olan bir yöntemdir. Özellikle 10 dakika içerisinde birkaç malzeme ile hazırlanabilen kafeinsiz kahve için bu termos modelleri idealdir.

Kafeinsiz kahve demleme adımlarına geçmeden önce ihtiyacınız olan kişiye özel french press seçeneklerine göz atmanızı öneriyoruz. Bu termos modellerinden birini ve kafeinsiz (decaf) kahvenizi aldıktan sonra tadına doyum olmaz kahveyi demleme aşamasına geçebilirsiniz. Ayrıca kahve ve termos modellerinin bir arada bütünleştiği hediye kutularından da yola çıkabilirsiniz.

French Press ile Kafeinsiz Kahve Demleme Adımları

Kişiye özel french press yardımı ile gün boyu lezzetine doyamayacağınız sıcak ve taze bir kahve içme şansını elde edeceksiniz. Ayrıca french press ile demleyeceğiniz kahveleri hemen her yere taşıyabilecek ve istediğiniz yerlerde içebileceksiniz. Bu keyfe değer anları yaşamak ve enfes bir kahve içmek için uygulamanız gereken adımlar aşağıdaki gibidir:

  • Kullanmak istediğiniz kahve türünü hazırlayın (filtre kahve çeşitleri önerilir).
  • Suyu tam olarak kaynamadan ılık bir şekilde termos içerisindeki kahvenin üzerine ilave edin.
  • Termosun kapağını kapatın ancak filtre çubuğunu bastırmayın.
  • Kafeinsiz filtre kahveyi 10 dakika demlemeye bırakın.
  • Kafeinsiz filtre kahveyi demlendikten sonra filtre çubuğunu bastırarak kahvenin tortularını termosun dibine doğru bastırın.
  • Kahveniz bu aşamalardan sonra artık içmeye hazır.

Afiyetler olsun…

Kafeinsiz Kahvenin Yanında Ne Tüketilir?

Kafeinsiz kahve içmek sağlık açısından fazlasıyla yararlıdır. Bu yarara güç katan bir diğer lezzet ise kahvenin yanında tüketilen çikolatalardır. Çikolata, içeriğinde barındırdığı mineraller sayesinde kişinin kendini daha dinç hissetmesine olanak tanır. Çikolata ve kahvenin yan yana tüketilmesi kişinin güne enerjik başlamasını sağlar. Bunun için birçok hediyelik çikolata seçeneğini sizler için hazırladık.

Hediyelik çikolata kategorisinde yer alan birbirinden lezzetli çikolata arasından seçimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Lezzetine doyum olmaz çikolata çeşitleri kafeinsiz kahvenizin yanına çok yakışacak. Ayrıca bu iki lezzetin birbirini tamamlaması damaklarınızda izler bırakacak. Bu lezzetlere tanık olmak için hediyelik çikolata kategorimizden yararlanabilirsiniz.

kafeinsiz kahve termos setleri

Kafeinsiz Kahve Termos Setleri

Sızdırmaz termos setleri içerisinde özel olarak üretilmiş olan termoslar ve kafeinsiz kahveler bir arada yer almaktadır. Bu özel hediyeler sevdikleriniz için alabileceğiniz en ideal seçeneklerden biridir. Aynı zamanda kafeinsiz kahve severlere alınabilecek en renkli ve anlamlı hediye seçeneklerinin başında kişiye özel sızdırmaz termos çeşitleri gelmektedir.

Sızdırmaz termos özellikleri sayesinde kafeinsiz kahvenizi saatler boyunca keyifle tüketebilirsiniz. Termosun hacmi 300 milimdir, içi ve dışı paslanmaz çelikten yapılmıştır. Ürünün ağız kısmı ise vakumludur. Kısacası kişiye özel sızdırmaz termos çok kullanışlı bir termos türüdür. Bu termos seçeneklerinden birini alarak sevdiklerinize hem kahve hem de termosu bir arada armağan edebilirsiniz.

Kahve Severleri Mutlu Eden Setler…

Kafeinsiz kahve dahil olmak üzere kahvenin her çeşidini sevenler için ayrıcalıklı hediye seçeneklerimiz var. Bu hediye seçeneklerimiz ise tamamen çikolata ve kahveden oluşmaktadır. Kahve çeşitlerinin eşlik ettiği çikolatalar damakları şımartmakla kalmıyor zihinlere kazınıyor. Özellikle güne kahvesiz başlayamayanların en çok sevdiği setler, kahve çikolata seti türleri oluyor.

Kahve çikolata seti çeşitleri arasından seçimlerinizi yaparak sevdiklerinize kucak dolusu mutluluklar yaşatabilirsiniz. Bunun yanı sıra özel tasarımlı ürünlerin de eşlik ettiği kahve veya çikolata kutusu çeşitlerinden yana da durabilirsiniz. Burada asıl önemli olan küçük ve anlamlı bir hediye ile sevdiklerinize jestler yapmanızdır.

Kahve Çikolata Seti Seçenekleri Nelerdir?

Günün her saatinde içilebilecek kahveler için enfes çikolatalar hazırladık. Bu çikolataların yanına yakışan kahveleri bir araya getirdik. Kahve çikolata setleri olarak derlediğimiz bu seçeneklerden bazıları şöyledir:

  1. Twin Premium madlen sütlü çikolata & kahve
  2. Twin Premium fındıklı üzümlü Special çikolata & kahve
  3. Premium madlen sütlü çikolata & kahve
  4. Premium fıstıklı kalp çikolata & kahve

Yukarıda yer alan kahve çikolata seti seçenekleri ile sevdiklerinize özel sürprizler yapabilirsiniz. Aynı zamanda onları mutlu edecek özel tasarımlı ürünler ile gözleri kamaştırabilirsiniz. Bunun için kişiye özel hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz.

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Kafeinsiz Kahve Severlere Özel Öneriler

Endorfia olarak kafeinsiz kahve tercih edenlere özel french press demleme yönteminden söz ettik. Burada önerisinde bulunduğumuz kahve demleme yöntemlerine ek olarak çikolata seçeneklerimizi de sunduk. Hem kahve hem de çikolata lezzetlerinin bütünleştiği bu setler ile sevdiklerinizi dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz. Bu manevi değeri yüksek jestiniz ile onlara kendilerini şanslı hissettirebilirsiniz.

Kafeinsiz kahve ve termos setleri arasından birini seçerek güne renk katabilirsiniz. Bunların yanı sıra dünyaca ünlü kahve seçeneklerini de tercih edebilirsiniz. Bu seçenek önerileri için “Kenya Kahvesi Tercih Edenlere Yönelik Çikolata Paketi Önerileri” içeriğimize göz atabilirsiniz. Damaklarınızı şımartacak tüm lezzetler sizleri Endorfia’da karşılıyor olacak.

Mutlu, enerji dolu ve sağlıklı günler dileriz. Endorfia ile kalın!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin