Kadınlar Gününde Eşime Ne Alabilirim?

0
684
kadınlar gününde eşime ne alabilirim

Kadınlar günü yaklaşırken herkesin heyecanla arattığı “kadınlar günü ne zaman?” konusunu zirvede yerini korumaya devam ediyor. Kadın eşlere, kadın sevgililere, annelere, kız arkadaşlara veya kız kardeşlere alınabilecek en özel hediyeler aranıyor. Bu hayattaki en büyük servetlerden biri her ne kadar kadının kendisi olsa da ona özel anları ve güzel günleri hatırlatacak, taçlandıracak hediyeler alınmalı. İşte kadınlar günü de bir kadın için en özel olan anlardan yalnızca bir tanesi. Dolayısıyla hayatınızdaki kadın kim olursa olsun ona mutlaka kendini ayrıcalıklı hissedeceği hediyeler armağan etmelisiniz.

“Kadınlar gününde eşime ne alabilirim?” diyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Çünkü Endorfia ailesi dünya kadınlar günü başta olmak üzere hiçbir özel günü atlamıyor ve özel tasarımlı ürünlerini stoklarında sürekli olarak güncelliyor. Hayatınızdaki kadına alacağınız her türlü hediye üzerinde de kalitenin adresi olan “E” logosu bulunuyor. Bu sene eşinize, annenize veya kız kardeşinize farklı ve kişiye özel hediyeler armağan ederek onları mutlu edin. Böylelikle sevdiklerinizde unutulmayacak anılar ve izler bırakabilirsiniz. 

Kadın Kelimesi Neler Çağrıştırıyor?

“Kadın” kelimesi belki de 5 harften oluşuyor ancak içerisinde anlatılamayacak kadar anlam barındırıyor. O kadar çok anlamı var ki, hangi yöne dönseniz kadın olmanın yarattığı güzelliklere, kadına has tüm özelliklere denk geliyorsunuz. En basitinden hayatınızdaki ilk kadın sevgilinizin de anneniz olduğunu ve ondan sonra hayatınıza girecek olan kadının da sizin için çok özel olacağını biliyorsunuz. Bu noktada yapmanız gereken değerleri paha biçilmez olan tüm kadınların ruhunu okşamak ve huzurlarının en güzel sebebi olmaktır. Mesela alacağınız en küçük armağanla bile sevdiklerinizin yüreğine dokunabilirsiniz.

Kadınlar Günü Anlam ve Önemi Nedir?

Dünya kadınlar günü her sene 8 Mart tarihinde heyecanla ve sevgiyle kutlanır. Ayrıca Birleşmiş Milletler tarafından da kabul görmüş uluslararası bir gündür. İnsan haklarının temeli olan siyasi ve sosyal bilincin geliştirilmesi, ekonomik ve siyasi başarıların kutlanması için ayrılmış olan özel bir gündür. Kısacası kadınların gücünü ortaya koyan ve onların özel olduklarının vurgusu olan tüm özel günlerin başında gelir.

Kadınlar gününe az bir vakit kala hediye seçimleriniz için birkaç alternatif belirleyebilirsiniz. Kadınlar gününde eşinize alabileceğiniz hediyeler arasında onun en çok istediği veya onu çok mutlu edeceğini düşündüğünüz hediyeleri almaya özen gösterebilirsiniz. Zira kadınlar için alacağınız küçük bir hediyenin bile manevi değeri oldukça fazla olacak. Maddi açıdan alacağınız hediyenin değeri olabilir belki ama önemli olan şey maneviyattır. Bu nedenle alacağınız hediye de öncelik olarak paraya değil, yaratacağı huzura odaklanın. Siz de biliyorsunuz ki mutluluğu asla parayla satın alamayız. O yüzden gerçekten değerli olabilecek hediyeler alın.

Kadınlar gününde eşinizi mutlu edecek ikramlar

Kadınlar Gününde Eşinizi Mutlu Edecek İkramlar

Kadınlar gününe özel olarak eşinize seçeceğiniz hediyelerden önce çikolata siparişlerinizi verebilirsiniz. Tatlı ikramlarla eşinizi gönülden fethedebilir ve damak zevklerinizi şımartabilirsiniz. Eşiniz alacağınız hediyenin yanında veya kutunun içerisinde çikolataları görünce çok mutlu olacak. Özelliklede çeşitli türleriyle herkesi mest eden çikolatalardan biri olursa ne ala…

Hediyelik Çikolatalar

Adlarından söz ettiren Endorfia hediyelik çikolataları, tatlarından da söz ettiriyor. Her bir çikolata çeşidinde ayrı bir lezzet barınıyor. Fındıklı, fıstıklı, sütlü, üzümlü ve bol malzemeleri çikolatalar stoklarda güncelleniyor. Hangi tür çikolatalar?

  • Madlen Çikolata
  • Special Çikolata
  • Özel Gün Çikolatası
  • Krokan Çikolata

Kadınlar Gününe Özel Dünya Kahveleri Lezzetleri Neler?

Kadınlar gününde eşinize keyifle alabileceğiniz hediyeler arasında dünya kahvelerine de yer verin. Birden çok ülkenin kahve çekirdeklerini öğüttüğü ve leziz kahveler hazırlayarak sizlerin beğenisine sunduğu türleri mağazada mevcut olarak bulunuyor. Her bir kahve kendi kültüründen izler taşıyor. İçerken keyif alacağınız ve tadından sonra vazgeçemeyeceğiniz dünya kahveleriyle eşinize jest yapmayı ihmal etmeyin.

Yenilenen stoklarıyla öne çıkan ve daha yenilendiği anda bitmeye başlayan dünya kahvelerini kaçırmayın. 3. Nesil lezzetleriyle karşı koyamayacağınız kahvelerle eşinizi tanıştırın.

  • Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi
  • Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya kahvesi
  • Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi
  • Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi
  • Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi
kadınlar gününe özel hediye seçenekleri bitmiyor

Kadınlar Gününe Özel Hediye Seçenekleri Bitmiyor!

Hayat arkadaşınıza kadınlar gününe özel bir hediye alacaksanız kişiye özel hediyelerden herhangi birini alabilirsiniz. Bu kategoride birden çok özel tasarımlı ürün bulunuyor. Dilediğiniz tasarımlı ürünün üzerine özel isim yazdırabilirsiniz. Eşinize kadınlar gününde alacağınız, arkadaşlarıyla ve sizinle karşılıklı olarak içeceği hediyelik kahvelerin yanına birde bu kahvelerin lezzetini uzun süreli kılacak özel tasarımları da almayı unutmayın. Mesela nedir bu kişiye özel hediyeler?

  • Kişiye Özel French Press

Kahve lezzetini uzun süre boyunca aynı tazeliği ve sıcaklığıyla koruyacak olan bu şahane hediyeye eşiniz çok sevinecek. Üstelik filtre kahve sever bir eşiniz varsa artık filtre kahvelerini termos olarak kullanabildiği bu French Press ile yapabilecek. Bu özel hediye ile eşinize ayrıcalıklı olduğunu hissettirebilirsiniz.

  • Kişiye Özel Hediyelik Mum

Kadınlar gününe özel eşinize armağan edeceğiniz bir hediye türü de romantik hava yaratacak olan kokulu mumlar olabilir. Özel metal kutusunda satışı gerçekleştirilen kişiye özel mumları herkes çok seviyor. Eşinize de bu mutluluğu yaşatabilir ve özel mum kokularıyla onu cezbedebilirsiniz. Hatta güzel bir akşam yemeği hazırlayabilir ve mum ışıkları eşliğinde eşinize güzel bir sürpriz yaparak kadınlar gününü kutlayabilirsiniz.

  • Kişiye Özel Defter

Yazmayı ve anı saklamayı seven bir eşiniz varsa kadınlar gününde ona şirin ve şık bir defter armağan edebilirsiniz. Eminiz ki alacağınız bu hediye karşısında eşiniz çok mutlu olacak. O halde hediyelik çikolata ve kahvelerin yanında ya da set içerisinde ona birde kalitesinden ödün vermeyen göz alıcı kişiye özel defteri armağan edin.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin