Kadınlar Günü Hediye Fikirleri

0
689
kadınlar günü hediye fikirleri

Kadınlar gününe az kala akıllarda soru işareti oluşturan o şahane soru: “kadınlar günü hediye fikirleri neler?” Bu noktada sevdiklerine hediye almak ve hayatlarındaki kadınlara özel olduklarını hissettirmek isteyen herkes hediye alma çabasına giriyor. Doğal olarak alınacak hediyelerin de anlamlı olması günün önemini vurgulamak adına oldukça önemli bir detay. Bu yüzden hediye seçimlerinizi doğru olarak planlamalısınız. Zira hayatınızın en önemli insanına yani bir “kadına” hediye alacaksanız mutlaka önceden hazırlık yapmalısınız. Genel bir göz atmak için Kişiye Özel Hediyeler kategorisine bakabilirsiniz.

Her yıl büyük bir keyifle ve özel olarak karşılanan kadınlar günü bu yılda özel olacak. Ancak geçtiğimiz süreçte yaşadığımız salgından dolayı bu yıl biraz farklı olabilir. Tabii ki bunu fırsata çevirmek sizlerin elinde… Kadınlar gününde eşinize, sevgilinize, kız kardeşinize, yakın arkadaşınıza veya annenize hediye seçecek olabilirsiniz. Kime hediye alacağınıza karar verdikten sonra sıra hediye alternatiflerine gelecek. Annenizin ne tür hediyelerden hoşlandığını veya en yakın arkadaşınızı nelerin mutlu edeceğini düşüneceksiniz. Belki de biraz hediye konusunda kararsız da kalabilirsiniz ama merak etmeyin, Endorfia sizleri de sevdiklerinizi de yine düşündü ve birbirinden müthiş hediyelerle stoklarını yeniledi.

Kadınlar Gününde Anneme Ne Alabilirim?

Günün anlam ve önemi bir yana annenin varlığı bir yana… Hayatımızın bize en güzel armağanı olan “annemiz” için ne alırsak alalım onun hakkını asla ödeyemeyiz. Evet, belki de her özel günde annemizi mutlu etmek ve onun yüzündeki tebessüm olmak isteriz. Bu manevi açıdan oldukça güzel bir davranıştır. Tabii ki maddi açıdan da aldığımız her ürünün değeri paha biçilmez olacaktır.

Biliyoruz ki annemize küçücük bir hediye de alsak sanki dünyanın en büyük hediyesini almış kadar oluruz. Çünkü o hediyeyi gözünde de kalbinde de bize olan sevgisinden dolayı çok büyütecektir. İşte öyle anlamı ve öyle güzel bir varlıktır “anne”. Bu yüzden kadınlar gününde onların ruhunu okşayacak özel hediyeler almalıyız. Bunun için birden çok hediye çeşidi bulunuyor ancak sadece anneler için özel olarak hazırlanan “Anneler Gününe Özel” kategorisi tüm ayrıcalıklı hediyeleri içerisinde barındırıyor. Peki, annelere özel hediyeler neler?

Annelere Özel Ayrıcalıklı Hediyeler

Kadınlar gününde ve diğer tüm özel günlerde annenize alacağınız hediyelerin seçimini Endorfia’nın anneler için özel olarak hazırladığı “Annelere Özel” kategorisinde bulabilirsiniz. Kategori içerisinde bulunan birkaç hediye örneğini aşağıda bulabilirsiniz.

  • Kişiye Özel Filtreli French Press Termos & Kahve
  • Filtreli French Kişiye Özel Termos & Single Slim Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Filtreli French Kişiye Özel Termos Siyah & Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Single Slim Minik Kalpli Beyaz Ayıcık & Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Double Midi Kırmızı Kalpli Ayıcık & Madlen Mix Çikolata ve çok daha fazlası kategori içeriğinde mevcuttur.
kadın sevgiliye ne hediye alabilirim

Kadın Sevgiliye Ne Hediye Alabilirim?

Kadın başlı başına varlığıyla mest eden bir varlıktır. Fakat eğer ki bu kadının rolü hayatınızda başka bir konumdaysa her özel gün başka bir özel anlam kazanır. Örneğin; hayatınızdaki kadını çok seviyor ve ona özel bir hediye alarak kadınlar gününü kutlamak istiyorsanız, vereceğiniz hediyenin hem kutlama anlamını hem de ona olan sevginizi mesaj olarak veriyor olması gerekir. Bu yüzden hediye seçimlerinizde olabildiğince özele kaçmalısınız. Kadın sevgilinizin nelerden hoşlandığını ve mutlu olabileceği anları düşünerek hareket ederseniz onu kendinize yeniden aşık edebilirsiniz.

Sevgiliniz eminiz ki ne çikolataya ne de kahveye hayır diyemeyecek biri. Çikolata yemeden gününün eğlenceli geçmeyeceğini ve enerjisinin biteceğini düşünen biri de olabilir. Kısacası çikolatanın sevgilinizi derinden etkileyebileceğini düşünebilirsiniz. Bunun yanı sıra dünya kahvelerinin eşlik edeceği Hediyelik Çikolata Setleri de hiç fena olmaz. Her özel anınızda karşılıklı olarak içeceğiniz leziz kahvelerin yanında tazecik çikolataları tüketebilirsiniz. Aşağıda sizler için birkaç öneri bıraktık:

  • Twin Premium Fıstıklı Kalp Çikolata & Kahve
  • Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi

Kadınlar Gününde En Yakın Arkadaşa Ne Alınır?

En yakın arkadaşınız bir “kadın” ise çok şanslısınız demektir. Onunla geçireceğiniz her an zaten olabildiğince özel olacaktır. Üstelik her özel günde sizden en ayrıcalıklı hediyelerin geleceğini bilecektir. Bu yüzden kadınlar gününde eğer ki en yakın arkadaşınıza bir hediye alacaksanız, hediyenin gücüne inanacağınız armağanları seçin. Hediye seçerken kararsız kalabileceğinizi düşündük ve sizler için birkaç hediye önerisinde bulunduk. Bu öneriler şu şekilde:

  • Kişiye Özel Termos Bardak & Kahve- Dragee
  • Kişiye Özel Çelik Matara Gümüş- Premium Kahve
  • Hediye Kutusu Premium Kahve- Bluetooth Hoparlör
  • Filtreli French Kişiye Özel Termos & Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Kişiye Özel İsimli Termos Bardak vb.
kadınlar gününe özel hediyeler neler olmalı

Kadınlar Gününe Özel Hediyeler Neler Olmalı?

Sevdiklerinize, arkadaşlarınıza veya hayatınızdaki en özel insana hediye almak istiyor olabilirsiniz. Tabii ki bir erkek olarak hediye seçiminde kararsız kalmanız oldukça doğal. Bunun için size yardımcı olabilecek çeşitli kategorilere göz atabilirsiniz. Aslında çok da zorlanmayacaksınız çünkü Endorfia’da her tarzdan hediye bulunuyor. Çikolata severler için çikolata çeşitleri, lokuma bayılanlar için lokum çeşitleri veya kahve içerken keyif depolayanlar için klasik kahveler ve dünya kahveleri bulunuyor. Bunlarla sınırlı kalmıyor, birbirinden güzel Kişiye Özel Termos Bardak & Kahve-Dragee ve çok daha fazla kişiye özel hediye tasarımlarını sunuyor.

Kadınlar gününde kadınlara özel alabileceğiniz hediye alternatifleri arasında bulunan; kişiye özel hediyeler, kahve çikolata setleri, kolonya çikolata setleri, dünya kahveleri, rengarenk drajeler, yumuşacık taze lokumlar var. İstediğiniz ürünü beğenebilir hatta birkaç ürünün bir arada yer aldığı hediye kategorilerine göz atabilirsiniz. Bir kadının asla vazgeçemeyeceği çikolatalar bir peluşlu set içerisinden çıksa ne kadar güzel olurdu öyle değil mi? O halde setli hediye kutularına bakmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin