Kadın patrona Ne Hediye Alınır?

0
885
kadın patrona ne hediye alınır

Kadın patrona ne hediye alınır konusunu merak eden çalışanlara ve meraklılarına özel birbirinden şahane sürpriz hediyelerimiz var. Kişiye özel hediyelerden ağızları tatlandıracak ikramlıklara kadar birçok hediyemiz mevcut. Zengin içeriklere sahip kategorilerimizde yüzlerce özel tasarımlı ürün, hediye setleri ve kutuları bulunuyor. Doğum günleri, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, yılbaşı ve diğer tüm özel günler için her anı taçlandıracak olan müthiş hediyeler alabilirsiniz. Özellikle de göz kamaştıran pek çok ürünün yer aldığı Kişiye Özel Hediyeler kategorisini inceleyebilirsiniz.

Kadın Patrona Hediye Alırken Nelere Dikkat Edilir

Kadın patrona ve diğer tüm sevdiklerinize hediye alırken dikkat etmeniz gereken ilk şey hediyelerin manevi değeridir. Eğer ki manevi değeri yüksek ve anlamı büyük hediyelerden yana durursanız bu karşı tarafa yapacağınız büyük bir jest olacaktır. Aynı şekilde de kadın patronunuzun nelerden hoşlandığını bilmeniz ona hediye seçerken zorlanmamanızı sağlayacaktır. Mesela kadın patronunuzun en sevdiği rengi bilmeniz dahi ona sevdiği rengi yansıtan hediyeler seçmenize ve paketleme yaptırırken özenle hazırlatmanıza olanak sağlar.

Kadın patronun neler yapmaktan hoşlandığını bilirseniz ona çok çabuk hediye seçebilirsiniz. Örneğin; iş sırasında yoğunluk yaşayan ve günün belli saatlerinde kahve içmeyi seven bir patronunuz varsa ona kahveyi her istediği anda taze ve sıcacık olarak içebileceği Kişiye Özel French Press hediye edebilirsiniz. Bu French Press’in filtresi sayesinde kadın patronunuz filtre kahvesini pişirebileceği gibi yorgun anlarında enerji verecek bitki çaylarını da demleyebilir. O halde kadın patrona hediye almadan önce bu detaylara özen gösterebilirsiniz.

Kadın Patrona Hediye Seti Ne Alınır

Kadın patrona hediye seti olarak alabileceğiniz birden çok set alternatifimiz var. Özel günler dahil her gün için seçebileceğiniz kendine has özelliklere sahip özel tasarımlı setler bulunuyor. Üstelik bu setler içerisinde birkaç ürün ve tazecik tatlarıyla mest eden tadına doyum olmaz lezzetler de bulunuyor. Krokan çikolatalardan madlen çikolatalara, Special çikolatalardan sade lokumlara, gül yapraklı güllü lokumlardan çifte kavrulmuş lokumlara, çikolata kaplı lokumlardan vanilyalı-limonlu-çikolatalı-frambuazlı makaronlara kadar bir sürü tatlandırma setler içerisinde yer alıyor.

Kadın patrona alınacak hediye setleri arasında en çok satan setleri tercih edebilirsiniz. Kolonya Lokum Seti son günlerin en popüler satan setleri arasına girmiştir. İçerisindeki enfes lokumlara tanıklık eden mis kokulu kolonya esansları sağlığa olumlu dokunuşlar yapıyor. Gerek iş ortamı gerek eğitim ortamı gerekse de toplu olarak bulunulan tüm ortamlarda bu setin aktif olarak kullanılması birliktelik kurulan ortamlar için oldukça önemli bir yere sahip oluyor. Yine aynı şekilde Kahve Çikolata Setini, Kolonya Çikolata Setini ve Kahve Lokum Setini de seçebilirsiniz. Her bir set ayrı olarak yüzleri güldürmeye ve ağızları şenlendirmeye yetiyor da artıyor.

kadın patrona doğum günü hediyesi ne alınır

Kadın Patrona Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır

Kadın patrona birbirinden özgün ve yüzleri güldüren hediyeler alabilirsiniz. Özellikle de doğum gününde alacağınız ayrıcalıklı hediyeler ile onu şımartabilirsiniz. Ona doğum günü için romantik ve eğlenceli bir ortam hazırlayabilir, ekip arkadaşlarınızla unutamayacağı bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz. Mesela etrafa şahane ışıltılar saçan özel mi özel mumlardan alabilirsiniz. Farklı Kişiye Özel Metal Kutuda Mum çeşitlerinden istediğinizi seçebilir, doğum gününü ölümsüzleştirebilirsiniz.

Kadın patrona doğum günü hediyesi ne alınır diye düşünürken aklınıza birçok fikrin geleceği mağazamızda her tarza uygun olabilecek hediyeler seçebilirsiniz. En çok da özel günleri renklendiren ve güzellikleriyle iz bırakan otantik hediyeleri almak sevdiklerinizi de ayrıca cezbedecek. Bunun yanı sıra doğum gününe özel hediye kutusu hazırlatabilir, birçok hediye ile çifte mutluluk yaşatabilirsiniz. Bu özel gün için de özenle hazırlanmış olan Doğum Günü Hediyeleri kategorisini inceleyebilirsiniz.

Kadın Patrona Ne Tür Hediyeler Alınır

Kadın patrona hediye alırken çok da sınırlama yapmanıza gerek yok. Pek çok hediye alternatifinden yararlanarak değişik ürünler, leziz ikramlıklar alabilirsiniz. Patronunuzu kurumunda ziyaret edecekseniz yanınızda Kurumsal Hediyelerden birini alabilirsiniz. Bu hediyeler içerisinde bir sürü hediye seti bulunuyor. Yani yine bu setler sayesinde birkaç hediyeyi birden armağan edebilirsiniz.

Kadın patronunuzu eğer ki evinde ziyaret edecekseniz ev ziyaretlerine özel olacak hediyelik çikolatalar arasından bir seçim yapabilirsiniz. Bu kategoride drajeler, yumuşacık lokumlar, enfes çikolatalar, kahveli çikolatalı setler, kolonyalı çikolatalı setler ve Türk mutfağının leziz makaronları mevcuttur. Tam anlamıyla yapacağınız ziyaretlere özel olacak bu hediyeleri kadın patrona ve diğer tüm sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Ayrıca kadın patronunuz için “Kişiye Özel Hediyeler” yazısını da inceleyebilirsiniz.

Kadın Patrona Alınabilecek Hediyelik Dünya Kahveleri Neler?

Kişiye özel setlerle bir arada bütünleşen dünya kahveleri adeta çifte mutluluğun simgesi… Bu setler ile sevdiklerinize harika jestler ve unutamayacakları sürprizler yapmaya ne dersiniz? Bu setler;

  • Çelik Termos Bardak Gümüş & Ethiopya Sidamo Gr.4 Kahve Seti
  • Kişiye Özel Hediyelik Sızdırmaz Çelik Matara Gümüş & Colombia Supremo Medellin
  • Kişiye Özel Hediyelik Sızdırmaz Çelik Matara Siyah & Kenya AA Plus Kahve Seti
  • Siyah Çelik Termos Bardak & Kenya AA Plus Kahve Seti vb.
hediyelik makaron

Endorfia’dan Kadın Patrona Kişiye Özel Hediyeler ve Makaronlar

Fransız mutfağından Tür mutfağına konuk olan bu tatlı makaron bezelerini seçebilir, makaron çeşitleriyle sevdiklerinizi buluşturabilirsiniz. Sadece makaron değil, makaronların bir arada bulunduğu kişiye özel hediyeleri seçebilirsiniz.

Makaron Çeşitleri Neler?

  • Vanilyalı Hindistan Cevizli Antep Fıstığı D1 MakaronKutusu
  • Limonlu Frambuazlı Çikolatalı C2 Makaron Kutusu vb.

Makaronlu Hediye Setleri Neler?

  • Kişiye Özel Filtreli French Termos Siyah- C2 Makaron
  • Kişiye Özel Filtreli French Termos- B1 Makaron
  • Kişiye Özel Filtreli French Termos- A2 Makaron vb.

Uygun ve avantajlı olan makaron fiyatlarını, kişiye özel olarak tasarlanmış olan kaliteli ürünleri tek bir set halinde alarak sevdiklerinize çifte mutluluklar yaşatabilirsiniz. Aynı zamanda da makaron gibi kişiye özel hediyelere eşlik eden çikolataları, lokumları, drajeleri de alabilirsiniz. Hele ki 70 ülkede üretilen Arabica çekirdeklerinden harmanlanarak paketlenen leziz Dünya Kahvelerini tadabilir ve tadımcıların dahi birinci sınıf lezzet olarak nitelendirdiği bu kahveleri sevdiklerinize armağan olarak özel setler içerisinde alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin