İsimli Termos Seti Hediyesi Nasıl Olmalı?

0
319
isimli termos hediyesi seti nasıl olmalı

İsimli termos setleri mi? Evet, hem de en asil renk seçenekleri ve nitelikli özellikleri ile sizleri çok mutlu edecek termos türlerinden bahsediyoruz. Düşünsenize hem kaliteli bir termos ile sıcak ve taze içecekler içeceksiniz hem de bu termoslar üzerinde sizin ya da sevdiklerinizin ismi yer alacak.

Daha güzel ne olabilir ki? Bizce de hiçbir şey… Mesela isimli termoslar aynı zamanda en ideal hediye seçenekleri olmaya devam ediyor. Popülerliğini her geçen gün artıran ve yoğun ilgi kazanan bu termoslar ile unutulmayacak sürprizler yapabilirsiniz.

O zaman taze mi taze, sıcak mı sıcak kahveler içmeye hazır olun diyoruz. Ve sizlere bugün stokları yenilenen Premium Filtre Kahve seçeneklerine göz atmanızı öneriyoruz. Ve heyecanla beklediğiniz isimli termos seti hediyesi nasıl olmalı sorusunun yanıtına geçiyoruz.

French Press Termos ile Leziz Filtre Kahveler…

French press termos ile yani bir diğer adıyla isimli olarak hazırlatabileceğiniz bu termoslar ile leziz kahveler içebileceğinizden bahsetmiştik. Özellikle de tam anlamıyla filtre kahveler için yaratılmış olan bu termoslar da tadına doyum olmaz bir kahve demleyebilirsiniz. Her gün taze olarak çekip paketlediğimiz kahveler sizleri bekliyor.

Peki, isme özel termos ile kahveler nasıl demlenir? İşte sizin için demleme adımları;

  • Bir su bardağı suyu kettla’da veya başka bir alet yardımı ile kaynatın.
  • Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek Endorfia kahveyi ekleyin.
  • 5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlanmasını bekleyin. Sonra French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın.
  • Ortada duran press’in 1,5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Sonrasında da tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin.
isme özel hediye seçenekleri neler

İsme Özel Hediye Seçenekleri Neler?

İsme Özel Hediye seçenekleri kategorisinde bir sürü ürün var. Bu ürünlerin başında da isme özel termos çeşitleri geliyor. Renkli ve en sevilen bu termoslar yanlarında tatlı ikramlıklarla görenleri mutlu ediyor. Ve siz istediniz biz de Endorfia olarak en sevilen setleri yeniledik. İşte en yeni isimli termos seti hediyesi seçenekleri;

  • Kişiye özel filtreli french termos siyah Premium kahve- isme özel hediye
  • Kişiye özel hediyelik çelik termos bardak kırmızı & Etiyopya sidamo Gr.4 kahve seti- isme özel hediye
  • Filtreli french termos gümüş- D1makaron isme özel hediye kutusu

Bu ve buna benzer daha pek çok isme özel termosları kolaylıkla mağazamız üzerinden alabilirsiniz. Hem termos hem de leziz makaronlar çifte mutluluklar yaşatacak.

İsimli Kişiye Özel Termoslar ile Fark Yaratın!

Sevdiğiniz birine doğum gününde hediyeler almak istediğinizde bu adrese gelin. Ve hatta özel günlerde renk saçacak hediyelerle fark yaratmak için yine mağazamızı tercih edin. Üstelik isimli termos seçenekleri ile herkesin favorisi olmaya hazır olun. Neden mi? Çünkü mağazamızda sizin aradığınızdan dahi çok daha güzel parçalar ve hediyelikler var.

Hem de isme özel olarak hazırlatabileceğiniz en çekici kişiye özel hediyeler de bunlara dahil. Bu hediyelere nasıl ulaşırım diyorsanız Kişiye Özel Hediye seçeneklerine bakmalısınız. Bu bölümde sizlere fikir olacak ürünlerden çok fazla var. İsme özel olarak alacağınız hediyeler için not bırakabilirsiniz. En güzel seçimler bu mağaza ile olacak.

Kişiye Özel Hediyeler Pahalı Mı?

Kişiye özel hediyelerin manevi değeri maddi değerinden çok daha fazladır. Her şeyden önce sevdiklerinize ayrıcalıklı olduklarını hissettirmenizi sağlar. Bunun yanı sıra kişiye özel hediyeler özel olarak tasarlanmakta, sağlamlık açısından sıklıkla tercih edilmekte, kullanışlılığıyla rahat bir kullanım sunmakta ve taşıdığı tüm bu özellikleriyle birlikte de en uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bu nedenle kişiye özel hediyeleri uygun olarak satın almanız mümkündür.

Termos ile Kahve Lezzetine Eşlik Edecek İkramlıklar

Kahve olur da çikolata ve makaronsuz olur mu? Elbette ki olmaz. Biz de aynı sizler gibi damaklara layık lezzetlerin hayranıyız. İşte bu yüzden de aşkla hazırladığımız çikolata ve makaronları sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Meyveli makaronlardan damaklarda iz bırakacak hediyelik çikolata çeşitlerine kadar her şey mağaza yer alıyor. Bunun için kendinize zaman ayırın. Elinize mis kokan kahvenizi alın ve aşkla yudumlayın. Bu arada da enfes lezzetleri keyifle seçeceğinizi göreceksiniz.

hediyelik makaron

Endorfia’dan İsimli Termos Seti Önerileri

Mağazamızda sizler için sunduğumuz birçok termos setinden bahsettik. Ancak bunlarla sınırlı olmadığımızı hatırlatmak isteriz. Çünkü mağazamızda çok daha fazlası var. Makaron, çikolata, draje, kahve gibi lezzetlerin eşlik ettiği termos setleri de bulunuyor.

Her biri için mağazamızda keyifli bir gezintiye çıkabilirsiniz. Ve daha fazla fikre ihtiyaç duyduğunuz anlar da olabilir. Bu yüzden sizlere yine şahane önerilerde bulunduğumuz içeriklerimiz var. Hangi içerik mi?

Termosları alıp kahvelerinizi demledikten sonra ihtiyacınız olacak bir içerik. Yani kahvenizin yanına yakışacak en tatlı dostlardan söz ediyoruz. Detaylarını “Makaron Hediye Kutusu Çeşitleri” içeriğinde bulabilirsiniz. Mutlu günler…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin