İşçiler Gününe Özel Hediye Önerileri Nelerdir?

0
217
işçiler gününe özel hediye önerileri nelerdir

İşçiler gününe özel hediye önerileri baharın gelişi olan 1 Mayıs günü kadar renkli olacak. Renkli hediye seçimleri yaparak emektar olan arkadaşlarınıza ve tüm sevdiklerinize özel armağanlar uzatacaksınız. Bunun için doğru yerdesiniz. Endorfia olarak işçi ve emekçi gününe damga vuracak hediyeler hazırladık. Bu hediyeler hem ayrıcalıklı hem de dayanıklı yapıları sayesinde emek gününe yakışır olacak.

Bayram havasında geçecek tatlı bir işçi ve emekçi günü için en ideal hediye seçeneklerinin başında kişiye özel hediye seçeneklerinin geldiğini hatırlatmak isteriz. Farklı hediyelere göz atmadan önce kişisel hediye türlerine yönelmenizi öneririz. Sonrasında birçok seçenek arasından işçilere özgü olacak hediyeleri tercih edebilirsiniz.  

Kişiye Özel Hediyeler ile 1 Mayıs!

1 Mayıs 1856 tarihinde Avustralya’nın Melbourne şehrindeki inşaat ve taş işçilerinin çalışma saatlerinin çokluğundan dolayı protesto yapmışlardır. Çalışma vaktinin 8 saat olmasını isteyen işçilerin 1 Mayıs 1886 yılından 1889 yılına kadar süren mücadelelerinin sonucunda; işçilerin ortak bayramı kabul edilmesi kararı verilen uzun bir süreci kapsamaktadır.

1889’da yapılan Paris Kongresi’nde Milletlerarası İşçi Kardeşliği Teşkilatı’nın öngörüsüyle her yıl bir gün işçilerin bayramı ilan edilmesi kararlaştırılmıştır. Amerikalı sendikacılar, 1 Mayıs olmasına karar vermiştir. Böylelikle her yıl aynı tarihte bu bayram kutlanılmaya başlanmıştır. Emeklerinin karşılığını almak ve haklarını korumak için yapılan bu protestolar sonucunda zafere ulaşan işçiler, kendi bayramlarını en iyi şekilde kutlamayı hak etmektedirler.

İşçilerin emek bayramını ölümsüzleştirmek ve onları mutlu etmek sizlere düşüyor. Siz de bir çalışansanız hem kendinizin hem de sevdiklerinizin işçi bayramını anlamlı kılabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken kişiye özel hediyeler ile 1 Mayıs bayramını kutlamaktır.

kadın işçiye hediye ne alınır

Kadın İşçiye Hediye Ne Alınır?

Kadın işçiye, emeklerinin karşılığı niteliğinde olacak manevi bir hediye alabilirsiniz. İşçi kız kardeşe, anneye, arkadaşa veya herhangi bir kadına alacağınız hediyelerin her biri oldukça özel olacak. Çünkü her kadına hitap edecek birçok hediye seçeneği hazırladık. Dilediğiniz kadın işçi için gönlünüzden ve aklınızdan geçen hediyeyi kolaylıkla alabilirsiniz.

Kadın işçiye özellikle hediye kutusu seçeneklerinden birini almanızı öneririz. Nedeni ise hediye kutularının zengin içeriklere sahip olmasıdır. Kutularda genellikle en az 1 adet özel tasarımlı ürün, damakları şımartacak tatlı ikramlıklardan ve kahve türlerinden biri yer almaktadır. Kısacası bu kutular, bir hediyeden çok daha fazlası olmayı başarmaktadır. Bu nedenle kadın işçinin emekçi gününe özel hediyeler bu kutular olacaktır.

Hediye Kutusu Nasıl Hazırlanır?

Hediye kutularını hazır olarak kategorimize ekledik. Kategoride mevcut pek çok kutu seçeneği, renkli ve anlamlı modelleri ile fark yaratıyor. Ancak işçiler için illa ki hazır kutularımızdan birini alma zorunluluğunuz yok. Kendi zevkinize göre kendi hediye kutunuzu hazırlayabilirsiniz.

Hazırlama konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Kutulardan birini seçerek içeriğinde yer alan ürünleri seçenekler kısmından değiştirebilirsiniz. Ya da kendi seçtiğiniz hediyeler ile yeni bir kutu oluşturabilirsiniz. Bunu yapmak için Online mağazamızın hediye kutusu kategorimize göz atabilirsiniz.

Erkek İşçiye Hediye Ne Alınır?

Erkek işçiye hediye alırken fazla düşünmenize gerek kalmayacak. Burada takılmanız gereken tek bir nokta var: Emek… Emeklerini kutlamak ve hatta erkek işçinin bu gününü ona özel kılmak için kaliteli bir hediye tercih edebilirsiniz. Kalitesinden ödün vermeyen ve bir o kadar ekonomik fiyatlara sahip olan hediye seçeneklerimiz var.

Hediye seçeneklerimiz arasından erkek işçiye yakışacak paha biçilmez değere sahip hediyeleri bulabilirsiniz. Manevi hediyelerden biri olan kurumsal hediye seçeneklerinden yana durabilirsiniz. Bu kısımda iş hediyelerinden özel hediyelere kadar birçok seçenek mevcuttur.

Kurumsal Hediyeler Pahalı Mıdır?

Dayanıklı, kullanışlı ve uzun ömürlü olan kurumsal hediyelerin tamamı en ekonomik fiyatlara sahiptir. Uygun fiyat seçenekleri ile özel günlere renk katan kurumsal hediyeler, işçi ve emekçi bayramı için en ideal hediyelerdir.

İşçilere özel uygun bütçeli bir hediye almaya karar verdiğinizde tüm işçiler için bu hediye türlerini tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde kendinize bir işçi bayramı hediyesi almak isterseniz yine bu seçeneklerden yola çıkabilirsiniz. Farklı modeller için kurumsal hediye bölümüne ve alt kategorilerine bakabilirsiniz.

hediyelik kolonya

Endorfia’dan İşçilere Özel Emekçi Bayramı Hediyeleri

Emek, bu dünyadaki en kıymetli şeylerden biridir. Emeği geçen, emek sarf ederek bir yerlere gelme mücadelesi veren ve ekmek parası için emeğini ortaya koyan herkes birer emekçidir. Bu emeklerin karşılığını vermek mümkün değildir elbette. Ancak emeklerin farkında olmak ve emeğe yakışır hediyeler alarak karşımızdaki insanı mutlu etmek en güzel ve özel şeydir.

Küçük de olsa bir hediye alarak işçilerin emeklerini kutlamak ve bu bayramı gerçekten de bayram yapmak hepimizin elindedir. Hem de sadece bir çeşit özel hediye ile… Mağazamızın her köşesi ayrıcalıklı hediyeler ile donatılmıştır. Bu hediyelerden herhangi birini seçerek işçilere jest ve sürprizler yapabilirsiniz.

Örneğin; kadın işçiye hediye alacağınız zaman bir fikre ihtiyacınız olabilir. Bu fikir için “Kız Arkadaşa Hediye Kutusu Nasıl Hazırlanır?” içeriğimize göz atabilirsiniz. Nice mutlu işçi ve emekçi bayramlarını en iyi şekilde kutlamak dileği ile sağlıcakla kalın!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin