İş Arkadaşına Yılbaşı Hediyesi

0
654
iş arkadaşına yılbaşı hediyesi

İş arkadaşına yılbaşı hediyesi seçmeye hazır mısınız? Bu yılbaşında iş arkadaşlarınız başta olmak üzere tüm sevdiklerinizi şaşırtabileceğiniz birden çok hediyeyle karşınızdayız. Her türlü kategoride bir sürü hediye ve hediye setleri bulunuyor. Sizin zevkinize ve beğeninize göre rahatlıkla seçebileceğiniz hediye seçimlerinde birçok alternatifiniz var. Öncelikle iş arkadaşlarınızla aranızdaki dostluk bağının ne denli önemli olduğuna karar verin ve sonra hediye seçimlerinizi kolaylıkla yapın. 

Ofiste, işte, evde veya iş ortamı olan birçok yerde iş arkadaşlarınızla saatlerce, günlerce ve hatta yıllarca işler yaptınız. Yeri geldi yoruldunuz yeri geldi işlerinizi eğlenceye çevirerek yorulmadan bitirdiniz. Ama her zaman işinizin başında oldunuz ve iş arkadaşlarınızla en güzel anları, zamanları paylaştınız. Ve bu anları sizlere de iş arkadaşlarınıza da unutturmayacak, yepyeni yılda da beraber olacağınız tüm zamanları taçlandıracak yılbaşı hediye seçimlerini seçme zamanı geldi! 

bu yılbaşında ofiste mesai mi var

Bu Yılbaşında Ofiste Mesai mi Var?

Bu yılbaşında sevdiklerinizle beraber olmayı istiyor ancak yılbaşına özel iş yoğunluğundan dolayı yeni yılınızı ofiste karşılamak zorunda kalmış olabilirsiniz. Biraz hüzünlü biraz burak birazda heyecanlı olabilirsiniz. Evet, belki bu yılbaşında siz yine işinizin başında olacaksınız ama bu çok da üzücü bir durum değil. Çünkü siz evde ya da sevdiklerinizin yanında olmasanız da ofisinize yılbaşını konuk edebilirsiniz. Mesela hem sizleri hem de iş arkadaşlarınızı mutlu edecek bir kutlama pastası olsa, nasıl olur? Önce enfes kutlama pastasının yapılışına bakalım ve sonra yılbaşı hediye seçeneklerine göz atalım. 

Yılbaşına Özel Beyaz Çikolatalı Kutlama Pastası Tarifi

40-50 Kişilik:

  • 1 kg/ 8 su bardağı un,
  • ½ tatlı kaşığı tuz,
  • 4 çay kaşığı karbonat,
  • 450 g beyaz çikolata(parçalara ayrılmış),
  • 475 ml/2 su bardağı kremşanti,
  • 450 gram tuzsuz tereyağı(yumuşatılmış),
  • 900 gram/4 su bardağı pudraşeker,
  • 12 adet yumurta,
  • 20 ml/4 tatlı kaşığı limon suyu,
  • 2 adet limonun rendelenmiş kabuğu,
  • 335 ml/1,5 su bardağı süt,
  • Limon marmeladı(dolgu için),
  • Beyaz çikolata yaprakları(süsleme için),

Limon Şurubu Malzemesi için:

  • 200 gram/ 1 ve ¼ su bardağı pudraşeker,
  • 250 ml/1 su bardağı su,
  • 60 ml/4 yemek kaşığı limon suyu,
  • 5 ml/1 tatlı kaşığı limon esansı,

Yağlı Krema için:

  • 675 gram beyaz çikolata(parçalara ayrılmış),
  • 1 kg krem peynir(yumuşatılmış),
  • 500 gram tuzsuz tereyağı(oda sıcaklığında),
  • 60 ml/4 yemek kaşığı limon suyu,
  • 5 ml/1 tatlı kaşığı limon esansı,

Nasıl Yapılır?

  1. Bütün malzemeleri eşit iki gruba ayırın ve her grubu bir kek yapmak için kullanın. Fırını 180 C’de ısıtın ve 30 cm’lik yuvarlak kek kalıbını yağlayıp dibine yağlı kağıt serin. Unu, tuzu ve karbonatı bir kaseye eleyin. Çikolatayı ve kremşantiyi orta ateşte çikolata eriyene kadar karıştırın. Soğuması için bekletin. 
  2. Tereyağını krema kıvamına gelene kadar mikserle çırpın. Şekeri ekleyip 2-3 dakika daha çırpın. Yumurtaları ekleyip yedirin ve eritilmiş çikolatayı, limon suyunu, limon kabuğunu ilave edin. Unlu karışımı azar azar ekleyin. Sütü ilave edip düzgün bir hamur elde edene kadar mikserle çırpın. Hamuru kalıba döküp yayın. Sıcak fırında yaklaşık 1 saat pişirin.
  3. Ilınmaya bırakın ve kalıptan çıkarıp tel ızgara üzerinde soğutun. Ayırdığınız diğer malzemelerle ikinci keki de aynı şekilde hazırlayın. 
  4. Limon şurubunu hazırlamak için, küçük bir tavada şeker ve suyu şeker eriyene kadar kaynatın. Ocaktan alıp limon suyunu ilave edin ve karıştırıp soğutun. Kullanacağınız ana kadar hava geçirmez bir kapta saklayın. 
  5. Yağlı krema için çikolatayı eritip ılıtın. Sırayla, krem peynir, tereyağı, limon suyu ve limon esansını ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın.
  6. Kekleri enine ortadan kesip şurubu kek dilimlerinin üzerine gezdirin. Şurubu çekince tekrarlayın. Dilimlerin üstüne limon marmeladı sürüp üst üste koyun.
  7. Yağlı kremayı bir kapta krema kıvamında çırpın. Dörtte birini dolgulu keklerden birinin üzerine kapatın. Yumuşatılmış tereyağından üzerine ve kenarlarına bir miktar sürün ve pürüzsüz bir yüzey oluşturun. 15 dakika soğumaya bırakın. 
  8. Keki servis tabağına alın. Kalan yağlı kremanın dörtte birini süsleme için ayırın, geri kalanını kekin üzerine ve kenarlarına yayın. 
  9. Ayırdığınız yağlı kremayı ucu yıldızlı geniş bir sıkma torbasına olun. Pastanın etrafında kremayla kabuğumsu bir görünüm yaratın. Beyaz çikolata yapraklarıyla ve taze çiçeklerle süsleyin.
kişiye özel çelik matara

İş Arkadaşına Yılbaşı Hediye Önerileri

Yılbaşını ofise konuk ettiniz ve kutlama pastanızı da hazırladıysanız şimdi sıra arkadaşlarınıza güzel jestler yapmaya geldi. Bu yılbaşında iş arkadaşlarınızı ayrıcalıklı hissettirecek birbirinden güzel hediye seçimlerini keyifle yapmaya hazır olun!

Yoğun İş Temposunda Bir Kahve Molası

Haftanın neredeyse her günü yoruluyor ve işinizin başından bir an olsun ayrılmıyorsanız hem sizi mutlu edecek hem de iş arkadaşlarınızı mest edecek yılbaşı hediyelerimiz var. İş esnasında veya iş molasında bol köpüklü kahve içmek ister misiniz? İş arkadaşın yılbaşı hediyesi için ideal olacak Endorfia Kişiye Özel Termos ile arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz. Bütün yıl boyunca nefis ve sıcacık kahveler sayesinde tüm iş yorgunluğunu üstünden atabileceği harika olan bu hediyeyi ona sunabilirsiniz. 

Ardı Arkası Kesilmeyen Telefonlar…

İş arkadaşlarınız saatlerce iş başında kalıyor ve zamansız çalan telefon görüşmelerinin tümüne yetişmek zorunda kalıyorsa, telefonlarının şarjı hiçbir şekilde dayanmıyorsa muhteşem bir hediyeden söz edelim. Bu hediye elbette ki telefonunu saatlerce full depo şarj edebileceği Kişiye Özel Powerbank hediyesidir. Onu bu hediyeyle yılbaşının en mutlu insanı yapabilirsiniz. 

Yeni Bir Yılda Doğayla İç İçe

İş arkadaşına yılbaşı hediyesi olarak seçebileceğiniz bir diğer hediye önerimizde doğada ona eşlik edecek küçük ve anlamlı hediyelerdir. Arkadaşınız doğada gezerken ona eşlik edecek olan Kişiye Özel Çelik Mataralar sayesinde dilediği zaman soluklanıp, sıcacık leziz kahvelerini veya bitki çaylarını yudumlayabilir. Aynı şekilde çelik mataranın bir diğer parçası olacak özelliklere sahip olan Kişiye Özel Çelik Kupa hediyesini de alabilirsiniz. Alacağınız bu hediyeler ile yılbaşında iş arkadaşlarınıza özel olduklarını hissettirebilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin