İş Arkadaşına Alınabilecek Hediyeler

0
780
iş arkadaşına alınabilecek hediyeler

İş arkadaşına alınabilecek hediyeler konusunda beklediğiniz birden çok öneriyi bu yazımızla derledik. Klasik günlerden özel günlere kadar pek çok hediye türünü mağazamızda kolaylıkla bulabilirsiniz. Terfi hediyeleri, özel gün hediyeleri ve daha birden çok gün için ayrıcalıklı hediyelere yer veriyoruz. Özellikle de ayrıcalıklı olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerin tamamını özenli olarak paketliyor ve müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Eğer ki iş arkadaşınıza doğum gününde veya herhangi bir özel günde hediyeler armağan etmek istiyorsanız Kişiye Özel Hediyeler başta olmak üzere diğer tüm kategorilere de detaylı olarak göz atabilirsiniz.

İş Arkadaşına Hediye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler?

İş arkadaşınıza hediye seçerken öncelikle bilmeniz gereken birkaç ipucu bulunuyor. Bu ipuçlarından birini bile uygulamanız, hediye seçiminizi kolaylaştıracaktır. Mesela iş arkadaşınızın yapmaktan en çok zevk aldığı sosyal aktiviteleri öğrenebilirsiniz. Ya da en sevdikleri renkleri de bilebilirsiniz. Önemli olan sevdikleri şeylere yönelik hediyeler almaktır. Bu hususlara dikkat etmeniz onlara verdiğiniz önemi ortaya koyacaktır. Gezmeyi seven bir arkadaşınız varsa gezerken neler yapmaktan hoşlandığını araştırabilirsiniz. Uzun zamandır istediği bir şey var mı, en çok neye ihtiyacı var bunları da bilmeniz faydalı olacaktır. Aynı şekilde en sevdikleri tatlandırmaların neler olduğuna veya hangi tür kahve sevdiklerine de odaklanabilirsiniz. Bu sayede setli hediye kutuları alırken birkaç hediyenin bir arada bütünleşmiş olmasından yararlanabilirsiniz.

İş Arkadaşınıza Özel Jestler Yapabileceğiniz Hediye Alternatifleri Neler?

İş arkadaşınızın başarılarını kutlamak, ona doğum gününde sürprizler yapmak veya özel günlerde hediye etmek amacıyla hediye alternatiflerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu noktada size yardımcı olabilecek birçok hediye çeşidi ve alternatifini mağazamızda gözü kapalı bulabileceksiniz. Doğum günleri için özel kategoriler, kişiye özel hediyeler için ayrı bölümler ve daha farklı yüzlerce çeşit için birden çok hediye kısmını inceleyerek istediğiniz arkadaşınız için istediğiniz hediyeleri alabilirsiniz.

Örneğin; iş arkadaşınıza doğum günü sürprizi yapmadan önce etrafı süsleyebilir, bu süslemelere eşlik edecek ışıl ışıl yansıması ve cezbedici kokusuyla Kişiye Özel Metal Kutulu Mumları da alabilirsiniz. Gözleri kamaştıracak olan bu mumlar ile hem farklı bir jest yapabilir hem de alacağınız diğer hediyeleri armağan edebilirsiniz. Böylece arkadaşınıza çifte mutluluklar yaşatabilirsiniz.

hediyelik çikolata

İş Arkadaşına Uygun Hediyeler Neler

İş arkadaşınız kız ise ona çikolataların yer aldığı bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz. Çünkü genel olarak kızlar, çikolataya asla hayır diyemiyorlar. Bu nedenle çikolatalı setler oldukça ideal bir hediye seçimi olabilir. Bunun yanı sıra Hediyelik Çikolata kadar adından söz ettiren ve çok sevilen makaron kutularını da kişiye özel hediye setleri içerisinde alabilirsiniz.

Kahveyi seven bir arkadaşınız varsa kahve demleme aparatlarını hediye edebilirsiniz. Buna en güzel örnek hediyelerden biri kişiye özel French Press’tir. Hem kahve hem de bitki çayı demlemek için kullanılabilen French Press, kahvenin ısı süresini de oldukça uzun tutuyor. Üstelik saatlerce kahveyi sıcak ve enfes bir şekilde içme şansına sahip bu French Press, özel olarak tasarlanıyor. Sağlamlığı ve kalitesi ile sıra dışı bir ürün olmayı da başarmıştır. İş arkadaşınız da mest edecek olan bu hediyeyi özel günler başta olmak üzere diğer tüm günler için de tercih edebilirsiniz.

İş Arkadaşınızı Dünya Kahveleriyle Tanıştırın!

Dünya kahveleri, 70 ülkenin tamamında özenle işlenir ve kavrulur. Sonrasında Arabica çekirdekleri çekilerek öğütülür ve özenle paketlenerek talibi olan ülkelere gönderilir. Türkiye’de soluğu olan birden çok dünya kahve çeşidi bir zaman sonra herkesin en sevdiği içeceklerin başında gelmeyi başarır. Türkiye mutfağının da vazgeçilmezi olan birinci sınıf lezzetlerden dünya kahveleri çeşitleriyle mest eder. Mağazamızda bulunan ve en çok satılan kahve türlerinden olan dünya kahvelerini iş arkadaşlarınıza veya diğer tüm sevdiklerinize gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla sohbet anında kahkahalar atarken yudumlayacağınız keyif kahvelerinizden biri, Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi olabilir. Aynı zamanda damaklarınızda iz bırakacak olan bu nefis kahvenin yanında gül yapraklı güllü lokumlarda yer alabilir. Müthiş bir bütün olan bu ikili lezzete hem siz hem de iş arkadaşınız hayran kalacaksınız. Çok daha fazla dünya kahvesi çeşidine ve lokum türlerine ayrı olarak hazırlanmış olan kategorilerimizden ulaşabilirsiniz.

mutlu bir iş ortaklığınız olsun

Mutlu Bir İş Ortaklığınız Olsun…

İş arkadaşlarınızla ilk iş yılınız olabilir. Onlarla geçirdiğiniz her an sizin için güzel bir anı olacaktır. Zira iş arkadaşlarınız da sizler için aynı düşünceleri taşıyor ve sizlerle paylaşacakları zamanların mutluluğunu yaşıyordur. Her yıl bu iş arkadaşlığınızı kutlamak ve geleceğe dönük planlar yaparken birlik olmak mutlu bir iş ortaklığı olacaktır. Aynı zamanda da iş arkadaşlarınızla yapacağınız kutlamalara eşlik edecek hediyeler de bu özel anlarınızı taçlandıracaktır.

İş arkadaşlarınıza özel olarak alacağınız hediyeler onları ne kadar çok önemsediğinizin kanıtı olacaktır. Ayrıca hediyenizin ebatı, boyutu, ağırlığı ne olursa olsun iş arkadaşınız bu hediyelerin manevi değerine ve ince düşünmenize ayrıca mutlu olacaktır. Bu nedenle hediye alırken maddiyattan çok maneviyata odaklanmanız yerinde olacaktır. İş arkadaşlarınızla yaşayacağınız her zamanı geride mutlu bir anı olarak bırakmak istiyorsanız bunun için Kişiye Özel Tasarım Defterleri tercih edebilirsiniz. Hem kendiniz hem de arkadaşlarınız için alacağınız özel defterlere sevdiklerinizle geçirdiğiniz anları yazabilir, iyi-kötü tüm zamanları not edebilirsiniz.

Endorfia’dan İş Arkadaşına Özel Hediyeler

Mağazamızda birden çok hediye türünü ve seçkin ürünleri bulabilirsiniz. Zenginleştirilmiş kategorilerimizde her özel güne ayrı bir hediye çeşidi ve hediye setleri bulunuyor. İster hediye kategorilerine göz atın ister sizin için seçtiklerimiz bölümüne. Hangi bölümü seçerseniz seçin istediğiniz hediye türünü kolaylıkla bulabileceksiniz. Kişiye Özel Hediyeler kategorisinden başlayarak diğer tüm kategorilere bakabilir, iş arkadaşlarınızla özel geçen tüm zamanları tasarımlı hediyeler ile ölümsüzleştirebilirsiniz. Yüzlerce hediye alternatifine bakarken size yardımcı olabilecek Hediye Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Noktalar Neler? yazısını da okuyabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin