Kalitede Limitlere Takılmayın

Malum, kurumsal imajınızı oluşturma, güçlendirme, yansıtma ve korumada muhataplarınızla iletişim halinde olduğunuz her noktaya dikkat etmeniz gerek. Ziyaretlerde kullanılacak ikramlıklar ve hediyeler, dikkatli seçimin elzem olduğu detaylardan.

İkramlık ve hediyelik olarak vasat ürünler seçmek, beklenen etkiyi yaratmak şöyle dursun, imajınıza zarar verecektir. Mükemmeli arayın…. Ya da siz aramayın, Endorfia mükemmeli size getirsin.

Kalitede limitleri aşan Premium Chocolate’la Endorfia, kusursuzu sunuyor. Premium Chocolate neden mi kusursuz? Çünkü…

… O, Üstün Lezzet Sunuyor

İddialı olun; yaptığınız işte de kurumsal hediyelik seçiminde de.

Kolay kolay reddedilemeyecek çikolata lezzetini yaratmak uzmanlık ve iddialı bir tutum ister. Endorfia Premium Chocolate, gurmelerin mahir ellerinde vücut buluyor. Geleneksel yöntemler ya da gelenekselden ilham alınarak geliştirilen yenilikçi yöntemler uygulanınca lezzette limitler aşılıyor.

… O, Sağlıklı

Hedef kusursuzluksa, her detay titizlik ister. O yüzden, konu sadece lezzet değil.

Endorfia Premium Chocolate çeşitleri, önemli bir başka detaya daha sahip; onlar glikoz ve hayvansal yağ içermiyor. Üstün lezzete sağlıklı şekilde ulaşmak… Bu, tek başına bile fark yaratacak bir ayrıntı. Fakat Endorfia bununla da yetinmiyor. Lezzetli ve sağlıklı çikolatalara estetik değer katıyor. Nasıl mı?

… O, Üstün Bir Sunuma Sahip

Bütünde kusursuzluk, bütünü meydana getiren parçalardaki kusursuzlukla mümkün. Hediye sunumunu oluşturan önemli parçaların başında imaj gelmektedir.

İmaj/ görüntü algıların şekillenmesinde çok büyük rol oynar. Kalıcı yargıyı önemli ölçüde oluşturan ilk izlenim çoğu kez, algılanan görüntüden başka bir şey değildir. Olumlu bir görüntü ilk izlenimin de olumlu olmasını, olumlu bir ilk izlenim ise olumlu yargının meydana gelmesini sağlayacaktır.

Bu nedenle, kurumsal ikramlık ve hediyelerde sunumu önemseyin. Özellikle üst segmente hitap eden ürünler, prestiji yansıtan sunumlara sahip olmalı.

Endorfia Premium Chocolate, seçkin bir estetik anlayışının yarattığı ambalaj ve kutularda karşımıza çıkıyor. Bu kutular arasında en özel olanlarından biri kuşkusuz, “Brown Book”.

Kadim zaman sırlarıyla dolu bir kitabı andıran Brown Book kutular son derece görkemli, şık, asil ve bir o kadar da prestijli.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin