İkramlarınıza Renk Katın

0
693

Draje Dünyası Cıvıl Cıvıl!

Onlar 7’den 70’e herkesi mutlu edebilir, herkesin yüzünde tatlı bir tebessüm meydana getirebilir. Buna sebep yalnızca damakları şenlendiren tatları değil. Sadece görüntüleriyle bile bu etkiyi yaratabilirler. O yüzden, Draje Şeker Çeşitleri için, “sihirli mutluluk parçacıkları” demek yanlış olmayacaktır.

Drajelerin bu yüksek enerjilerinden yararlanın; kendi günlük rutininize renk katmak ya da kurumsal ziyaretleri tatlandırmak için. Yoğun bir günden on dakika çalıp bol köpüklü bir fincan Türk kahvesiyle hasbıhale daldığınızda, draje şekeri de sohbete dâhil edebilirsiniz.

Onlar yalnızca sevimli değil, ayrıca çok şık. Bu yüzden de kurumsal ziyaretlerde sunulan ikramların yanına çok yakışıyorlar. Misafirlerinize sunduğunuz ikramları draje şekerlerle renklendirebilirsiniz. Evet, küçük bir detay, fakat bilirsiniz, en büyük farklar, küçük detaylarla ortaya çıkarılır. Şık kutuların içine yerleştirildiğinde, onlar ayrıca tatlı kurumsal hediyeliklere de dönüşebilir. Bu minik lezzet parçacıklarının gücünden nasıl yararlanacağınız size kalmış.

Draje Şekerde de Kalitenin Peşinde Olun

Rengârenk ve ışıl ışıl görüntüleriyle kalpleri fethedebiliyorlar, fakat gerçekten güçlü bir olumlu etki için görüntü tek başına yeterli değil. Tat konusunda da beklentilerin karşılanması gerek.

Kendi tüketiminiz ya da ikramlık- hediyelik olarak seçeceğiniz draje şekerlerde, kaliteli lezzetin varlığını gözetin. Bu noktada, yalnızca kaliteli girdiler ve doğru üretim yöntemleri bekleneni verecektir.

Kaliteden bahsetmişken… Endorfia ailesinin yeni üyeleriyle tanıştınız mı?

Endorfia Ailesi Artık Daha Renkli

Sağlıklı, enfes ve çeşit çeşit lokumlar, çikolatalar… Hafızalarda kalıcı izler bırakan seçkin kokular, tutku dolu kahve lezzetleri… İçine girdiğinizde şımartan bu dünya şimdi çok daha renkli, cıvıl cıvıl ve kıpır kıpır!

Endorfia ailesine katılan Draje Şeker Çeşitleri, farklı damak tatlarına, farklı modlara hitap edecek zenginlikte.

Böğürtlen tadını vazgeçilmez tatlar listesinin ilk sıralarında konumlandıranlar, böğürtlen draje çeşitlerine bayılacak. Nostaljik ve geleneksel tatların peşinde olanlar için draje keyfi, güllü badem tadıyla birleşiyor. Fıstığın, bulunduğu her yeri şenlendirdiğini düşünenler, fıstık drajeleri mutlaka denemeli.

Kahve tutkunuysanız drajelerde de kahve tadını aramanız çok doğal. Kahve drajeler, bambaşka bir kahve deneyimi!

Hiç bisküvili draje tattınız mı? Bisküvi lezzeti, sevimli draje konsepti içine dâhil oluyor, ortaya orijinal bir ürün çıkıyor.

Dışarıda yağan kar, battaniye, kitap ve tarçınlı salep… Huzurlu kış sahnesi deyince akıllara genellikle bunlardan müteşekkil bir görüntü gelir. Bu dingin kış huzuru, salep tarçın tadına sahip draje taneciklerinin içine sığdırıldı, siz o keyfi dilediğiniz an yaşayabilesiniz diye.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin