Hemşirelere Alınabilecek Hediyeler

0
631
hemşirelere alınabilecek hediyeler

Hemşirelere alınabilecek hediyeler çeşitli kategoriler içerisinde yerini almaya devam ediyor.  Her güne yakışacak hediye tarzları ve elbette ki bu şık tasarımlara eşlik eden tatlı ikramlıklarda zengin içerikleriyle yenilenmiş stoklarında mevcut. Üstelik son zamanların en revaçta olan hediye setlerimiz de kampanya fırsatlarıyla sizleri bekliyor. Hemşireler dahil olmak üzere diğer tüm sevdikleriniz için seçeceğiniz her bir hediyeyi heyecanla alabilir, onlara harika jestler yapabilirsiniz. Özellikle de yüzlerce hediye çeşidinin ve farklı tarzların bulunduğu Kişiye Özel Hediye kategorisine de göz gezdirebilirsiniz.

Hemşirelere Alınabilecek Hediyeler ile Fark Yaratın!

Hemşirelere alınabilecek hediyelerde herhangi bir sınırlama yok. Mağazamızda çeşit çeşit günlere özgü ve ayrıcalıklı anlara özel pek çok hediyelik bulunuyor. Çikolata türlerinden leziz lokumlara, drajelerden tadından söz ettiren makaronlara, filtre kahvesinden dünya kahvelerine kadar tadına doyum olmaz bir sürü tatlı ikramlık var. Sadece bunlar da değil birbirinden özgün tasarımlarıyla herkesin kalbine damga vuran kişiye özel hediyeler de tekli ve setli olarak yine stoklarda beğeninize sunuluyor.

Hemşireler ve diğer tüm sağlık çalışanlarımız salgın süreci başta olmak üzere tüm zamanlarda en çok yorulan kişilerden. Bizlerin sağlığını korumak ve kendilerine de bir o kadar dikkat etmek durumunda olan sağlık çalışanlarımızın hakkı tabii ki ödenmez ancak onları mutlu edecek küçücük bir hediye almak dahi kendilerini iyi ve mutlu etmelerine sebep olabilir. İşte bu nedenle de hemşire arkadaşınıza, sevgilinize veya sevdiklerinize bir armağan uzatmanın tam zamanı! Mesela hemşirelere alınabilecek hediyelerden biri yorgunluklarını atmalarını sağlayacak Dünya Kahvelerini armağan etmektir.

Hemşirelere Alınabilecek Kişiye Özel Hediye Setleri Neler?

Hemşirelere, doktorlara, en yakın arkadaşlara, anneye, babaya veya aklınıza gelebilecek herkese alabileceğiniz hediye setleri kişiye özel kategorilerde ve zengin içeriğe sahip mağazamızın yenilenen kategorilerinde yerini aldı. Birbirinden göz kamaştıran hediyelikler ve adeta birkaç ürünün, ağızları şenlendirecek tatlandırmaların yer aldığı setler sevimlilikleriyle büyülüyor. Hemşirelere özel olarak hediye alırken kişiye özel hediye setleri arasından tercihinizi yapabilir, bir değil birkaç hediyeyi birden armağan edebilirsiniz.

Fransız mutfağından Türk mutfağına ve sonrasında da Endorfia’nın mutfağına giren, usta şeflerle hayat bulan, yedikçe yediren ve vazgeçilmez olan rengârenk Makaronları veya makaron setlerini hemşirelere özel olarak alabilirsiniz. Yediden yetmişe herkesin çok sevdiği ve yerken adeta bu lezzet ile bütünleştiği makaronları gören arkadaşınız, sevgiliniz ya da sevdikleriniz bu armağanınıza çok sevinecek. Özellikle de enerjilerinin düşmüş olduğu bir anda tüketecekleri makaronlar sayesinde kendilerine gelecek ve güçlerine güç katacaklar.

hemşirelere alınabilecek hediye setleri pahalı mı

Hemşirelere Alınabilecek Hediye Setleri Pahalı mı?

Mağazamızın her bir köşesinde sevdikleriniz için en şık tasarımlar, özgün tatlar ve kalitesinden ödün vermeyen ürünler var. Hangi üründen veya hediye setinden yana durursanız durun hediye kutularını ve setlerini çok seveceksiniz. Bazen bir hediye değil de birden çok hediye ya da tat beğenisinde bulunabilirsiniz ve ayrı ayrı almak yerine bütünleşmiş bir set olarak almak isteyebilirsiniz. Bu yüzden de hediye setlerinden birini kendi zevkinize göre alabilir, hemşirelere farklı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Kişiye özel setlerden en sevilen enfes tatlara kadar stoklarımızda bulunan her bir ürün en uygun ve avantajlı fiyatlarıyla satılmaktadır. Bunlara ek olarak zaman zaman yaptığımız indirimler, kampanya fırsatları da sizi çok mutlu edecek. Hatta şu anda bile kampanyaya dahil edilmiş birden çok ürünü ve lezzeti daha uygun fiyatlarla alma şansını elde edebilirsiniz. İstediğiniz hediyeyi ya da seti anında sipariş verebilir, güvenli kargo hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Hemşirelere Alınabilecek Hediyeler Hangi Türde Olmalıdır?

Hemşirelere alınabilecek hediyelerde önemli olan her şeyden önce manevi değeri yüksek ve anlamlı olmasıdır. Bu iki detaya dikkat ettiğiniz anda en doğru ve en anlamlı hediyeyi zaten seçmiş olacaksınızdır. Ancak yine de taşıdığı anlam derin olan hediyeler almak istiyorsanız bunun için sevimli mi sevimli Peluşlu Setleri öneririz. Hemşirelerin yüzünü güldürecek ve eğlenmelerine sebep olacak bu set içerisinde çok tatlı oyuncaklar ve ağızlara layık tatlandırmalar bulunuyor.

Peluşlu Setlerin renk saçan oyuncaklarından; geyikler, aslancıklar, kuzucuklar, koalalar ve çok daha fazlası mutluluğun en özel simgesi oluyor. Yeter mi? Yetmez. Çünkü sadece oyuncakla sınırlı olmayan bu setlerde adeta damaklarınızda iz bırakacak çikolatalardan madlen çikolatalar, krokan çikolatalar, special çikolatalar, özel gün çikolataları; lokumlardan sade lokumlar, gül yapraklı güllü lokumlar, çikolata kaplı lokumlar, kavrulmuş lokumlar ve draje çeşitleri yer alıyor. Yani bir set ama çifte mutluluk yaratacak birden çok hediye bu setlerde hemşireleri mutlu etmek üzere sizleri bekliyor.

hediyelik kolonya

Endorfia’dan Hemşirelere Alınabilecek Hediyeler Neler?

Endorfia olarak hemşirelere, doktorlara, diğer sağlık çalışanlarımızın tamamına ve sevdiklerinize özel hediyeler sunuyoruz. Yüzlerce ürün, türlü çikolatalar, makaronlar, lokumlar, kahveler ve çok daha fazlasını herkesin ağzına ve zevkine uygun olacak şekilde hazırlıyoruz. Kahve tutkunlarına özel kategori hazırlıyor, çikolata severlere eğlenceli hediye kutuları paketliyoruz. Bu ve buna benzer çok daha fazla şeyi müşterilerimizi memnun etmek ve sevdiklerinizde iz bırakmak için yapıyoruz. Zira bizim için en büyük gurur siz müşterilerimizin mutlu olmasıdır.

Endorfia’dan hemşirelere alınabilecek hediyeler olarak da yeni gelenler arasında kapış kapış giden decaf(kafeinsiz) kahveleri, vanilyalı-çikolatalı-frambuazlı-Hindistan cevizli-Antep fıstıklı-limonlu makaronları, sert ve bir o kadar da aromatik lezzete sahip olan filtre kahveleri, dünyanın birden çok ülkesinde özel olarak yetiştirilen kahve ağaçlarından çıkan Arabica çekirdeklerinin harmanlanarak bir tada dönüştüğü dünya kahveleri çok beğeneceksiniz. Hemşirelere yakışabilecek en anlamlı bu hediyelerden birini dilediğiniz an alabilir aynı şekilde de daha fazla hediye fikri edinmek için “Alınabilecek Eğlenceli Hediyeler” yazısına da göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin