Hediyelik Mum Kutusu Nereden Alınır? Çeşitleri Nelerdir?

0
322
hediyelik mum kutusu nereden alınır çeşitleri nelerdir

Hediyelik mumlar ile özel anları romantikleştirmeye ne dersiniz? Biz de öyle düşündük. Ve sizler için en ışıl ışıl en kalite kokan mum çeşitlerini hazırladık. Mumların kokularındaki huzur ile mest olmaya hazır olun diyoruz.

Çok seveceğiniz mum seçeneklerine geçmek için sabırsızlanıyoruz. O halde eğer ki siz de heyecanlıysanız önce elinize buram buram kokan Premium Türk Kahvesi alın. Ve içerken keyif dolu anlar yaşayacağınız bu yazımızı okumaya devam edin.

Özellikle merak ettiğiniz “Hediyelik mum kutusu nereden alınır? Çeşitleri nelerdir?” sorularına yanıt verdik. Şimdiden renkli seçimler diliyoruz ve başlıyoruz.

Hediyelik Mum Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Hediyelik mum, birden çok çeşidi ile metal kutuda sunulmaktadır. Okyanus kokulu mum çeşidi başta olmak üzere en kaliteli mum kokuları sizler için tercih edilmiştir. Ve hediyelik mumlar tam anlamıyla anı ölümsüzleştirmek için ideal bir seçim olmaktadır.

Mis Kokulu Mumlar ile Romantik Anlara İmza Atın!

Kokusu sizleri ve sevdiklerinizi adeta cezbedecek mum çeşitleri sunuyoruz. peki, bunlar hangileri?

1. Hediyelik Mum Clementine-Melisa Kokusu Nedir?

Kendine özgü yansıması ve etrafa saçtığı kokusu ile herkesin en çok aradığı mum çeşidi olan bu koku ile fark yaratın. Değişiklik yapmak ve romantik anları taçlandırmak isteyenler için kişiye özel mum hediye kutuları içerisinde yer alan melisa kokusuna hayran kalacaksınız. Eviniz, iş yeriniz ve daha birçok yaşam alanınıza şıklık katacak görüntüsü ve etrafa saçılan Clementinekokusuyla gününüze keyifli dokunuşlar yapabilirsiniz.  

2. Hediyelik Mum Oriental Pink Kokusu Nedir?

Mis kokusu ve parlayan ışıldamasıyla evinizin her bir köşesini kaplayacak farklı mum kokularıyla tanışın. Heyecanla beklediğiniz ve en çok aradığınız kokulardan biri olan Oriental Pink- anti tobacco artık kişiye özel mum hediye kutuları içerisinde sizler için özel olarak yer alıyor.

hediyelik mum soft touch kokusu nedir

3. Hediyelik Mum Soft Touch Kokusu Nedir?

Vanilya tadını çok sevenleri mutlu edecek sürprizimize tanıklık edin. Mum çeşitleri arasında artık Soft Touchmum kokusu da yer alıyor. Aromatik kokusu ve parıldayan ışıldamasıyla adeta mest eden vanilya kokusu, kişiye özel hediye mum kutularında sizleri bekliyor. Özelliklede farklı kokuları denemek ve zevkinize güç katacak kokuları arıyorsanız bu mum kokusu ideal bir seçim olacaktır.

4. Hediyelik Mum Surf Wave Kokusu Nedir?

Özel kokusu ve tatlı esintisiyle her yeri kaplayan müthiş okyanus kokusuna tanıklık edin. Romantik bir ambiyans yaratan mumların saçtığı loş ışıklar eşliğinde, kokularını keyifle içinize çekebileceğiniz kişiye özel mum hediye kutularına bayılacaksınız. Klasik ve ağır kokuları bir kenara bırakmak istiyorsanız farklı koku arayışlarına da şans verebilir ve Surf Wave kokusunu deneyebilirsiniz.

Tüm bu seçeneklere Kişiye Özel Hediyelik Mum kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz. Zira bugünden sonra en sevdiğiniz rotanız Endorfia olacak. Ayrıca misafirliğe giderken dahi yanınızda götüreceğiniz hediyelik mum kutuları çok beğenilecek. O halde sizce de bu hediyeleri seçmeye değmez mi? Bizce değer…

Sevgililer Gününde Özel Dakikalar

Sevgilinize hazırlayacağınız şahane bir akşam yemeğinde ne olmalı? Elbette ki masaya renk katacak mum çeşitleri olmalı. Etrafa saçacağı parıltılar sayesinde hoş ve loş bir ortam oluşacak. Ayrıca bu ana eşlik edecek daha neler olabilir?

Şüphesiz ki sevgilinize uzatacağınız anlamlı bir hediye olmalıdır. Mumlar eşliğinde yemek yerken sevgilinizi ummadığı anda dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz. Mesela onun için bir Hediye Kutusu alabilirsiniz. Ve bu hediye kutusunda birçok hediye var. Bu da bir hediyeden çok daha fazlası anlamına geliyor.

Haliyle hem manevi değeri yüksek hem de paha biçilmez bir armağan olacak. O halde sevgiliniz için en farklı hediyeleri seçmenizin şimdi tam zamanı.

İsme Özel Hediye Seçenekleri ile Jest…

Hediyelik mumları aldınız ve günü aydınlattınız diyelim. Peki, ya başka neler yapabilirsiniz? Bizce sevdiklerinize İsme Özel Hediye türlerinden birini de alabilirsiniz. Neden mi? Çünkü en az hediyelik mum kadar isme özel hediyelerle de fark yaratacaksınız.

Sevdiklerinize uzatacağınız en anlamlı hediyeler için isme özel hediyelerle tanışın. Ve renkli seçenekler arasından keyifle seçim yapın. Özellikle de bu hediyelere eşlik eden damaklara özgü lezzetlerde fark yaratacak. Kategori üzerinden göz zevkinize ve tercihlerinize göre hediye setleri seçebilirsiniz.

hediyelik makaron

Endorfia’dan Hediyelik Mum Kutusu Önerileri

Mumların kokusu ve özel paketlenişi sizleri adeta cezbedecek. Hem de özel bir metal kutuda uzun süre dayanıklı olarak kalacak bir üründen bahsediyoruz.

Daha ne olsun öyle eğil mi? Sadece bu kadar mı? Elbette ki çok daha fazlası var. Mağazamıza uğradığınızda kendinizi hem seçkin hissedeceksiniz hem de ayrıcalıklı bir sürü ürüne denk geleceksiniz. Bunlara ek olarak daha fazla fikir için “Hangi Hediye Neler Alınabilir?” yazısına da göz atabilirsiniz.

Birbirinden anlamlı hediyeler konusunda fikir edinmek bu sayede sizin için çok daha kolay olacak. O halde sizlere keyifli ve Endorfialı günler dileriz…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin