Hasta Ziyaretleriniz için Kişiye Özel Setler

0
623

Kişiye Özel Hasta Ziyareti Hediyesi

Hastalık hiçbir insanın istemediği fakat hayatın gerçekleri arasındaki bir durumdur. İnsan görülür görülmez nedenlerle kaza geçirebilir, bedenindeki bir arızadan dolayı hastalanabilir. Sevdiğimiz, yakınımız birinin hasta olması bizleri elbette çok üzer. Onun yanında olmak, destek olmak isteriz. Belki yanında refakatçi kalmak veya hediye alıp ziyarete gitmekten başka yapabileceğimiz bir şey yoktur.

Hiç tanımadığımız kişilerin bile hastalığına üzülürken sevdiğimiz kişinin hastalığı bizi çok daha fazla mutsuz eder. Oysaki mutsuzluk ve karamsarlık hastalığın baş düşmanıdır. Kendi moralimizi toplayıp sevdiğimiz insana moral depolamak için ziyaretine gitmeliyiz. Kişiye Özel Hasta Ziyareti Hediyesi alarak hastamıza mutluluk aşılamalıyız. Nerdeyse her doktorun söylediği gibi; iyileşmek ve yatakta kalkabilmek için moral çok önemli. O morali hastamıza sağlamak biz yakınlarının göreviyse hemen güzel bir hediye alıp ziyarete gitmeliyiz.

Hediye almak ve vermek insanı mutlu eder. Annemiz, babamız, kardeşimiz, eşimiz veya yakın bir arkadaşımız hastanede yatarken biz mutlu olamayız. Onun her an yanında olmak isteriz. Fakat bazı durumlarda yanına kalmamıza imkan yoktur. Yanında kalamasak da aldığımız hediye ile her an yanında olduğumuzu hissettirebiliriz. Hastanın moralini yükseltmek, neşelendirmek için kişiye özel hasta ziyareti hediyesi seçenekleri arasından tercih yapılmalı.

Hasta ziyaretine bir buket çiçek alınıp gidilebilir. Uzaktan tanıdığımız bir insan için bu söylenen doğru olabilir. Fakat canımız dediğimiz insanlar için ayrı ve farklı bir hediye düşünülmeli. Burada maksat sadece geçmiş olsun diyerek bir görevi yerine getirmek değildir. Sevdiğimiz insanın moralini yükselterek daha çabuk yanımıza gelmesine yardımcı olmaktır.

Sakın Bir Daha Hastalanma!” Deyin

Kanuni Sultan Süleyman, Muhibbi mahlasıyla yazdığı bir şiirinde şöyle der;

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi

Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi!

Her işin başının sağlık olduğunu herkes bilir. Elde olmayan bazı nedenlerden hasta olan insanların moral ve motivasyonunu yüksek tutmaları gerekir. Bazı insanlar kendi motivasyonlarını kendileri yükseltebilir. Fakat bazı insanların ise desteğe ihtiyacı vardır. Kişiye özel hasta ziyareti hediyesi alarak yakınınıza geçmiş olsun diyebilirsiniz. Geçmiş olsun ifadesi o kişi için iyi dileklerini ve dualarını sunmak demektir. Hasta bir insana sunulabilecek en güzel şeydir.

Kaç yaşında olursanız olun hastalanınca insan ilgi ve sevgiye muhtaç olur. Hastalık kişiye ne kadar aciz olduğunu anlatır. O acizlikle hasta yanında hep sevdiği birilerini görmek ister. Gösterilecek samimi ilgi ve sevgi yapılan ilaç tedavisi kadar değerli ve büyük bir tesirde bulunacaktır. Hasta yakınınızın bakımını üstlenmek çok güzel bir sevgi gösterisidir. Ya buna şansınız yoksa ne yaparsınız? Ona kalbinizin derinliklerinden gelen kişiye özel hasta ziyareti hediyesi alarak sevginizi gösterirsiniz.

Türk adet, gelenek ve göreneklerinde hasta ziyaretine çok özen gösterilir. Hasta olan kişi mutlaka ziyaret edilerek güzel duygularla birlikte küçük bir hediye sunulur. Çok sevdiğiniz bir insana hastalanmasından duyduğunuz üzüntüyü; bir daha hastalanma diyerek gösterebilirsiniz. Bir daha hastalanma ifadesini Endorfia hediye seçenekleri arasında yer alan defterin içine yazarak ifade edebilirsiniz.

Defterin üzerine hastanın adını yazdırın. İçine onun hastalanmasından dolayı ne kadar üzgün olduğunuzu enfes ifadeler eşliğinde yazın. Özel hediye kutusunda vereceğiniz defter ve içinde yazanlar, hastanız için doping etkisi yapabilir. Bunu USB belleğe de yapabilirsiniz. USB bellek içine hastanın sevdiği kişilerin iyi dileklerini ilettiği videoları çekip yükleyebilirsiniz. Böylece seven ve bekleyen kişileri görünce hastanız iyileşmek için daha fazla çaba sarf edecektir.

Hastalıklar Geride Kalsın Ağzımız Tatlansın

Hastanın ilgi ve sevgiden mahrum bırakılması kadar kötü bir şey yoktur. İnsan sevdiği insanları üzmemek için hastalıkla daha fazla mücadele eder. Sevgi ve ilginin yoğun olarak gösterildiği hastaların diğerlerine göre daha hızlı iyileştiği bilinen bir gerçektir. Hastalık, bedendeki bir mikrop, bakteri veya olumsuzlukla yapılan savaştır. Savaş sırasında destek olanların varlığı hastanın mücadele ruhunu yükseltir. Kişiye özel hasta ziyareti hediyesi, mücadele ruhunu yükseltmek için çok değerlidir.

Genellikle hasta ziyaretine gidilirken çiçek, bisküvi veya kolonya götürülür. Artık bunlar klişe haline gelmiştir. Uzaktan tanıdıklarınıza çiçek, kolonya veya klasik hediyelerden götürebilirsiniz. Fakat yakınlarınıza daha özel bir hediye seçmelisiniz. Örneğin şık ve estetik kutusunda çikolata güzel bir hediyedir. Geçmiş olsun, ağzının tadı yerine gelsin anlamında çok manidar bir hediyedir. Çikolata tek olmasın yanında ek bir hediye olsun istiyorsanız kahve ilave ettirebilirsiniz. Birlikte içeceğimiz keyif kahvemiz anlamını yükleyerek hediye edebilirsiniz.

Büyüklerimizde kolonyasız hasta ziyareti olmaz anlayışı vardır. Tek bir kolonya sade ve klasiktir. Fakat Endorfia’nın çikolatalı kolonya setleri çok özeldir. Sütlü, bitter, beyaz çikolataları pembe, beyaz veya kahverengi kutularda sunabilirsiniz. Yanına ekleyeceğiniz kolonya ise hastanın sevdiği ıhlamur, lavanta, misket limon, yasemin, yeşil çay seçeneklerinden biri olabilir. Kolonyanın ferahlatıcı ve rahatlatıcı etkisi olduğundan hastanız için çok faydalı olacaktır. Endorfia Premium Setler kutusunun şıklığı, kolonyanın enfes kokusu, çikolataların tadıyla harika ve eşsiz bir hediyedir.

Kahve Saatlerimiz Daim Olsun

Yakın ve sevdiğiniz bir arkadaşınız hasta olduğunda kişiye özel hasta ziyareti hediyesi alarak ziyaretine gitmelisiniz. Adetlerimizin klasik geçmiş olsun hediyeleri yakın arkadaşınız ve sevdiğiniz için biraz eksik kalacaktır. Peki çok yakın ve sevdiğiniz kişiye alabileceğiniz en güzel ve en samimi hediye ne olabilir? Kahve. Yanlış duymadınız kahve veya kahveli Endorfia setlerinden biri harika bir hediye olacaktır.

Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı varmış. Hediye olarak vereceğiniz kahve veya kahveli setlerle, 40 yıllık dostluğun için hemen iyileş dersiniz. Hediyeyi hediye yapan yüklenen anlamdır. Yoksa bir kahvenin ne değeri olabilir ki. Bir fincan kahve neden 40 yıl hatırı olur çünkü o kahvenin içiminde dostluk vardır, sevgi vardır. Kahvenin yanında çikolata harika bir lezzettir. Kahvenin lezzetini ortaya çıkarak daha da güzelleştirir. Hasta dostunuza kahvenin yanında sunacağınız çikolata ile dostluk ve sevginizi ortaya çıkararak dozunu artıracaktır.

Çikolata veya kahve deyip geçmeyin. Endorfia’da çok farklı set seçenekleri vardır. Çikolata seçenekleri arasında; bitter, sütlü, çikolata kaplı fındıklı lokum, fındıklı çikolata, fındıklı üzümlü çikolata, fıstıklı çikolata, duble fıstıklı çikolata, fıstıklı krokanlı çikolata bulunur. Kahve seçeneklerinde ise Türk kahvesi ve filtre kahve seçenekleriniz var. Seçenekler arttıkça tercih zorlanır. Tercihinizdeki ipucunuz, hediye edeceğiniz hastanın beğenisini dikkate almalısınız.

Geçmiş Olsun Demenin En Güzel Şekli

Geçmiş olsun demenin en güzel şekli; güzel bir hediye sunmaktır. Kişiye Özel Hasta Ziyareti Hediyesi, geçmiş olsun demenin en güzel halidir. Canlı veya yapma çiçekleri birçok hastane çeşitli nedenlerden dolayı hastanın yanına kabul etmemektedir. Çiçek güzel ve etkileyici bir hediye. Hasta olan birine götürülebilecek geçmiş olsun hediyelerinin başında yer alır. Fakat farklı ve özel bir hediye vermek istiyorsanız biraz kafa yormalısınız.  Merak etmeyin Endorfia ailesi olarak biz sizin yerinize kafa yorduk ve sizin için harika seçenekler sunduk.

Kategorilerimiz arasında hastanızı mutlu edecek sayısız seçenek var. Hastanız telefonundan ayrılamayan biri ise rengarenk seçenekleri bulunan powerbank seçeneğimizi değerlendirebilirsiniz. Powerbank üzerine ismini yazdırarak hediyenizi kişiselleştirebilirsiniz. Hasta yatağında telefon şarjını problem etmeden istediği kişiyi arayabilir. Lokum, geçmiş olsun dileklerinde es geçilmemesi gereken bir seçenektir. Yumuşacık dokusu ve enfes lezzetiyle hastanızın keyfini yerine getirecektir.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin