Hangi Termosu Almalıyım?

0
271
hangi termosu almalıyım

Kahve ve bitki çayı severleri buraya alalım. Çünkü sizlere bu içeceklere karşı olan aşkınızı taçlandıracak sürprizlerimiz var. Özellikle de her gün en az bir bardak olsa dahi tükettiğimiz kahve için bu sürprizimize bayılacaksınız. Neyden mi bahsediyoruz?

Elbette ki kahvenizi taze ve sıcak olarak içmenize olanak tanıyacak termoslardan… Bu termos çeşitlerini de özel olarak üretiyoruz ve güncel stoklara ekliyoruz. Bugünden sonra kahvelerinizi sadece 5 dakika içinde hazırlayabileceksiniz.

Tabii öncesinde ihtiyacınız olan şey, damak zevkinize göre kahve seçimlerinizi yapmaktır. Bunun için sizlere özel olarak hazırladığımız Kahve kategorisine göz atabilirsiniz.

Kahve İçmeden Güne Başlayamıyorsanız…

Kahvenin efsane tadıyla damaklarda bıraktığı izi paha biçilmezdir. Zira güne kahve içmeden başlayan belki de çok nadir insan vardır. Çünkü hem geleneğimizin vazgeçilmez içeceği kahve olmuştur hem de insan sağlığına sayısız katkısı vardır.

En güzel kısmı da birden çok insanın damak zevkine hitap etmesidir. Yani yediden yetmişe herkesin belki de asla vazgeçemediği tek sıcak içecektir. Biz de Endorfia olarak kahve keyfinize renk katmak istedik.

İstediğiniz zaman dilediğiniz yerde sıcacık ve taze kahveler içmenize imkân tanıdık. Nasıl mı? Tabi ki kahvelerinizi demlediğiniz gibi 6-8 saat aralığında muhafaza edebileceğiniz termoslar hazırladık. Bu termoslar sayesinde enfes kahveler içebileceksiniz.

Hangi Termos Kahve için Daha İdeal?

Bu noktada sizlere önerebileceğimiz en özel termoslar kişiye özel termoslar olmaktadır. Burada yer alan her bir termos veya termos bardak eşliğinde kahveleriniz taze olarak tüketebilirsiniz.

Ve en çok sevilen Kişiye Özel French Press ile de saatlerce sıcak kahveler içebilirsiniz. Parka, yürüyüşe veya geziye giderken bu termosları yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Hem taşıma kolaylığı sunacak kadar pratik bir üründür hem de dilediğiniz yerde kahve içme avantajını sağlamaktadır.

Sizce de bu keyfi yaşamaya değmez mi? bizce değer… O halde mağazamıza uğrayın ve alacağınız bu termoslar ile kendinizi şımartın.

neden kişiye özel termos almalıyım

Neden Kişiye Özel French Press Almalıyım?

Mağazamızda sizlerin aradığından çok daha kullanışlı ve uzun ömürlü termoslar yer almaktadır. İstediğiniz termos modeline kolaylıkla stoklarımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu çeşitler arasından da en çok seveceğiniz model kişiye özel french press olacak? Peki, neden?

Çünkü french press sayesinde hem kahve hazırlayabilir hem de bitki çayı demleyebilirsiniz. Kısacası her iki lezzeti de hazırlama fırsatını bulabileceksiniz. Birden çok özelliği ile bu termos daha çok işinize yarayacaktır. Bu nedenle french press termosu keyifle öneriyoruz.

French Press ile Filtre Kahve Nasıl Hazırlanır?

Leziz ve tadına doyum olmaz bir kahve ile bütünleşmeye hazır mısınız? Yalnız 5 dakika içinde hazırlayacağınız bu kahve ile güne daha dinç ve enerjik başlayabilirsiniz. Ve günün her anında canınız her istediğinde kendi kahvenizi hazırlayabilir ve aşkla tüketebilirsiniz. O zaman hazırsanız şimdi gelin bu tarife hep beraber göz atalım.

Malzemeler:

  • 7-8 gram premium filtre kahve,
  • 1 adet French press,
  • 1 su bardağı su,

Yapılışı:

  1. Bir su bardağı suyu kettla’da veya başka bir alet yardımı ile kaynatın,
  2. Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek Endorfia kahveyi ekleyin,
  3. 5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlanmasını bekleyin. Sonra French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın,
  4. Ortada duran press’in 1.5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Sonrasında da tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin,
  5. Kahve bardağınızı hazırlayın ve kahveyi yavaş yavaş bardağa boşaltın.

Dipnot: French press’i, üst kısımdaki küçük kapağı kaldırarak bardak gibi de kullanabilirsiniz.

Kahvenin Yanında Ne Yiyebilirim Diyenlere…

Kahve aşkınıza tat katmak ister misiniz? Evet, dediğinizi duyar gibiyiz. Ve eminiz ki aklınıza ilk olarak her zamanki gibi çikolata gelmiştir.

Zira birbirine en çok yakışan iki lezzette bu ikisidir. Bunun için de özel bir set hazırladık. Kahvenin tadına doyarken bir de bu tatlı ikramlıklara doyun istedik. Ve herkesin favorisi olmayı başaran bir sete imza attık. Bu set Kahve Çikolata Seti oldu.

Kahve ile çikolatanın bir araya geldiği bu set ile kendinizi de sevdiklerinizi de doyasıya şımartabilirsiniz. Üstelik birçok çikolata çeşidine de kahveler eşliğinde tanık olabilirsiniz.

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Özel Tasarımlı Termos Önerileri

Mağazamızda bulunan tüm termos ve french press modelleri özel olarak tasarlanmıştır. Bu tasarımlar hem göz alıcı şıklıkları ile dillerden düşmemekte hem de uzun ömürlü kullanışlılıkları ile herkesin birinci tercihi olmaktadır.

Bu termoslar sayesinde klasik cezve kullanımına son vereceksiniz. Aceleniz olduğunda çok kısa sürede french press yardımı ile kahvenizi veya dilerseniz bitki çaylarınızı hazır edebileceksiniz. Mesela bugün kendinizi şımartmak için en doğru zaman olabilir.

Mağazamıza uğrayarak kendinize bir tane french press alabilirsiniz. Ve bunlara ek olarak french press ile bitki çayı demleme adımlarına da ulaşabilirsiniz. Sizin için hazırlamış olduğumuz “French Press ile Çay Nasıl Demlenir?” içeriğini okuyabilirsiniz. Kahve tadında enfes bir gün diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin