Hangi French Press Daha İyi?

0
252
hangi french press daha iyi

Kahvelerinizi daha sıcak ve taze bir şekilde tüketmek isterim diyenlerin günü bugün. Neden mi? Çünkü biz Endorfia olarak keyfinize yakışır bir kahve saati yapmanızı istiyoruz. O yüzden de kahve başta olmak üzere bitki çaylarınızı da muhafaza etmenize yarayacak termoslar üretiyoruz.

Özellikle de oldukça popüler olan french press aracılığıyla kahvelerinizin lezzetine güç katacaksınız. French press ile 5 dakika demleyeceğiniz Premium Filtre Kahve lezzetine hayran kalacaksınız. Peki, öncesinde ne mi yapmalı?

Filtre kahveyi almalı ve sonrasında demleyeceğiniz termos ile kahvenizi hazır hale getirmelisiniz. Hangi french press daha iyi ve buna dair tüm detayları içeriğimizin devamında bulacaksınız. Kahve tadında keyifli okumalar diliyoruz.

Neden Premium Filtre Kahve?

French press kullanırken press’e uygun kahveler almanız gerekir. Haliyle press için de en uygun kahve Premium Filtre kahve olmaktadır. Öğütülmüş kahve çekirdeklerinden ince olarak çekilen filtre kahveler kaynayan su ile bütünleştiğinde aromatik bir tat alır.

Bu kahveyi hazırlamak da french press ile sadece 5 dakika sürmektedir. Zira french press ile filtre kahvenin nasıl demlendiği ile ilgili adımları da vermek istiyoruz. Alacağınız press ve filtre kahve ile kendi kahvenizi kendiniz en kısa sürede demleyebileceksiniz.

Kişiye Özel French Press ile Kahve Tarifi

Tadına doyamayacağınız yumuşak içimiyle mest olacağınız filtre kahve demlemeye hazır mısınız? Üstelik bundan sonra mekân ve saat tanımadan dilediğiniz her yerde tüketebileceğiniz bir lezzetle karşı karşıya kalacaksınız. Ve bunun için ihtiyacınız olan 2 şey var. Bunlar neler mi? İşte malzemeler ve detaylar…

Malzemeler:

Press ile Kahvenin Yapılış Aşamaları:

  1. Bir su bardağı suyu kettla’da veya başka bir alet yardımı ile kaynatın.
  2. Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek Endorfia kahveyi ekleyin.
  3. 5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlanmasını bekleyin. Sonra French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın.
  4. Ortada duran press’in 1.5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Sonrasında da tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin,
  5. Kahve bardağınızı hazırlayın ve kahveyi yavaş yavaş bardağa boşaltın.

Bu aşamalardan sonra kahveniz artık hazır, afiyet olsun…

hangi french press markası daha kaliteli

Hangi French Press Markası Daha Kaliteli?

Ağızlara layık kahveler demlemek ve bu kahveler ile keyfinize güç katmak için bir adet french press’e ihtiyacınız olacak. Tabii ki burada en önemli adım da kaliteli ve uzun ömürlü bir french press almaktır.

Birçok french press markası vardır ancak en çok tercih edilen ve sevilen press Endorfia logolu olan kişiye özel french press modellerimizdir. Bu modeller içinse mağazamızın Kişiye Özel Hediye bölümünü inceleyebilirsiniz.

Özel olarak tasarlanan ve gözleri kamaştıran bu termoslar ile dilediğiniz zaman enfes ve tazecik kahveler demleyebileceksiniz. Sizce de bu deneyimi yaşamaya değmez mi? Bizce de değer…

Tadıyla Şımartan Lezzetler

Kahvenin yanında ne olsa de yesek dediğinizi duyduk. Ve tabii ki sizin de cevabını bildiğiniz gibi şansımızı çikolatadan yana kullandık. Zira kahvenin yanına yakışan o şahane lezzet çikolata oluyor.

Krokan çikolatadan madlen çikolataya, Special çikolatadan özel gün çikolatasına kadar her türlü tatlı ikramlığı mağazamızın Hediyelik Çikolata bölümünde bulabilirsiniz. Yerken keyfinize bakacağınız ve tadını yıllar geçse de unutmayacağınız bu bol malzemeli ikramlıkları çok seveceksiniz.

O zaman tam da şu anda kendinize bol köpüklü ve sade bir kahve pişirin. Yanında da enfes Endorfia çikolatalarımızdan birini tüketin. Bu lezzet şöleni sizin için az bile…

Hediyelik Çikolata Pahalı Mıdır?

Hediyelik çikolata türleri ile damaklarınızı şımartmak çok hoşunuza gidecek. Kahve saatleriniz çok daha keyifli geçecek. Ve en güzeli de alacağınız tüm çikolatalar için ödeyeceğiniz tutar çok uygun olacak.

Daha ne olsun? Bizce de bu keyfe ve ana fazlasıyla değer. Tek yapmanız gereken canınızın çektiği çikolatayı seçmek ve bu anı doyasıya yaşamaktır. Üstelik filtre kahve ve çikolata bir arada olsun isterseniz de kahve çikolata seti türlerimize de göz atabilirsiniz.

Böylece hem çikolatayı hem de kahveyi bir arada alma şansını yakından elde edeceksiniz. İki lezzet için bu fırsat kaçmaz.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan En İyi French Press Önerileri

Sizce biz Endorfia olarak french press modellerinde sınır tanıdık mı? Elbette ki tanımadık. Aksine pek çok model seçeneğini mağazamızın her bir kategorisinde özellikle sunduk.

Gerek kişiye özel hediye kategorisi gerekse de kahve kategorisinde french press çeşitlerine denk gelmeniz mümkün. Yani istediğiniz bölümde ihtiyacınız olan termos türünü bulabilirsiniz. Bunlara ek olarak daha fazla fikir için sizlere başka önerilerimiz de var.

Mesela bu öneriler için “Kaç Çeşit Kahve Çekirdeği Vardır?” içeriğimize de bakabilirsiniz. French press ile demleyeceğiniz kahvelerin de kaliteli olması adına bu içerik size yardımcı olacaktır. Endorfialı günler dileriz…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin