Hangi Çekirdek Kahveyi Almalıyım?

0
349
hangi çekirdek kahveyi almalıyım

Lezzet şöleni yaşamaya ve damak kültürünüze yakışacak kahvelerle tanışmaya ne dersiniz? Şahane olur, dediğinizin farkındayız. İşte tam da bu yüzden bugün sizleri kendine hayran bırakacak kahve çeşitleriyle geldik.

Üstelik farklı lezzet arayışına damga vuracak kahveleri seçtik. Dünyaca ün salmış enfes kahve seçeneklerimiz ağzınıza layık olacak. Özellikle içtikçe sizleri alıp başka diyarlara götürecek olan kahvelerin hammaddeleri sizleri mest edecek. Tabii ki çekirdek kahve türlerinden bahsediyoruz. Peki, “hangi çekirdek kahveyi almalıyım?” diyorsanız içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Her kahvenin kendine has çekirdek kahvesi ile akşamlarınızı ve damaklarınızı şenlendirmeye hazır olun. Dilerseniz mağazamız üzerinden kokusu, tadı ve sağlığa katkıları ile çok sevilen Çekirdek Kahve alabilirsiniz.

Çekirdek Kahve Nedir?

Çekirdek kahve, kahve bitkisinin en önemli bölümüdür. Genel olarak kiraz meyvesine benzetilen kırmışı veya mor meyvelerin içindeki çukurlarda yer alır. Kahve bitkisinin ekonomik değeri vardır. Ve en önemli iki çeşidi bulunur.

Bu çekirdek kahve çeşitleri; Arabica ve Robusta’dır. Dünya genelinde üretilen kahvelerin %60’ı Arabica ve %40’ı Robusta türüdür. Bu çekirdeklerin kafein oranları ise farklılık gösterir. Arabica çekirdeklerinde en fazla %1,4 kafein vardır. Ve Robusta çekirdeklerinde ise en fazla %4 oranında kafein bulunur.

Haliyle kafein miktarı en fazla Robusta çekirdeğindedir. Ayrıca kahveye lezzetini veren kahve çekirdeklerinin ta kendisidir. Zira kahve çekirdeği titiz bir işlemden geçer ve ülkemize konuk olur. Aşkla paketlenerek stoklarımıza eklenen çekirdek kahveleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Damaklara Özgü Kahve Çekirdekleri Alın!

Hangi çekirdek kahveyi almalıyım diye düşünüyorsanız sizlere espresso çekirdek kahve almanızı öneriyoruz. Eminiz ki orta kavrulmuş espresso kahve çekirdeklerini çok beğeneceksiniz.

Çünkü espresso’nun sert içimi ve aromatik tadı sizlere adeta haz verecek. Bu kahve türü sayesinde sabahları daha dinç olacaksınız. Ve iş yerinizde çalışırken işinize odaklanabilirsiniz. Aynı şekilde ev işlerinizi bitirdikten sonra kendinize, kokusuyla mest eden kahveler demleyebilirsiniz. Kahve çekirdekleriyle harika bir kahve hazırlamış olacaksınız.

Kısacası mağazamızın çeşitlenmiş kahve ürünleri arasından hangi kahveyi seçerseniz seçin tanık olacağınız lezzetleri asla unutamayacaksınız. O zaman sizleri çok seveceğiniz Dünya Kahveleri kategorisine davet ediyoruz. İstediğiniz kahveleri seçebilirsiniz. Ve tabii ki hem aşkla hem de keyifle tüketebilirsiniz.

dünya kahveleri pahalı mıdır

Dünya Kahveleri Pahalı Mıdır?

Dünya kahveleri neredeyse 70 ülkede üretilmekte ve işlenerek ülkemize gelmektedir. Ancak tadı, lezzeti, damaklarda bıraktığı izleri ne kadar fazla olursa olsun ekonomik açıdan oldukça uygundur.

Hangi dünya kahvesini alırsanız alın ödeyeceğiniz tutar ucuz olacak. Nasıl mı? Dilerseniz dünya kahvelerinizi seçin ve alışverişinizi tamamlayın. Alışveriş için ödeyeceğiniz ücretin ne kadar uygun olduğuna kendiniz tanık olacaksınız.

Çünkü Endorfia daima siz müşterilerimizin yanında oluyor. Üstelik kahveler dahil tüm ürünlerimizi ucuza alabilirsiniz. Kaliteyi ucuza alabileceğiniz mağazamız, sizlerin de favorisi olacak.

Hangi Kahve Çekirdekleri Tercih Edilmeli?

Birden çok kahve türü olsa da her bir kahvenin temelinde kahve çekirdeği yer alıyor. Özellikle de Arabica ve Robusta kahve çekirdekleri var. Kahvenin lezzetini doyası yaşatıyor. Peki, başka hangi kahve çekirdekleri var? İşte detaylar…

Guatemala Kahve

Guatemala’daki kahve ağacı volkanik topraklar üzerinde yetişmektedir. Bu topraklar en zengin minerallere ve aromalara sahiptir. İklim şartları bu mükemmel kahve çekirdekleri için uygun ortam sunmaktadır.

Guatemala ağaçları her yönüyle değerlidir. Guatemala kahve çekirdeğindeki çikolata ve baharat tatları içenleri cezbeder. Ve eğer daha önce hiç Guatemala kahvesi içmediyseniz size bir önerimiz var. Çok memnun olacağınız, Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi… Bu kahve ile tanıştıktan sonra asla vazgeçemeyeceksiniz.

Kolombiya Kahvesi

Dünya’nın en büyük ikinci kahvesi, kahve çekirdeği üreticisi Kolombiya’dır. Engebeli araziler üzerinde yetişen Kolombiya kahvesi, ulaşım açısından biraz zordur. Ancak bu zorluğa rağmen aile çiftliklerinde üretimi aktif olarak yapılmaktadır.

Orta seviyeli bir kahve tadı vardır. Asit dengesine de sahip olan lezzetli bir kahve türüdür. Mağazamızın dünya kahveleri kategorisinde bu kahve türü de yer almaktadır. Denemek istediğinizde hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz.

Kosta Rika Kahvesi

Kosta Rika, küçük tarım arazilerinde yetişen ve toplanan kahve çekirdekleridir. Yıkama işlemi için işleme merkezlerini gönderilir. Çekirdekler kabuklarından ayrılır ve kurutulur. Kosta Rika, orta gövdelidir ve asitliği yüksek olan bir kahvedir. Üstelik kahve tadımcıları dahil olmakla beraber herkesin en çok tercih ettiği kahvelerden bir tanesidir.

Kenya Kahve Çekirdeği

Kenya kahve çekirdekleri; keskin, meyvemsi ve zengin bir aromaya sahiptir. Tam gövdelidir ve harika bir lezzet sunar. Kenya’da kahveler, dağ yamaçlarından toplanır. Ve bu kahveler çekirdek sınıflamalarına tabi tutulur. En bilinen türü ise “Kenya AA”dır.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Eşsiz Kahve Seçeneği Önerileri

Dünyaca ünlenmiş, damakları renklendirmiş ve içtikçe içiren kahve türlerini çok seveceksiniz. Ve dünya kahveleri ile tanıştığınızda Türk kahvesi kadar bu kahvelerden de fazlasıyla haz alacaksınız.

Adeta yeni, özgün ve zengin aromaları ile bu kahveler sizleri mutlu edecek. Enerjinize güç katacak dünya kahveleri için sizlere en kaliteli çekirdek önerilerini verdik. Birinci sınıf kalite kahve çekirdeklerini ve kahveleri mağazamızdan tedarik edebilirsiniz.

Ve sizler için hazırlamış olduğumuz “Damak Zevkine Göre Dünya Kahvesi Önerileri” yazısına göz atabilirsiniz. Endorfialı, kahveli ve sağlıklı günler dileriz. Siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız. İyi bayramlar…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin