Gün İçerisinde Sık Kahve Tüketenlere Yönelik Tavsiyeler

0
74
gün içerisinde sık kahve tüketenlere yönelik tavsiyeler

Gün içerisinde sık kahve tüketen kahve severlere yönelik tavsiyelerde bulunduk. Tavsiyelerimiz arasında en kaliteli kahve çeşitleri ve tatlı ikramlıklar yer alıyor. Özellikle kahvelerin yanında hangi şekerlemelerin tüketilmesi gerektiğine dair püf noktalar verdik. Bu püf noktalardan yola çıkarak kahve saatlerine renk katacak enfes ikramlıklarla tanışabilirsiniz.

Kahve severler için ilk olarak en çok sevilen kahve çeşitlerinden söz ettik. Bu kahvelerin başında geleneksel bir lezzet olan Türk kahvesi geliyor. Ardından Türk kahvesini, aromatik tadı ile mest eden Premium filtre kahve seçenekleri takip ediyor. En özel olanı da tadımcılar tarafından dahi tam not almayı başaran dünya kahveleri oluyor. Tadına doyum olmaz bu kahve seçenekleri arasından kendinizi ve sevdiklerinizi şımartacağınız çeşitleri tercih etmeye hazır olun.

Kahve Çeşitlerinin Sağlığa Yararları Nelerdir?

  • Kanser hücrelerinin oluşumunu engeller.
  • Kahve kolesterolü düşürür.
  • Ağrı kesiciden yarım saat sonra veya yarım saat önce tüketilen kahve, ağrı kesicinin etkisini artırarak ağrıdan çok daha erken kurtulma olanağı sağlar.
  • Safra taşı oluşum riskini ortadan kaldıracak bir etkiye de sahiptir (günde 2-3 fincan kahve tüketimi yeterli olacaktır).
  • Nefes açıcı bir görev üstlenir.
  • Menopozla ilgili sorunların önlenmesinde büyük bir etkiye sahiptir.
  • Şiddeti artmamış olan baş ağrılarını ortadan kaldırır.
  • Kahve uyarıcı etkiye sahip olduğu için dikkat toplayıcı görevi görür.
  • İdrar atılımını kolaylaştırır.
  • Kemiklerin güçlenmesine katkısı vardır.
  • Kahve, kan dolaşımına ve solunuma katkıda bulunur.
  • Cilt kanserlerinin önlenmesinde etkisi büyüktür.
  • Kalp rahatsızlıklarını önleyebilecek bir etkiye sahiptir.
  • Sindirim sistemine oldukça büyük oranda katkısı vardır.
  • Mide kanserlerinin riskini azaltır.
  • Nefes açıcı bir etkisi olduğu için astım krizlerine iyi gelir.

Taze ve Sıcak Bir Kahve Deneyimi için French Press Kullanın!

Türk kahvesinin lezzetinin yanı sıra en çok tüketilen bir diğer kahve türü, Premium filtre kahvedir. Filtre kahve, kişiye özel french press ile 10 dakika içerisinde demlenebilen aromatik bir kahvedir. Tadındaki aroma, lezzet şöleni yaşattığı gibi sağlık açısından da en faydalı olan kahve seçeneklerinden biridir. Bu kahveyi french press ile demleyerek hemen her yere taşıyabilir ve taze olarak tüketebilirsiniz.

french press ile kahve nasıl demlenir

French Press ile Kahve Nasıl Demlenir?

Malzemeler:

  • 7-8 gram Premium filtre kahve
  • 1 adet French press
  • 1 su bardağı su

Yapılışı:

  1. Bir su bardağı suyu kettla veya başka bir alet yardımı ile kaynatın.
  2. Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek Premium filtre kahveyi ekleyin.
  3. 5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlanmasını bekleyin. Ardından French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın.
  4. Ortada duran press’i 1.5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Ardından tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin.
  5. Kahve bardağınızı hazırlayın ve kahveyi yavaş yavaş bardağa boşaltın. Afiyet olsun…

Güne Kahvesiz Başlamayanlara Özel Dünya Kahveleri…

Türk kahvesi ve filtre kahveye ek olarak farklı bir lezzet tadımı yaşamanızı sunacak dünya kahveleri seçeneklerimiz var. Özellikle dünyaca ün salmış olan en seçkin kahve türlerini mağazamızın kahve bölümünde sizler için sunuyoruz.

Dünya kahveleri arasında yer alan Guatemala, Kolombiya gibi en lüks olan kahve çeşitleri yer alıyor. Bu kahve türlerinden birini alarak sevdiklerinize kucak dolusu mutluluklar yaşatabilir ve damaklarınızı şımartabilirsiniz.

Kahvelerinize eşlik edecek çikolataları, makaronları ve lokumları bulabileceğiniz kahve çikolata setlerimiz de var. Bu setlerde yer alan kahve ve çikolatalar sizler için harika bir seçenek olacak.

Kahvenin Yanında Ne Tüketilir?

Kahvelerin yanında tüketilebilecek en güzel lezzetlerin başında hediyelik çikolata seçenekleri geliyor. Hediyelik çikolata kategorisinde krokan, madlen, Special çikolata gibi taze ve birinci sınıf kaliteye sahip çikolatalar bulunuyor. Özellikle çikolata severlerin yüzünü güldürmeyi başaran bu enfes çikolatalar, kahvenin yanına çok yakışıyor.

Makarondan çikolataya kadar birçok lezzeti bütünleştiren hediyelik çikolata kategorisinde istediğiniz lezzeti çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Özgün tatları ile damaklarınızı şımartacak olan bu tatlandırmalar, kahve içerken sizlerin de vazgeçilmeziniz olacak. Bu yüzden kahve alırken mutlaka yanına yakışan tablet çikolata, Special çikolata vb. bol malzemeli çikolataları almayı ihmal etmeyin.

hediyelik makaron

Endorfia’dan Sık kahve Tüketenlere Özel Öneriler

Endorfia olarak gün içinde sık kahve tüketenlere yönelik kahve ve çikolata çeşitlerinden söz ettik. Çikolatalar kadar yine en çok sevilen makaron çeşitlerine yer verdiğimizden de bahsettik. Kısacası bir kahve severin ihtiyacı olabilecek tüm lezzet seçenekleri için önerilerde bulunduk. Bu lezzet seçenekleri ile bugünden sonra kahve saatlerinize renk katmanıza yardımcı olmak için buradayız.

Çikolatasından kahvesine kadar aradığınız her şeyi Online Endorfia mağazamızda bulabilirsiniz. Mağazamızın her köşesi, siz ve sevdikleriniz için donatıldı. Tadı zihinlerinize kazınacak lezzetler için rotanızı Endorfia’a çevirin. Aynı zamanda enfes dünya kahveleri için de önerilerde bulunduk. Bu önerilere “Guatemala Kahvesi Tercih Edenlere Yönelik Çikolata Paketi Önerileri” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin