Gerçek Deri Cüzdan Nasıl Anlaşılır?

0
351
gerçek deri cüzdan nasıl anlaşılır

Alışveriş yaparken en çok dikkat edilen ve yoğun ilgi gösterilen konulardan biri da gerçek deri cüzdan ile ilgilidir. Günümüzde suni ve gerçek deri olmak üzere iki tür deri malzeme vardır. Haliyle kaliteye önem veren ve uzun ömürlü ürünleri almak isteyenler gerçek deri ürün araştırması yapmaktadır.

Deri cüzdanlar da oldukça tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. O yüzden de bugün sizler için en çok merak ettiğiniz soruya yanıt verdik. Yani, “gerçek deri cüzdan nasıl anlaşılır?” sorusuna… Bu içeriğimizle beraber gerçek deri cüzdan olmak üzere gerçek olan tüm deri malzemeleri ve ürünleri nasıl anlayacağınızı öğrenebilirsiniz.

Şimdi elinize mis kokusuyla dahi huzur veren Premium Türk Kahvesi alın ve keyifle yudumlayın. Kahve tadında keyifli bir okuma diliyoruz. O halde başlayalım. İşte detaylar…

Gerçek Deri Nasıl Belli Olur?

Alacağınız deri ürünlerin, gerçek deri olduğunu anlamak için öncelikle ürünlerin hangi malzemelerden yapıldığına bakın. Eğer ürünün malzemesi sunu deri olarak belirtiliyorsa bu ürün sentetik deridir. Ancak ürün için sunu deri gibi herhangi bir belirtme yoksa ürün gerçek değildir. Belki de üreticiler, ürünün gerçek deri olmadığını gizliyor olabilir.

Bunun için yapmanız gereken ise gerçek deriyi ayırt edeceğiniz yöntemlere başvurmaktır. Bu yöntemlerin ise neler olduğunu sizler için madde madde derledik. Aşağıdaki maddeleri dikkate alarak, gerçek deri ürünü veya gerçek deri cüzdanı anlayabilirsiniz.

1. Gerçek Deri Yüzeyi Gözenekli Olmaktadır

Gerçek deri ürünü anlamanızın en kolay yollarından biri, derinin yüzey kısmıdır. Deri yüzeyi, hayvan derisindeki veya insan derisindeki gibi gözenekli ve kusurlu bir yapıya sahiptir. Kusurlu deri yüzeyi işlenir. Ve işlenen deri kullanıma hazır hale getirilir.

Var olan kusurlar giderildikten sonra işlenmeye başlanır. Ancak tam olarak gerçek deri üzerindeki gözenekli yapı kaybolmaz. Çünkü illa ki birkaç kusur gerçek deri yüzeyinde kalacaktır.

Eğer ki herhangi bir kusur yoksa ve deri pürüzsüz ise muhtemelen sentetik yani yapay deridir. Bu nedenle önceliğiniz derinin yüzey kısmına bakmak olsun.

2. Ürünün Gerçek Deri Olduğu Belirtilmelidir

Ürünün gerçek deri olduğuna dair ürün üzerinde bir ibare yer almalıdır. Eğer ibare yoksa bu ürün büyük ihtimalle sahte deridir.  Gerçek deri kusurlu olur ve ürün üzerinde “gerçek deri” veya “hakiki deri” ibarelerinden biri yer alır.

gerçek deri koku yapmaz

3. Gerçek Deri Koku Yapmaz

Gerçek deri kokusuyla plastik kokusu birbirinden farklıdır. Yoğun bir plastik kokusu alıyorsanız muhtemel olarak suni derinin kullanılmasıyla yapılan bir üründür. Çünkü gerçek deri kesinlikle doğaldır ve sadece küflü bir kokuya sahiptir.

Gerçek deri cüzdan nasıl anlaşılır? Tabii ki, yukarıda bahsettiğimiz üç önemli madde ile anlaşılır. Bu sayede en doğru ve kaliteli deri cüzdanı seçme şansını elde etmiş olacaksınız. Hatta dilerseniz mağazamız üzerinde yer alan Premium Kahve – Gerçek Deri Kılıflı Kavanoz Kupa Kahverengi ürününü sipariş edebilirsiniz. Böylelikle ilk gerçek deri ürününü almış olacaksınız. Ayrıca aşağıdaki maddeleri de göz önünde bulundurabilirsiniz.

  • Gerçek deri yumuşak olur.
  • Hakiki deri de baskı yapıldığında iz kalır.
  • Hakiki deri nemi çeker, emer.
  • Gerçek deri, yapay deriye göre oldukça pahalıdır.
  • Hakiki deri istenilen birçok renkte olabilmektedir.
  • Gerçek deriye ateş değdiğinde hafif bir şekilde kömürleşir. Ve yanmış saç gibi kokar.
  • Gerçek deri ürünlerin kenarlarına dikkat edin. Çünkü gerçek deride kenarlar kabadır.

Bu tür önemleri aldığınızda derinin gerçek olup olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Üstelik deri cüzdan ve diğer tüm ürünler için aynı adımları uygulamanız sizlere en doğru ürünü aldırtacaktır.

Gerçek Deri Ürünler Nereden Alınır?

Gerçek deri ürünleri, mağazalar başta olmak üzere kalitesinden söz ettiren tüm deri ürün satan yerlerden alabilirsiniz. İyi bir fiyat ve gerçek deri ürün araştırması yaptığınızda birçok mağazayı da test etmeniz gerekir. Tek bir mağazaya bağlı kalmadan birkaç mağazaya göz atmak sizin için daha çok bilgi edinme şansını verecektir.

Mesela biz Endorfia olarak gerçek deri ürünlere önem veriyoruz. Ve sadece gerçek deri ürünlerin satışını yapıyoruz. Bunlardan biri de en çok sevilen Hakiki Deri Cüzdan Lacivert-Premium Türk Kahvesi 801 ürünümüzdür. Bu ürün tam anlamıyla gerçek deridir. Ve aradığınız o kalitedir. Dilediğiniz zaman bu ürünü veya buna benzer ürünleri mağazamız üzerinden sipariş edebilirsiniz.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan En Kaliteli Ürün Seçenekleri

Endorfia olarak gerçek deri cüzdan ve daha pek çok kaliteli ürünü beğeninize sunmaktayız. Kalitesi, uzun ömürlülüğü ve dayanıklılığı ile sizleri mutlu edecek birden çok ürünü mağazamızın her bir köşesinde bulabilirsiniz. Üstelik hem en uygun fiyat seçenekleri hem de bol ürün çeşidi ile Endorfia, sizlerin de gönlünde taht kuracak.

Kahvesinden çikolatasına, kişiye özel tasarımlı ürünlerden hediye setlerine kadar her şey mağazamızda var. Hatta çok daha fazla hediye fikri için de “Değişik Hediye Fikirleri” yazısını da inceleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey mağazamızı aşkla ziyaret etmektir. Mutlu ve keyifli alışverişler diliyoruz. Endorfia daima yanınızda…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin