Geçmiş Olsun Demenin En Güzel Yolu

0
689

Geçmiş Olsun Hediyesi Ne Alınır?

İnsanın hayatı her zaman sağlıklı olarak geçmeyebilir. Hiç kimse istemese de bazen kazalar veya çeşitli rahatsızlıklar yaşamak hayatın rutinlerinde vardır. Türk toplumu olarak bizler hastanede veya evinde yatmakta olan hastayı ziyarete gideriz. Ziyarete giderken de elimiz boş gitmeyiz. Adetlerimizde genellikle kolonya, bisküvi, meyve tarzında şeyler götürülür. Bunlar uzak olan kişilere belki uygun olabilir fakat yakınlarımıza giderken Geçmiş Olsun Hediyesi Ne Alınır diye biraz araştırmak gerekir.

Geçmiş olsun demek için ziyarete gitmenin anlamı kişiye hastalık sürecinde destek olmaktır. Hastaların iyileşmesi için tedavi uygulanır. Tedaviye destek için hep daha ne yapabiliriz diye düşünürüz. Hastanın tedavisine destek olmak için yapabileceğiniz en önemli şey onun yanında olduğunuzu hissettirmektir. Yanında olmak ona moral verecektir. Moral ise hastaların tedavisinde çok değerlidir. Yakın ve sevdiğimiz hastaların morallerini yükselterek iyileşmesine yardımcı olacak hediyeleri nerden bulabilirim? Kaygısını yaşamayın. Endorfia bir tıkla sevdiğinizin moralini yükseltecek hediyeyi ayağınıza getirmektedir.

Geçmiş olsun demek için giden ziyaretçilerin ellerinde en fazla görmeye alıştığımız şey çiçektir. Çiçek, güzel fakat klişe haline gelmiş bir hediyedir. Farklı geçmiş olsun hediyesi ne alınır diye düşünenlerdenseniz yazımızı dikkatlice okuyun.Endorfia dünyası sizlere en güzel ve en farklı hediyeleri sunmaktadır. Endorfia’dan seçeceğiniz hediye ile standartların dışına çıkarak hastanızın daha fazla mutlu olmasını ve şaşırmasını sağlayabilirsiniz.

Farklı Geçmiş Olsun Hediye Seçenekleri

Hastanelerin birçoğu artık hastalara geçmiş olsun dilekleri için çiçek getirilmesini kabul etmemektedir. Saksı çiçeği veya buket olması fark etmemektedir. Alerji ve diğer nedenlerden kaynaklı olarak getirilen bu engel karşısında kişiler farklı hediyeler düşünmek zorunda kalır. Evdeki hastaya giderken böyle bir yasak yoktur ama herhalde sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmak istemesiniz. Çiçek götüremeyeceksem geçmiş olsun hediyesi ne alınır düşüncesi alır ziyaretçileri. Düşüncenize ortak olduk ve Endorfia olarak sizlere eşsiz geçmiş olsun hediyeleri tasarladık.

Hastayı mutlu edecek hediye alırsanız hediyeniz hastane odasında kalmaz, eve gider ve en güzel yere konur. Standart hediyelerse hele ki buket çiçekse bilin ki o çöpe gidecek. Aldığınız geçmiş olsun hediyesini kendi ellerinizle götürebilirsiniz. Uzaktayım ne yapacağım diye üzülmeyin. Endorfia sizden gelen talep üzerine hediyenizi hastanıza teslim ettirmektedir. Endorfia’da geçmiş olsun diyebilmeniz için çeşitli kategoriler var. Bu kategoriler arasında hastanıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Hastanızın beğenileri, tarzı Geçmiş Olsun Hediyesi Ne Alınır sorunuzda size büyük yardımcıdır. Şayet hastanız elektronik şeyleri seviyorsa hasta yatağında sıkılmaması için ona bir powerbank alabilirsiniz. Şarjın hiç bitmesin, her an telefonunla oynayarak teknolojinle yaşayabilirsin dersiniz. Allah uzak etsin fakat hastanız çocuksa alabileceğiniz en güzel hediye bir pelüştür. Pelüşler arasındaki seçenekleriniz; sevimli koala, beyaz kalpli ayıcık, kırmızı kalpli ayıcık, sevimli büyük ayıcık, minik kalpli kahverengi ayıcık, minik kalpli beyaz ayıcık, sevimli aslancık, sevimli kuzu, mavi erkek bebek ayıcık, pembe kız bebek ayıcık, sevimli sıpadır. Pelüşlerin yanına ekleyeceğiniz çikolata ile minik hastanızın mutluluğuna mutluluk katarsınız.

Geçmiş Olsun Hediyesi Nasıl Seçilir?

Her konuda olduğu gibi geçmiş olsun hediyesi ne alınır hususunda da hastanın durumu, zevki ve tarzı dikkate alınmalı. Size tavsiyemiz asla kendi zevkinizi düşünerek geçmiş olsun hediyesi almayın. Burada önemli olan hastayı mutlu etmek, onun moralini yükseltmektir. Amacınız hastayı mutlu ederek moralini yükseltmekse kendinize “hastam neyi aldığında mutlu olur?” sorusunu sorun. Soruya vereceğiniz cevaba göre tercih yapın. Klasik hediyelerin dışında bir şey almayı planlıyorsanız kesinlikle karşınızdakinin zevklerine dikkat etmelisiniz. Hediyeniz eğlenceli, şaşırtıcı hatta duygusal bile olabilir.

Hasta kişi beklemiyordum dese de aslında sevdiklerinin gelmesini ve kendini ziyaret etmesini arzu eder. Çünkü bununla mutlu olur. Bazen ziyaretçinin vereceği bir hediye hastaya öyle güç verir ki inanamazsınız. Endorfia seçenekleri arasında defterler vardır. Bu defterlerin üzerine hastanın adı yazılarak hediye edilebilir ki gayet güzel ve şık bir hediye olur. Fakat hediyenizin daha etkileyici olmasını istiyorsanız içine birkaç bir şey yazın. Sevginizi, duygularınız, güzel bir şiir dizesi, onsuz geçen günlerdeki eksik yanınızı ekleyebilirsiniz.

Standart hediyelerle geçmiş olsun dileğini herkes sunar. Siz de almış olmak için hediye alanlardansanız yanlış yerdesiniz. Endorfia, özenli, kaliteli ve kişiye özel düşünenlerin mekanıdır. Kişiye özel alacağınız hediye onu tam anlamıyla mutlu eder. Yoksa standart klasik hediyelerden aldığınızda zaten hasta bunu fark edecek ve mutluluğu yarım kalacaktır. Hastanızı gerçekten mutlu etmek istiyorsanız Kişiye Özel kategorimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Hediye Setiyle Geçmiş Olsun Diyebilirsiniz

Sevdiğiniz, değer verdiğiniz çok kıymetli insan hasta ise ne yaparsınız? Hemen ziyaretine giderek onu mutlu etmek istersiniz. Tabi giderken eli boş gidilmemelidir. Türk adet, gelenek ve göreneklerine göre hastanın yanına eli boş gidilmez. Geçmiş olsun demek için küçük de olsa mutlaka bir hediye götürülür. Hediyenin anlamı aslında o kişinin mutlu olmasını sağlamaktır. Geçmiş olsun hediyesi ne alınır kararını verip hastanızı ziyarete gittiğinizde onun mutluluğuna vesile olacaksınız. Hastanın mutlu olması ise moralini yükseltecektir. Moral ise tedavi için çok önemlidir.

Günümüzde çok farklı geçmiş olsun hediye setleri vardır. Çikolatalı setler son zamanların en trend geçmiş olsun hediyeleri arasındadır. Şık ve estetik bir kutu içerisine yerleştirilen çikolataların yanına hoş kokulu kolonya ilave edebilirsiniz. Böylece tam bir geçmiş olsun hediyesi hazırlamış olursunuz.Endorfia dünyasında çok çeşitli çikolata seçeneği bulunur.

Çikolata seçenekleriniz; sütlü, fındıklı, fındıklı üzümlü, bitter, çikolata kaplı fıstıklı lokum, fıstıklı ve fıstıklı krokan çikolatadır. Şayet hastanız çikolata sevmiyorsa tercihinizi lokumdan yana kullanabilirsiniz. Set için kutu renkleri beyaz, pembe ve kahverengidir. Kutunuzda çikolatanın yanına; limon, lavanta, yasemin, ıhlamur, yeşil çay kolonyalarından birini seçin ve harika bir set hazırlayın. Kolonyayı seçerken aman dikkat, hastanın sevmediği bir koku olmasın.  Koku insanda güzel duygular uyandırdığından dolayı seçeceğiniz kokunun hastanızın sevdiği koku olmasına özen gösterin.

Uzaktan Geçmiş Olsun Diyebilirsiniz

Çalışma, seyahat gibi bazı nedenlerden dolayı her zaman sevdiklerimizin yanında olamayız. Hastalık ise ne zaman geleceği belli olmaz. Siz uzaklarda iken sevdikleriniz hasta olabilir. Hastanızın yanında olamadığınız için üzülebilirsiniz. Fakat Endorfia sizin güzel dileklerinizi sevdiklerinize en kısa sürede iletebilir. Siz geçmiş olsun hediyesi ne alınır sorunuza cevap bulmak için kategorilerimiz arasında dolaşın ve hastanıza en uygun hediyeyi seçin. Hediyeniz en kısa sürede geçmiş olsun dileklerinizle hastanızın yanında olacaktır.

Endorfia  Geçmiş Olsun Setleri tamamen hastanın moralini yükseltecek güzelliklerle dolu. Kutu halinde çikolataya veya içinde powerbank, USB gibi teknolojik ürünlerin olduğu bir sete kimse hayır demez. Şayet hediye vereceğiniz kişinin kalemi kuvvetliyse yaşadıklarını yazıya geçebilmesi için defter ve kalem hediye edebilirsiniz. Hediye edeceğiniz kalem ve defterin üzerinde adı yazarsa çok daha ayrıcalıklı bir hediye olur.

Geçmiş olsun hediyeleri içinde asla unutulmaması gereken bir şey daha var; Tabi ki lokum. Yumuşacık dokusuyla hastanın bile yiyebileceği kıvama sahiptir. Rengarenk lokumlar arasında özellikle gül yapraklı güllü lokumun tadı bir harika. Tadıyla ve görselliğiyle hasta adamı bile ayağa kaldırmaya yetecektir. Güzel bir kutu halinde hediye edeceğiniz lokumlarını hastanız gelen misafirlerine de ikram edebilir. Sağlıklı ve mutlu günlerde enfes lezzetiyle kahvelerinizi yudumlamak için lokumun yanına kahve ilave edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin