French Press Nedir?

0
449
french press nedir

French press nedir diyorsanız tam da aradığınız o güzel bilgileri bu içeriğimizde bulmaya hazır olun. Özellikle de filtre kahve sever biriyseniz french press hakkında vermiş olduğumuz bu bilgileri çok seveceksiniz. Üstelik sevdiklerinize farklı bir hediye almak istediğinizde de yine keyifle seçebileceğiniz bir hediye çeşidi de french press modelleri olabilir. O halde french press ne demek, ne işe yarar sorularına yanıt bulmadan önce enfes kahveler almak ve bu farklı lezzetlere tanık olmak için Dünya Kahveleri bölümüne göz atabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Çeşitleri Neler?

Dünya kahveleri bölümünde birbirinden leziz kahve çeşitleri yer alıyor. Dünya genelinde 70 ülkede üretimi gerçekleşen kahve çekirdekleri farklı lezzetleri ile bulundukları bölgenin lezzetini yansıtıyor. Özellikle de dünyaca ünlü tüm ülkelerde üretimi yapılan o leziz kahveler artık Türkiye mutfağına da konuk oluyor. Kısacası içtikçe tadına doyamayacağınız dünya kahveleri çeşitlerinin en özellerini Endorfia olarak sizler için hazırladık. Bu kahveler;

  • Endorfia Etiyopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya
  • Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi
  • Endorfia Kolombiya Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi
  • Endorfia Kosta Rika Tarrazı Hediyelik Dünya Kahvesi
  • Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi

Ve çok daha fazla kahve lezzeti stoklarda sizleri bekliyor. Şimdi de gelelim french press nedir sorusunun yanıtına…

French Press Ne Demek?

French press, cam bir kap içerisinde kalın olarak öğütülmüş olan kahve taneciklerinin su ile buluşması, demleme işlemi yapıldıktan sonra da ağız kısmında yer alan süzgecin aşağı yönde hareket ettirilerek kahve posasının sıkıştırılmasıyla birlikte kahvenin süzülmesini sağlayan ideal bir ekipmandır. French press ile süzülen kahve, demlendikten sonra berrak bir şekilde bardağa boşaltılır ve keyifle içilir.

Kahve bir yana bitki çaylarını da kolaylıkla demlemenize olanak tanıyan bir ekipmandır. Genellikle french press 350 ml (bir kişilik) ve 600 ml (iki kişilik) boyutlarda seçenekleri vardır. Hem lezzeti filtre kahveler hem de ağızlara layık ve sağlığa güzel dokunuşlar yapacağınız bitki çaylarını french press yardımı ile demleyebilirsiniz. Peki, french press ne işe yarar?

french press ne işe yarar

French Press Ne İşe Yarar?

French press; bitki çayı, filtre kahve ve diğer demlenmesi gereken içecekleri hazırlamanız konusunda sizlere pratiklik sağlayan bir ekipmandır. Genellikle tek kişilik ve çift kişilik boyutları vardır. Ancak kahveye olan tutkunluğunuz fazlaysa ve yalnız kaldığınızda kahve keyfi yapmak hoşunuza gidiyorsa tek kişilik boyuta sahip french press sizin için yeterli olacaktır. Ayrıca french press kullanarak daha hızlı bir şekilde kahve veya bitki çayı demleyebilir, lezzetine doyamayacağınız içeceklere imza atabilirsiniz.

Özellikle de işiniz olduğunda veya vaktinizin az olduğu durumlarda french press ile kahvenizi demlemeye bırakabilir, işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Zira işinizi halledene kadar kahveniz usul usul demlenecektir. Böylece uzun sürecek bir kahve lezzetine tanık olmanız daha kolay olacaktır. Dilerseniz bu deneyimi yaşamak için French Press Termos kategorisine göz atabilir, istediğiniz termos modelini alarak demleyeceğiniz leziz kahvelerin ustası olabilirsiniz.

Kahve Tutkunlarına Özel Hediyeler

Kahve tutkunları için harika hediyeler hazırladık. Ağızlara layık filtre kahvelerden çekirdek kahveye, dünya kahvelerinden kültürümüzün vazgeçilmez Türk kahvesine kadar birçok kahve türü mağazamızda sizleri bekliyor. Özellikle de kahvelerin yanına fazlasıyla yakışacak ve damaklarda izler bırakacak Hediyelik Çikolata çeşitleri de yine mağazamızın yenilenmiş stoklarında mevcut.

Üstelik geziye giderken, seyahat ederken veya sevdiklerinizle zaman geçirirken mutlu anlarınızda karşılıklı olarak içebileceğiniz kahveler için french press modelleri var. İster kendiniz için isterseniz de sevdikleriniz için bu termos modellerinden birini alabilir, kahvenin eşsiz tadına konuk olabilirsiniz. Tüm termos çeşitleri ve french press modelleri sizler için yerini aldı. Bugünkü kahvenizi french press ile demlemeye ne dersiniz?

Hediyelik Çikolata Nasıl Olmalıdır?

Hasta ziyaretine giderken, kurumsal ziyaretlerde bulunurken veya misafirliğe giderken yanınızda götürebileceğiniz hediyelik çikolatalar mutlaka taze, kaliteli ve özel olmalıdır. Zira Endorfia mutfağımızda birden çok çikolata çeşidi özel olarak üretiliyor ve tazeliğini koruyacak şekilde paketleniyor. Bu nedenle içinizi ferah tutabilir, ağzınıza layık leziz çikolataları aşkla yiyebilirsiniz.

Aynı zamanda siparişini vereceğiniz çikolataların ek ambalajlarla sarılması ve ezilmemesi gerekiyor. Bu konuda sizlere kolaylık sunacak hediyelik çikolata siparişlerinizde kargo hizmetimizden dilediğiniz zaman yararlanabilir, anında çikolata tatlarıyla bütünleşebilirsiniz. Bir lezzetten çok daha fazlası olan çikolata çeşitleri için de mağazamızın çikolata bölümünü ziyaret edebilirsiniz.  

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan French Press Önerileri

Endorfia olarak damakları şenlendirecek ikramlıklardan gönüllerde taht kuracak özel hediyelere, gözleri kamaştıran hediyelerden yüzleri güldüren sevimli armağanlara kadar birçok hediye mağazamızın çeşitlenmiş kategorilerinde sizlere özel olarak derleniyor.

Bu hediyeler arasından gönlünüze ve gözünüze hitap eden hediyeleri seçebilir, kendinize bir güzellik yapabilir ve tabii ki tüm sevdiklerinize harika sürprizler yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra daha farklı hediyeler için “Değişik Hediye Fikirleri” yazısını da inceleyebilirsiniz. Endorfia ile keyifli alışverişler diliyor, en güzel sürprizlerle yanınızda olmaya devam ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin