French Press ile Ne Yapılır

0
436
french press ile ne yapılır

Kahve severler, kahvenin her çeşidine hayran olanlar ve filtre kahve aşıkları hepinizi buraya alalım. Çünkü sizler için öyle güzel bir içerik hazırladık ki, bundan sonraki kahve içimleriniz bir başka keyifli olacak. Kahvenize lezzet katacak püf noktalardan kahve demleme yöntemlerine kadar birden çok bilgiyi ele aldık. Özellikle de meraklılarına özel olarak french press ile ne yapılır sorusuna yanıt verdik. Dilerseniz içeriğin detaylarına geçmeden önce french press deneyimi kazanacağınız kahvelerden birini alabilirsiniz. Mesela Premium Filtre Kahve tam da bu yönteme özgü bir kahve türü olabilir.

Premium Filtre Kahve Pahalı Mıdır?

Premium filtre kahve, öğütülmüş toz taneleri halinde taze olarak paketlerinde yer alıyor. Ağızlara layık bir aromaya sahip olan bu kahveler şimdi sizlere özel olarak daha da uygun fiyatlarla geliyor. Çünkü mağazamızda Premium filtre kahveler başta olmak üzere tüm ürünlerimizde indirim ve avantaj fırsatları başladı.

Özellikle de french press setleri ile demleyebileceğiniz bu filtre kahveler %47 indirimle sizleri bekliyor. Mağazamız üzerinden ağızlara layık filtre kahveleri alabilir, bütçe dostunuz olacak bu kahveler ile yoğun ve aromatik lezzeti damaklarınızda hissedebilirsiniz. Zira french press ile ne yapılır sorusuna cevap olabilecek kahve türlerinden biri de Premium filtre kahvedir. Bu enfes lezzete tanık olmak için daha fazla beklemeyin.

French Press Ne İşe Yarar?

French press; filtre kahve, bitki çayları ve diğer demlenmesi gereken içecekleri hazırlamanıza olanak tanıyan bir ekipmandır. Gene olarak tek kişilik boyutları bulunan bir press’tir. Daha büyük ekipmanlarını kullanmak yerine French Press Termos türlerini tercih edebilir, daha hızlı ve pratik bir şekilde kahveler yapabilirsiniz. Özellikle de filtre kahve ve bitki çayları için oldukça ideal olan french press, birden çok çeşidi ile stoklarında yerini almaya devam ediyor.

İster kış aylarında içinizi ısıtacak bitki çaylarını demleyin isterseniz de her an her mevsimde keyifle içebileceğiniz filtre kahveleri demleyin. Her iki demleme yöntemi de size keyif verecek. Üstelik canınız hangisini içmek isterse istesin en kısa sürede hiç zaman kaybetmeden enfes filtre kahveler veya bitki çayları hazırlayabilirsiniz. Peki, french press ile ne yapılır?

French press ile yapılabilecekler neler

French Press ile Yapılabilecekler Neler?

French press ile demlenebilir birden çok içecek hazırlanabilmektedir. Ancak günümüzden oldukça popüler olan içeceklerin başında filtre kahve ve bitki çayları gelmektedir. Bu yüzden de bu iki lezzeti nasıl elde edeceğiniz konusunda sizlere yardımcı olmak istedik. O halde şimdi french press ile filtre kahve demleme aşamalarına göz atalım. İşte detaylar…

French Press Bitki Çayı Demleme Adımları

French press ile lezzetini ve kokusunu asla unutmayacağınız filtre kahveleri pişirmek sadece içme suyu, istediğiniz bitki çayı ve french press setlerinden birine ihtiyacınız olacak. Bunlar için mağazamızı ziyaret edebilir French Press Termos Setleri modellerine göz atabilirsiniz. Peki, kahve yapmanın adımları neler?

  • Kullanmak istediğiniz bitkiyi hazırlayın,
  • Suyu tam olarak kaynamadan ılık bir şekilde bitkinin üzerine ilave edin,
  • Termosun kapağını kapatın fakat filtre çubuğunu bastırmayın,
  • 10 dakika bitkinizi demlemeye bırakın,
  • Bitkinizi demlendikten sonra filtre çubuğunu bastırarak bitkileri termosun dibine doğru bastırın,
  • Bitki çayınız bu aşamalardan sonra artık içmeye hazır. Afiyet olsun…

French Press Termos ile Kahve Demleme Adımları

  • Bir su bardağı suyu kettla’da veya başka bir alet yardımı ile kaynatın,
  • Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek filtre kahveyi ekleyin,
  • 5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlanmasını bekleyin. Sonra French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın,
  • Ortada duran press’i 1.5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Sonrasında da tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin,
  • Kahveniz bu aşamalardan sonar artık içmeye hazır, afiyet olsun…

Hangi French Press Setini Tercih Etmeliyiz? 

Hangi french press setini seçeceğinize karar veremiyorsanız tereddüt etmenize gerek yok. Zira biz sizler için hazırladığımız tüm bu ürünleri ne zaman ve niçin almanız gerektiğine vurgulamalar yapıyoruz. Ayrıca her geçen gün hediye türlerindeki çeşitliliği artırarak sevdiklerinize alabileceğiniz hediye türlerini genişletiyoruz. Yani hediyelerden hediye beğeneceğiniz bol sürprizli ve seçenekli mağazamız üzerinden french press çeşitlerine ulaşabilirsiniz. 

Aynı zamanda da cam french press setleri, borosilikat french press setleri ve çok daha fazlasına kategorilerimizin neredeyse çoğundan ulaşabilirsiniz. İster French Press Setleri bölümünden isterseniz de Kişiye Özel Hediye kategorisinden sevdiklerinize tasarım ve özgün olan french pressleri alabilirsiniz. Eğer ki ısıya dayanıklı french press arıyorsanız cam french press setlerini seçebilirsiniz. Ya da çantanıza dahi koyup istediğiniz yere taşıyabileceğiniz kişiye özel french presslerden birini alabilirsiniz. 

Endorfia’dan Kahve Tutkunlarını Mutlu Edecek Öneriler

Endorfia olarak sizlerin çok seveceği kahve türlerini hazırladık. Türk kahvesinden filtre kahveye, kafeinsiz kahveden dünya kahvelerine kadar birbirinden lezzetli kahveler mağazamızda yerini alıyor. İstediğiniz kahveleri alabilir, kahvelerinizi içerken hediyelik çikolata çeşitleri ile damaklarınızı şenlendirebilirsiniz. Aynı zamanda kahvenin o hafif ve narin tadına hayran olanlardansanız “Yumuşak İçim Kahve Nasıl Yapılır” yazısını da inceleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin