Evli Çiftler Birbirlerine Nasıl Hediyeler Almalı

0
698
evli çiftler birbirlerine nasıl hediyeler almalı

Evli çiftler birbirlerine nasıl hediyeler almalı sorusu özel günlerde popülerleşse de aslında hemen her gün sıklıkla araştırılan bir konudur. Gerek doğum günleri gerek özel günler olmak üzere her an çiftlerin yaptıkları araştırmalar arasında bu soru yerini almayı ihmal etmiyor. Zira akıllarda oluşan bu soruya en net cevabı yine Endorfia veriyor.

Mağazanın zenginleştirilmiş birçok kategorisinde özel ürünleri ile herkese hitap edecek tasarımlar yer alıyor. Üstelik lokumdan çikolataya, makarondan drajeye, dünya kahvelerinden özel tasarımlı ürünlere kadar yüzlerce hediye çeşidini istediğiniz kategoriler arasında bulabilme şansına da sahipsiniz. Özellikle de seçkin pek çok ürünün bulunduğu Kişiye Özel Hediyeler kategorisindeki ürün stokları sizler için sürekli olarak güncelleniyor.

Eşinizi Özel Lezzetlerle Tanıştırın

Her türlü özel tasarımın bulunduğu birden çok kategori mevcuttur. Aynı zamanda her bir kategorinin de alt kategorileri bulunuyor. Örneğin; çikolata tutkunları için çeşit çeşit çikolatalar, özgün tatlarıyla mest eden yumuşacık leziz lokumlar, renkleriyle gönülleri şenlendiren drajeler ve yedikçe yediren makaronlar her hafta yeniden taze olarak üretiliyor ve özenle paketleniyor.

Kahve tutkunları için özel olarak farklı türdeki kahve çeşitleri adeta mest ediyor. Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan klasik Türk kahvesi, filtre kahve paketleri ve yüzlerce ülkenin harmanlanmış Arabica kahve çekirdekleri Dünya Kahveleri içerisinde yerini alıyor. Farklı lezzet arayışında olan çoğu kişiye özel olarak dünya kahvelerini öneriyoruz. Eşinizle karşılıklı olarak içeceğiniz enfes dünya kahvelerini deneyerek keyfinize keyif, kahkahalarınıza güç katabilirsiniz.

Evli Çiftlere Kişiye Özel Hediye Fikirleri

Evli çiftlerin birbirlerine alacakları hediyeler klasiklikten uzak belki de biraz otantik olabilir. Nasıl yani? Şöyle ki; eşinizi cezbetmek ve onu mutlu etmek istiyorsanız onda farklı izler bırakacak hediyeler almalısınız. Mesela hazırlayacağınız bir akşam yemeğinde size eşlik edecek Kişiye Özel Metal Kutulu Mumları masanıza konuk edebilirsiniz. Böylece mum ışığında baş başa yiyeceğiniz romantik bir yemek uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz o güzel anlardan sadece biri olacak.

Çalışma masalarınızda gözleri kamaştıracak özel tasarımlı defterler ve set halinde bir araya gelmiş olan özel kalemler ile masanıza farklı bir hava katabilirsiniz. Hem sizin hem de eşinizin çalışma masasına yakışacak olan Termoderi Defter- Metal Roller Kalem – 32 Gb Metal Renkli Usb Bellek – Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum setini alabilirsiniz. Defter ve kalemin yanında bulunan USB belek ve tadına doyum olmayan gül yapraklı güllü lokumu çok seveceksiniz.

evli çiftlerin birbirlerine alacakları hediyeler nasıl olmalı

Evli Çiftlerin Birbirlerine Alacakları Hediyeler Nasıl Olmalı

Evli çiftler, sevgililer ya da diğer tüm bireyler, hediye seçerken öncelikle manevi değere odaklanmalısınız. Hediyenin gücünü ve anlamını yüceltecek olan şey maneviyattır. Aksine maddi değeri yüksek olan ancak hiçbir şey ifade etmeyen hediyeleri almak pek de anlamlı olmaz. Bu nedenle sevdiklerinizi şımartmak ve onları mutlu etmek gibi bir hayaliniz varsa kesinlikle manevi değeri yüksek ve bir o kadar da anlamlı hediyeler almalısınız. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır öyle değil mi? Demek ki bir fincan kahve eşiniz için çok özel bir armağan olabilir. Aynı zamanda eşinize özel bir set hazırlamak istiyorsanız Ne Hediye Alsam? yazısına da göz atabilirsiniz.

Erkek Eşe Hediye Ne Alınır?

Erkek eşinize hediye seçerken aklınız karışıyor ve farklı bir hediye ne olabilir diye düşünüyorsanız sizler için derlediğimiz önerilerimizden fikir edinebilirsiniz. Ayrıca mağazamızda yer alan çeşitli kategoriler arasından değişik türdeki kişiye özel hediyelere göz atabilirsiniz. Peki, erkek eşe hediye ne alınabilir?

Eşiniz iş sahibiyse ve çok yoruluyorsa ona güç verecek, onu dinç tutacak enerjik hediyeleri almak da size düşüyor. Mesela tam yoğun olduğu bir anda kendine gelebilmesi ve enerjik olabilmesi için bir kahveye ihtiyaç duyabilir. İstediği an kahve yapmak da onun için zor olabilir. Ancak çalışma esnasında yanında bulunduracağı Kişiye Özel Termos olursa önceden hazırlamış olduğunuz kahveyi sıcacık ve tazecik tadıyla istediği an içebilir. O halde ona kişiye özel bir termos armağan edebilir, zor zamanların kurtarıcısı siz olabilirsiniz.

Kadın Eşe Hediye Ne Alınır?

Kadınlara uzatacağınız bir demet gül ve özel çikolatalar ile kalplerini kolaylıkla fethedebilirsiniz. Bir kadının asla karşı koyamayacağı en özel şeylerden biri şüphesiz ki çikolatadır. Ona çeşit çeşit çikolatalara alarak farklı lezzetlerle tanışmasını sağlayabilirsiniz. Tabii ki tadından doyum olmayan pek çok çeşit mağazamızda yerini almıştır. En çok sevilen çikolatalar hız kesmeden yenilenen stoklarda yerini alıyor.

Özel gün çikolatasından Special çikolataya, Madlen Çikolatadan tablet çikolataya ve Krokan çikolataya kadar tüm bu özgün lezzetler Hediyelik Çikolata kategorisinde sizleri bekliyor. Gördüğünüz gibi eşinizi mutlu etmek için şatafatlı ve çok pahalı hediyeler almanıza hiç gerek yokmuş. Bunun yerine ona armağan edeceğiniz bu özel tatlar eşinizin de vazgeçilmez lezzetleri olmayı başaracak.

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Evli Çiftlere Müthiş Jestler!

Mağazada çeşitlendirilmiş kategoriler barındırdıkları ürünlerle rüzgar estirmeye devam ediyor. Doğum günlerinden sevgililer gününe, anneler gününden babalar gününe, öğretmenler gününden özel günlere kadar daha birçok gün için ayrıcalıklı ve fark yaratan hediyelerin üretimini gerçekleştiriyoruz. Her ana özel olabilecek kişiye özel tasarımlar ile sevdiklerinizin yüzünü güldürebilirsiniz. En özel anlarınızı bu tasarımlı ürünlerle taçlandırabilir,  sevdiklerinize unutulmayacak anlar yaşatabilirsiniz.

Eşinize Kahve Lokum Seti alarak ona çifte mutluluk yaşatabilirsiniz. Bol köpüklü mis tadıyla kahvenin yanına yakışan çeşitli lokumları eşinize ikram edebilirsiniz. Her hafta özel olarak yeniden hazırlanan ve titizlikle paketlenen lokum çeşitlerinden de dilediğinizi seçebilir ve farklı lezzetlerle tanışmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde Fransız mutfağından Türk mutfağına taşınan özgün tatlardan makaron çeşitlerini seçebilirsiniz. Çikolatalı, vanilyalı, böğürtlenli, frambuazlı veya limonlu çeşitleriyle paketlenmiş kutularında sizlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. O halde bugün eşinize çok farklı bir jest yapmaya hazır olun!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin