Erkek Sevgiliye Hediye Önerileri

0
637
erkek sevgiliye hediye önerileri

Sevgililer günü başta olmak üzere her an sevgilinize bir hediye alma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu tamamen doğal bir ihtiyaçtır ve sevdiğiniz insana verdiğiniz değerini niteliğini gösterir. Son zamanlarında en çok aranılan konuları arasında yer alan “erkek sevgiliye hediye önerileri” oldukça popülerleşti. Malum sevgililer gününün yaklaşmasıyla birlikte hediye önerileri yoğun ilgi görüyor. Yoğun ilginize ve hediye seçimlerinize yardımcı olacak öneriler için Endorfia Sevgiliye Hediye, Endorfia Hediyelik Çikolata vb. gibi daha birçok kategoriyi ziyaret edebilirsiniz. 

Erkeklerin kadınlara oranla daha az odaklandığı bilinmekte. Yani bir kadına alınan hediye kadın tarafından en ince ayrıntısına kadar incelenebilirken, bir erkeğe alınan hediye erkek tarafından çok da incelenmiyor. Hatta hediyenin varlığı bir erkek için yeterli olabiliyor. Bu yüzden erkek sevgiliye hediye bakarken kendinizi kasmanıza hiç gerek yok. Zira Endorfia’nın sizler için hazırlamış olduğu birçok hediye önerisi, hediye seçimlerinizde kolaylık sağlayacak. O halde şimdi gelelim erkek sevgiliye alınabilecek hediyelerin neler olduğuna bakalım. 

Erkek Sevgiliyi Ne Mutlu Eder?

Bir erkeği mutlu etmenin birçok yolu var. Ancak bu yolu doğru yerden götürmek ve onun kalbine en iyi şekilde hitap etmek sizin elinizde. Zaten karşınızdaki bir erkekse işiniz aslında çok da zor değil. Sadece onun en sevdiği şeylere ve yapmaktan hoşlandığı şeylere ayak uydurmanız yeterli olacaktır. Bunun en kısa yolu da erkek sevgilinizi heyecanlandıracak bir hediye seçimi yapmaya bağlı. Mesela erkek arkadaşınız doğa yürüyüşlerinden illa ki hoşlanıyordur, ona bu yürüyüşlerinde hem siz hem de sıcacık ve leziz tadıyla Türk kahvesi eşlik etse hiç fena olmaz. Bunun için de Endorfia Kahveleri imdadınıza derhal yetişiyor, siz hiç merak etmeyin. 

Erkek Sevgiliye Alınabilecek Hediye Önerileri

Endorfia mağazasında birbirinden farklı, özgün ve özel tasarımlı birçok ürün mevcut. Tabii ki bunlarla sınırlı değil, bu ürünlere eşlik eden lezzetlerde var. Çikolatalar, lokumlar ve drajeler gibi özel tatlar damaklarınızı şımartmanız için ideal bir hediye seçimi olacaktır. Üstelik her geçen gün mağazaya ilave edilen yeni lezzetler ve yeni ürünlerde oluyor. Bunlara en yeni eklenen ve mis kokusuyla cezbeden Endorfia Kişiye Özel Metal Kutuda Mumlar da eklendi. 

Aynı zamanda kahve lezzetlerinden vazgeçemeyenler için yeni bir lezzet daha eklendi. Bu lezzet kafein sevmeyenler için harika bir kahve çeşidi. Endorfia stoklarında yerini alarak kahve severler başta olmak üzere herkesi sevindirdi. Ayrıca bu klasik kahvelerin yanı sıra Dünya Kahveleri türleri de mağazada yerini aldı.  Sevgilinize farklı bir jest yapmak istiyorsanız bu kahvelerden herhangi birini seçebilirsiniz. Peki, bu dünya kahveleri hangileri?

1. Kosta Rika Tarrazu; Orta Amerika ve Karayipler’in önemli bir bölgesidir ve Orta Amerika kahveleri çekirdek gövdelerinin, lezzetlerinin ve aromaların bütünlüğüyle ün salmışlardır. Ve tabii ki gizemli bir dünya yolculuğunun izi olan bu kahve Endorfia mağazasında var. 

  • Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi

2. Guatemala; kahve nüfusunun yüzde %90’nın yoksulluk sınırının altında yaşadığı Orta Amerika’nın büyük ekonomisinin önde gelen ürünüdür. Gelir ve toprak dağılımındaki büyü eşitsizlikler modernleşmeyi de önler. Kahve son derece geniş ve varlıklı haciendas’larda(eyalet) ve hemen hepsi ladinos’ların(Hintli olmayanlar) elinde olan sayıları birkaç bin civarındaki fincas’larda ya da çiftliklerde yetiştirilir. Bu gizemli kahve türü Endorfia’da yerini aldı. 

  • Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi

3. Ethiopya; Afrika’nın bir bölgesi olan Etiyopya, kahvenin doğduğu yer olarak bilinmektedir. Bu nedenle oldukça önemli bir yere ve üretime sahiptir. Özellikle de Afrika’nın her bölgesinde üretilen kahveler, dünya kalitesinde bir numaraya sahiptir.

  • Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi

4. Kenya kahvesi; niceliğine oranla niteliği çok fazla olan, yüksek bölgelerde yetişen ıslak işlemden geçmiş bir kahve türüdür. Ayrıca oldukça büyük bir öneme sahip olan dünya ürünlerinden biridir.

  • Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi

5. Colombia; 940 Bin hektarlık bir tarım alanına sahip olan Colombiya’nın kahve üretim sıklığı ve yetiştirme yüksekliği 1200 ile 1800 metre arasında değişiklik göstermektedir. Sıcaklığın derecesi açısından da oldukça ideal bir bölgedir. Değişik bir lezzeti taşıyan Colombia kahvesi mağazada sizleri bekliyor. 

  • Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi

Sevgiliye Çikolatalı Peluş Hediye Seti

Kim demiş erkekler çikolatayı sevmez diye? Kadınlar kadar erkeklerde çikolataya hayranlardır. Çünkü yedikçe enerjileri yükselir ve bu durum onlara oldukça büyük bir haz verir. Bu yüzden erkek sevgilinizle karşılıklı olarak yiyebileceğiniz harika çikolata lezzetlerini seçebilirsiniz. Bu setler içerisinde yer alan bazı öneriler şu şekildedir:

Single Small Sevimli Aslancık & Fıstıklı Çikolata; kalpli kaplama çikolata çeşitlerinin yanında bir de sevimli aslancık yer alıyor. Küçücük ve ponçik görüntüsüyle bir erkeğin kalbini çelebilirsiniz. Bu aslancık ile sevgilinize “aslan gibisin” mesajını verebilirsiniz. Ona bu hediye ile şirinlik yapabilir ve onu mutlu edebilirsiniz. 

Single Small Sevgililer Günü Yastığı & Fıstıklı Kalp Çikolata; kırmızı rengin güzelliği ve asilliğiyle sevgilinize ince mesajlar verebilirsiniz. Aşkınızın büyüsü bu renkte gizli ve üstelik kutunun içerisinde bulunan leziz kalpli çikolatalarda sevgilinizi mutlu edecektir. 

Double Midi Sevgililer Günü & yastığı Gül Yapraklı Güllü Lokum; seni seviyorum yazısının yazılı olduğu kalpli yastık rengiyle sevgilinizi büyüleyecek. Ayrıca bu hediye yastığın yanında sürpriz gül yapraklı güllü lokumlarda saklı. 

sevgiliye özel hediye seçenekleri

Sevgiliye Özel Hediye Seçenekleri 

Kolonyalı Setler; bu set içerisinde çikolata ve konlyanın bir arada olduğu premium settler, lokum ve kolonyanın bir arada olduğu premium settler gibi birbirinden güzel settler bulunmaktadır. Özelliklede son zamanlarda hijyene arta önemi vurgulayacak ve sevgilinizle herkese güzel bir mesaj verebileceğiniz Endorfia Kolonya setlerini alabilirsiniz. 

Protokol Setler; bu kısımda da çikolata çeşitlerine ve kolonya ile zenginleştirilmiş setlere ulaşabilirsiniz. Çikolataların tadına doyamayacağınız gibi kokusuyla mest olacağınız kolonya esanslarını çok beğeneceksiniz. 

Kolonya; birçok kolonya çeşidinin bulunduğu ve özellikle de şu zor günlerde en çok ihtiyacımız olan kolonyalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İstediğiniz kolonya esansını seçebilir sevgilinize armağan ederek farklı bir jest yaparak aklında kalabilirsiniz. 

Sevgilinize Kişiye Özel Tasarımlı Hediyeler Armağan Edin!

Sevgiliniz sizin için ne kadar özelse, Endorfia’nın üretimi yaptığı ürünlerde bir o kadar özel Üstelik özgün ve hassas olarak tasarlanan her bir ürün kalitesiyle fark yaratıyor. Kışın en sevilen seçkin ürünleri de bu kategorilerde yer alıyor. Leziz tatlandırmalardan özel tasarımlı ürünlere kadar birçok hediye çeşidi bulunuyor. Bu özel tasarımlı ve şık hediyeler şu şekildedir:

  • Çelik Termos Bardak Gümüş & Ethiopya Sidamo Gr.4 Kişiye Özel Hediyelik
  • Filtreli French Kişiye Özel Termos Gümüş- Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Hediye Kutusu Premium Kahve- Bluetooth Hoparlör
  • Kişiye Özel Çelik Matara Gümüş- Single Slim Fıstıklı Çikolata
  • Kişiye Özel Hediyelik Çelik Termos Bardak Kırmızı &  AA Kenya Plus Kahve
  • Kişiye Özel Powerbank Kırmızı- 32 GB USB Bellek
  • Kişiye Özel Powerbank – 4 GB Metal Anahtarlık USB Bellek Gümüş Renk – Dragee

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin