Endorfia Çikolataları ile Ayrıcalıklı Hediyeler

0
571

Çikolatalı Hediye Önerileri

Çikolatalı Hediye Önerileri için birçok alternatif mevcuttur ve birbirinden güzel alternatifler ile sevdiklerinizi şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz. Klasikleşmiş hediye tercihleri yerine çikolatayı içinde barındıran hediye seçimlerinde bulunabilirsiniz. Öyle ki, çikolatayı sevmeyen insan sayısı da oldukça azdır. Küçüğünden büyüğüne çok sevilen çikolata hem yeme hem de hediye edilme konusunda sevilen ve övgü gören bir yere sahiptir.

Endorfia çikolata çeşitleri ve özellikleri ile kişiye özel çikolatalı hediyeler, kurumsal çikolata hediyeleri, doğum günlerine özel çikolata hediyeleri, özel günler için çikolata hediyeleri, çikolatalı hediye kutuları, çikolatalı kahve kutuları, vegan çikolatalar, organik çikolatalar ve daha birbirinden güzel daha birçok çikolata türlerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Çikolatayla ilgili bilgiler ve çikolatalı öneriler için ele aldığımız “Çikolatanın şifa veren gücü nedir?  Çikolatanın içerisinde hangi bileşenler bulunuyor? Endorfia Çikolatalı Hediye Önerileri Nelerdir?” konularını detaylıca okuyabilirsiniz.

Çikolatanın Şifa Veren Gücü Nedir?

Çikolatanın Şifa Veren Özelliklerinden 17. ve 18. yüzyılda çok söz edilmişti. Ancak sağlığa yararlı etkileri üzerine henüz görüş birliğine varılmamıştır. Görüşler ayrıldı, iddialar ve karşı iddialar oluştu. Doktor ve çikolata üreticisi olan Sör Hans Sloane, çikolatayı kuvvetle savunuyordu ve içmelik çikolatasını hazma yardımcı niteliğiyle pazara sürdü. Jamaika yolculuğunda keşfettiği şeyleri şöyle yazıyor: “Burada çikolata herkes tarafından günün her saatinde tüketiliyor. Böylesine yoğun bir tüketim sağlıklı bir besin olduğunu yeterince kanıtlıyor.”

Çikolatanın gücünü vurgulayan Aztek inanışı çikolatayla beraber dünyayı dolaştı. Üreticiler ve görüşlerini değiştirenler tarafından çikolatanın yorgunluğa ve güçsüzlüğe panzehir olma gücüne dair büyük iddialar ortaya atıldı. Cadbury kakao reklamlarını atletler üzerinden yaptı, atlet afişlerinin birinin üzerinde şunlar yazıyordu: “Yorgunluğa karşı kuvvet kazandırır. Kas gücünü arttırır. Fiziksel direnç ve kalıcı güç verir.” Atletler kadar askerler, alimler ve rahipler de fiziksel, zihinsel ve spritüel güç harcadıkları dönemlerde çikolata kullanırlardı. Çikolatanın içindeki yağ ve karbonhidratın vücuda enerji sağladığını ve içindeki yağ oranının çikolatanın yavaş yavaş hazmedilmesine yaradığını, sonuç olarak da bir doygunluk hissi verdiğini biliyoruz. Hatta oksijenin beyne gönderilmesini sağlayan demir içeriği bile zihinsel bir uyanıklık haline neden oluyor olabilir, ancak bu kanıtlanmamıştır.

Çikolatanın İçerisinde Hangi Bileşenler Bulunuyor?

Çikolata gerek sağlığa olumlu katkıları olsun gerekse de bıraktığı mutlu izler olsun her anlamda sıklıkla tüketilen ve sevilen bir yiyecektir. Öyle ki, içinde barındırdığı bileşenler sayesinde de yenilme oranı artmaktadır. Çikolata türleri ve birbirinden faydalı tüm özellikleri için Endorfia Çikolata bölümünden çikolata tercihleriniz yapabilir ve bu kaliteli çikolataları yiyerek deneyimleyebilirsiniz.

Çikolataların İçerisinde Bulunan Bileşenler

Her 100 g’de Sade Çikolata Sütlü Çikolata Beyaz Çikolata
Protein (g) 4.7 8.4 8.0
Yağ (g) 29.2 30.3 30.9
Kalori 525 529 529
Karbonhidrat (g) 64.8 59.4 58.3
Kalsiyum (mg) 38 220 270
Magnezyum (mg) 100 55 26
Demir (mg) 2.4 1.6 0.2
Çinko (mg) 0.2 0.2 0.9
Karoten (a vitamini, mcg) 40 40 75
E vitamini (mg) 0.85 0.74 1.14
Thiamin (b1 vitamini) 0.07 0.10 0.08
Riboflavin (b2 vitamini, mg) 0.08 0.23 0.49
Niacin (b3 vitamini, mg) 0.4 0.2 0.2
B6 vitamini (mg) 0.07 0.07 0.07
B12 vitamini (mcg) Var yok arası Var yok arası
Folate (mcg) 10 10 10
C vitamini 0 0 0

Endorfia Çikolatalı Hediye Önerileri Nelerdir?

Endorfia çikolatalı hediye önerileri zengin içerik ve muhteşem özellikleri ile gönülleri fethetmeye devam ediyor. Endorfia çikolatalar, organik çikolata olmaları bir yana kalitesi ve lezzetiyle de adından söz ettiriyor. Uygun fiyat seçenekleri ve geniş seçenekleri ile dilediğiniz çikolataların siparişini verebilirsiniz.

Madlen Çikolata; içeriğinde bulunan süt ile nefis bir lezzete sahip olan madlen çikolata, aynı zamanda bitter olarak da çeşidi var olan şahane bir lezzettir. Bayramları şenlendiren ve şeker bayramlarımızın olmazsa olmazı olan bir çikolata türüdür. Madlen çikolatanın da; brown, single slim, single modern, single midi, single maxi, double midi, double premium ve twin premium gibi türleri bulunmaktadır.

Madlen Çikolataların satışını büyük bir hassasiyetle gerçekleştirmekteyiz. Özel kutu seçenekleri ve farklı renk seçimleriyle dilediğiniz çikolatalı hediye kutusunu tercih edebilirsiniz. Ayrıca sizler için özel olarak sunduğumuz indirimli fırsat kampanyalarından da yararlanabilirsiniz. %29’a varan indirim şansı için Endorfia Madlen Çikolata kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Krokan Çikolata; fıstıklı çikolataların tadına doyamayacağınız krokan çikolatalar da bayramlarınızın ve damaklarımızın vazgeçilmezidir. Çikolatalı hediye kutusu içerisinde hijyenimize katkı sunacak kolonya esansları da yer alıyor. Hem hijyen hem de lezzetin bir arada olduğu harika bir hediye tercihidir.

Krokan çikolatanın da brown, single sim, twin premium gibi ve madlen çikolatada var olan diğer tüm türlerin hepsi yer almaktadır. Ayrıca krokan çikolatalarında da renk tercihi yapabilir ve indirimli fırsat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. %24’e varan fırsat seçeneklerini kaçırmamak için Endorfia Krokan Çikolata kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Özel Günler için Çikolatalar; özel günleri taçlandıracak lezzeti ve görüntü kalitesiyle sevdiklerinizi şımartabileceğiniz özel günler çikolatalı hediye kutuları ile anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Birbirinden güzel sevimli kalpli çikolatalar ile zengin görünüme sahip kutuları hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Hem lezzetli hem de sevimli özel günler çikolataları ile farkınızı ortaya koyabilir ve sizler için sürekli güncellenen indirim seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Bunun için Endorfia Özel Günler kısmından %21’e varan indirim fırsatlarına ulaşabilirsiniz.

Special Çikolata; adıyla bile özgüveni yücelten muhteşem bir çikolata türü olan special çikolatalar; özel günler, normal klasik günler veya konuk ağırlayacağınız kurumsal ziyaretler için kullanılabilecek harika bir lezzettir. Tadıyla damaklarda bıraktığı izler kadar, jest yapabilmek için de makul bir seçenektir.

Special çikolatalarında türleri aynı diğer çikolatalar gibi twin premium, single sim, double premium gibidir. Ayrıca %24’e varan indirim fırsatlarına Endorfia Special Çikolata kısmından ulaşabilirsiniz.

Tablet Çikolata; bol fıstıklı ve sütlü tablet çikolataları hala denemediyseniz mutlaka denemelisiniz. Bu muhteşem lezzete tanıklık etmek için Endorfia Tablet Çikolata kısmını ziyaret edebilir ve indirimli fırsat seçenekleri ile çikolataları %20 indirim farkıyla alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin