En Yakın Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

0
669
en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi

En yakın arkadaşa yılbaşı hediyeleri seçmeniz konusunda yardımcı olacak türlü türlü hediye önerilerin yer aldığı bu içerik ile birlikte fikir edinebilir, sizin için değerli olan arkadaşlarınıza özel hediyeler alabilirsiniz. Özel günlere anlam katacak birçok hediye ile bu yılbaşında da kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabilir, yıllarca kullanılacak sağlam ve kaliteli hediyelerden yana tercihlerinizi yapabilirsiniz. 

Arkadaşlık, tanımı yapılırken bile yüzümüzü güldüren ve bizim için derin anlamlar yaratan harika bir bağdır. Arkadaşlık kelimelerle anlatılamayacak kadar geniş ve önemli bir kavramdır. Aynı suyu beraber içmek, aynı sofradan beraber yemek, beraber gülmek ve beraber ağlamaktır. Paylaşmayı öğrenmek ve birbirine her an iyi gelmenin tanımıdır bir yandan da… Öylesine muazzam ve özel bir bağdır ki bir elmanın iki yarısı desek yeridir. Bizler için özel olan arkadaşlığa, unutulmayacak dokunuşlar yapmak ve yılbaşı başta olmak üzere bütün özel günlerde sevgimizi hissettirmek için küçükte olsa hediyeler vermek, sevdiklerimizi mutlu edecektir. 

En İyi Arkadaşımsın Diyebildiklerimiz…

En iyi arkadaşım diyebilmek için öncelikle karşımızdaki insanı çok iyi tanımamız ve beraber iyi-kötü uzunca bir zaman geçirmemiz gerekir. Tanışma evresinin hızlı ilerlemesi aradaki bağın ve sıcak sevginin göstergesi olmaktadır. Bir ay önce tanıdığımız insana bile bazen “iyi ki tanışım seni” diyebiliyoruz. Çoğu zaman samimiyetine inandığımız insanlarla kurduğumuz ilişkiler beraberinde bu güzellikleri getirebiliyor. Elbette ki bazen hatalar yapabiliyor, karşımızdaki insanı kırabiliyoruz. Ama her şeye rağmen o kişi artık bizim “en iyi arkadaşım” tanımını alabiliyor. Dileriz ki bu yılbaşı da, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz bir yıl, en iyi arkadaşımsın diyebileceğimiz yılların başlangıcı olsun. 

En İyi Arkadaş Neden Özeldir?

İnsan bazen kendini ağlayarak rahatlayabileceği bir omuzda bulmak ve konuştukça kendini iyi hissedecek bir çift göze bakmak ister. İster sevgili, ister anne-baba, isterse de kardeş olsun hepsinin yeri birbirinden ayrıdır. Ancak insan kendini en çok da arkadaşının yanında iyi hisseder. Bu gibi daha birçok anı paylaşabildiğimiz en iyi arkadaşa daima ihtiyaç duyarız. Yanımızda olmasalar bile varlıkları bizi fazlasıyla mutlu eder. Böylesine özel olan arkadaşlarımıza da yılbaşında farklı ve daha anlamlı jestler yapmamız hem onları hem de bizleri mutlu edecektir. 

Bir Elmanın İki Yarısı: En İyi Arkadaş

Bir elmanın iki yarısı, arkadaşlığın en güzel simgesidir. Nasıl ki elma bütünken her şey yolundaysa, iki arkadaşta beraberken her şey yolunda ve anlamlı olacaktır. Beraber kahkahalara boğulacağımız birçok anı biriktirmek ve her özel günü simgeleyecek özel tarihleri unutmamak hem hediye seçimlerinde hem de özel günlerde işimize yarayacaktır. Tanışma yıldönümünden doğum gününe, doğum gününden yılbaşı gününe kadar her ayrıntıyı bilmek hediye seçerken bizlere kolaylık sağlar. 

En İyi Arkadaşa Yılbaşı Hediye Seçimleri

En iyi arkadaşa yılbaşı hediyesi almak istediğimizde hemen geçmişe döner ve bugüne kadar birlikte biriktirdiğimiz hatıraları düşünürüz. Hatıralardan yola çıkarken beraber uğradığımız caddeler, beraber kahkaha attığımız mekânlar, aynı tabaktan beraber yediğimiz yemekleri aklımıza getirir ve bu anları ölümsüzleştirmek isteriz. Tam da bu sırada şahane ve arkadaşlarımızı özel hissettirecek hediyeler geçer aklımızdan. Bu yılbaşında farklı hediyeler alarak en iyi arkadaşınızı şaşırtmak isteyebilirsiniz. Bunun için hiç merak etmeyin Endorfia sizleri ve sevdiklerinizi düşünerek en özel hediyeleri tasarladı. Peki, en iyi arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak ne alınır?

En İyi Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?

En iyi arkadaşa bu yılbaşında güzel bir jest yapmak ister misiniz? Mesela daha modern ve daha otantik hediyelerle onları şaşırtabilirsiniz. Neden olmasın öyle değil mi? Bir sürü hediyenin ve bir sürü hediye setinin bir arada yer aldığı Endorfia Kişiye Özel Hediye ve Endorfia Premium Setler kategorileri herkesin vazgeçilmezi olmayı başarmış, yılbaşı günlerinin en özel hediye adresi olmuştur. En iyi arkadaşınıza yılbaşında alacağınız özel hediyeler için aşağıdaki hediye önerilerimizi okuyabilir, hediye seçimleriniz konusunda fikir edinebilirsiniz. 

en yakın arkadaşa özel hediye

Endorfia Premium Setler

Bu kategoride her özel güne deva olacak özel ve özgün bir sürü hediye seçeneği yer alıyor. Toplamda 4 alt kategoriden oluşuyor, bu kategoriler; kolonyalı setler, kahveli setler, protokol setler ve peluşlu setlerdir. Endorfia olarak bu kategoride yer alan peluşlu setleri en iyi arkadaşlarınız için özel olarak seçtik ve içeriğini sizler için derledik. 

En İyi Arkadaşa Yılbaşına Özel Peluşlu Setler

  • Double Midi Yılbaşı Geyiği & Madlen Mix,
  • Double Midi Yılbaşı Geyiği & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Yılbaşı Geyiği & Bisküvili Draje,
  • Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Madlen Mix,
  • Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Gül Yapraklı,
  • Single Small Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Fıstıklı Kalp,
  • Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Bisküvili Draje,

En İyi Arkadaşa Kişiye Özel Hediyeler 

Kişiye özel hediye kategorisinde yaklaşık olarak 10’a yakın özel tasarım ürün kategorisi yer almaktadır. Her kategoride tekli ve setli olarak bir sürü hediye bir arada bulunmaktadır. Bu hediyeler hem sevdiklerinizi hem de en iyi arkadaşlarınızı mutlu etmeye yeter de artar bile…

Kişiye özel sevimli mi sevimli hediye ve hediye setlerinden bazılarını sizler için derledik. Bu sevimli ponçik hediyelerle en iyi arkadaşınıza güzel jestler yapabilirsiniz. 

Sevimli Kuzu:

  • Single Small Sevimli Kuzu & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Sevimli Kuzu & Bisküvili Draje,
  • Single Small Sevimli Kuzu & Gül Yapraklı Güllü Lokum,

Sevimli Aslancık:

  • Single Small Sevimli Aslancık & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Sevimli Aslancık & Bisküvili Draje,
  • Single Small Sevimli Ayıcık & Gül Yapraklı Güllü Lokum,

Sevimli Koala: 

  • Single Small Sevimli Koala & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Double Midi Sevimli Koala & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Single Small Sevimli Koala & Gül Yapraklı Güllü Lokum,
  • Single Modern Sevimli Koala & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Single Slim Sevimli Koala & Madlen Mix Çikolata,
  • Sevimli Koala & Bisküvili Draje,

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin