En Güzel Yılbaşı Hediyeleri

0
618
en güzel yılbaşı hediyeleri

En güzel yılbaşı hediyelerini bu yazımızda sizler için tek bir başlık altında toplamış bulunuyoruz. Sevdikleriniz, değer verdikleriniz, tanıdıklarınız için en güzel yılbaşı hediyeleri almak istediğinizi biliyoruz. Bu nedenle sevdiklerinize, değer verdiğiniz kişilere en güzel yılbaşı hediyelerini alabilmeniz için hediye önerilerini de yazımıza eklemeyi ihmal etmedik. 

En güzel yılbaşı hediyeleri alabilmek için aklınızdaki birçok soruya cevap bulabileceğiniz bu yazımızda, kimlere nasıl hediyeler almanız gerektiğinin önerilerini de ekledik. Hediye vermek, aslında karşınızdaki insana “ben sana önem veriyorum.” demektir. Önem verdiğiniz kişilere, özenli hediyeler seçebilmeniz adına bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor. Peki, nasıl hediyeler seçmelisin?

Nasıl Hediyeler Seçmelisiniz?

Aslında hediye seçimi ayrıntı ve incelik gerektirir. Karşınızdaki insanın cinsiyeti, yaşı, karakteri, yapısı, yaşam tarzı gibi birçok ayrıntı da “nasıl hediyeler seçmelisiniz?” sorusuna doğru yanıtlar alabilirsiniz. Öncelikle karşınızdaki insanı doğru tanımalı ya da en güzel yılbaşı hediyesi almak istediğiniz kişilere sorular sorarak onu tanımaya çalışmalısınız. Bu alacağınız hediyeyi doğru seçebilmek adına önemli bir iştir. 

Hediye Seçimi Yaparken Cinsiyet

Hediye seçimi yaparken cinsiyet, dikkat edilmesi gereken ayrıntılardan bir tanesidir. Fiziksel ve duygusal özellikleri gibi yapısal birçok yönüyle ayrılan kadın ve erkekler için ayrı hediye seçenekleriniz olmalıdır.  Bir kadına aldığınız hediyeyi, bir erkeğe hediye edemeyebilirsiniz. Bu durumda aslında yapılması gereken en basit şey hediye alacağınız kişinin cinsiyet kimliğinin özelliklerini belirlemelisiniz. 

Hediye alacağınız kişinin cinsiyetini elbette biliyorsunuz, o halde dikkat edilmesi gereken nokta: cinsiyetin hediye seçimindeki önemidir. Bir erkek akla gelen en basit anlamda hoparlör, powerbank gibi günlük hayatta işine yarayabilecek teknolojik ürünlerle ilgilenirken; bir kadın daha çok damak tadına uygun çikolata, kahve gibi ürünlerle ilgilenebilir. 

Bir erkek veya kadına hediye alacaksanız eğer, yapısı gereği uygun hediyeler bulmaya çalışmalısınız. Erkeklere özel yılbaşı hediyeleri ile karşınıza çıkan Endorfia, klasik olan powerbank, hoparlör gibi hediyeleri kişiye özel hale getirebiliyor. Üzerine isim yazdırabileceğiniz birçok ürüne Endorfia Kişiye Özel Hediye bölümünden ulaşabilirsiniz. Erkekler için özel ürünler olur da, kadınlar için özel ürünler olmaz mı? Kadınlar için yine birbirinden güzel setler Endorfia’da hediye edeceğiniz kişileri bekliyor. Kişiye Özel Hediye bölümünden hediye seçeneklerine bakabileceğiniz gibi, Ednorfia Kahve ve Endorfia Çikolata bölümlerinden doğru hediyeyi sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz. 

endorfia kişiye özel hediye ürünleri

Hediye Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 10 Altın Kural

Hediye edeceğiniz kişinin çeşitli özelliklerine göre hediye almak, hediyenizi etkisini artıracaktır. Karaktere, mesleğe, yaşa, burçlara, cinsiyete göre tercih ettiğiniz hediyeler sayesinde karşınızdaki kişi ona ne kadar önem verdiğinizi anlayacaktır. Tabii ki bunlar dışında birçok ayrıntıya daha dikkat etmeniz gerekmektedir. En güzel yılbaşı hediyelerini seçerken, dikkat edilmesi gereken 10 altın kuralı sizler için derledik. 

  • Hediye alacağınız kişinin yakınlığı: Hediye alacağınız kişiyi tanıyor olabileceğiniz gibi çok fazla tanımama durumunuz da olabilir. Örneğin eşinize hediye seçerken çok fazla zorlanmazken, bir iş arkadaşınıza seçerken fazlasıyla zorlanabilirsiniz. Eşinize Endorfia’dan peluşlu ayıcık setini seçebilirsiniz. Fakat iş arkadaşınıza daha resmi bir hediye olan Endorfia’nın Protokol Setlerini tercih edebilirsiniz. Hediye seçerken ayrıca kişiler için samimi veya resmi bir hediye ile dengeyi korumakta sizin elinizde. 
  • Hediye alacağınız kişinin cinsiyeti: Kadın veya erkeğe alınabilecek hediyeler arasında ortak alınabilecek hediyeler olsa da, yapıları gereği farklı hediyeler onları daha mutlu etmektedir. Kadınları farklı hediyeler etkilerken, erkekleri de çok farklı hediyeler etkileyebilir. 
  • Hediye alacağınız kişinin ilgi alanları: Hediye almakta zorlanıyor olabilirsiniz. Hediye alacağınız kişinin ilgi alanları, sizlere almak istediğiniz hediye hakkında ipuçları verebilir. Kişilerin ilgi alanlarına yönelik hediyeler alarak, kendinizi sık sık hatırlatabilirsiniz. Örneğin askeri personel olan bir arkadaşınıza Endorfia’nın Kişiye Özel Hediye bölümünden Kamujlaf Desenli Termos ürününü hediye edebilirsiniz. 
  • Hediye alacağınız kişinin kişilik özellikleri: Birçok kişinin göz ardı ettiği bir ayrıntı olan kişilik özellikleriyle oldukça kullanışlı hediyeler seçebilirsiniz. Sadelikten hoşlanan biri ile iddialı ürünler tercih eden kişilere aynı hediyeyi almanız yanlış bir seçim olacaktır. 
  • Hediyeyi alacağınız kişinin kim olduğu: Hediyeyi alacağınız kişinin kim olduğu en önemli ayrıntılardan biridir. Örneğin yoğun çalışan bir babanıza Endorfia’nın Kişiye Özel Hediyeler bölümünden Kişiye Özel Powerbank ürününü hediye edebilirsiniz. Fakat romantik ruhlu bir sevgilinize film izlerken kahvesini yudumlayabileceği Endorfia’nın Kişiye Özel Hediye bölümünden Kişiye Özel Çelik Kupa ürününü kahvesiyle birlikte hediye edebilirsiniz. Örneklerde de görüldüğü gibi babanız ve sevgilinize farklı hediyeler almak onlar için doğru bir seçim olabilir. 
hediye seçerken dikkat edilmesi gereken 10 altın kural
  • Hediye alırken riskli bir ürün: Hediye alırken giysi gibi riskli bir ürün tercih etmemelisiniz. Giysi veya ayakkabı gibi giyilen bir üründe, doğru giysi bedeni veya ayakkabı numarası bilinse dahi kalıpları sizi yanıltabilir. Bu da hediye alacağınız kişinin üzülmesine neden olabilir. Bu yüzden daha kullanışlı bir hediye tercih etmeye çalışabilirsiniz. Endorfia’dan Kişiye Özel Hediyebölümünden seçeceğiniz farklı termos setleri ile daha kullanışlı bir hediye tercih edebilirsiniz. 
  • Hediye alırken yaş faktörü: Hediye alırken kesinlikle dikkat edilmesi gereken konulardan bir tanesi de yaş faktördür. Genç birine aldığınız hediyeyi orta yaşlı veya yaşlı birine hediye etmeniz doğru olmayabilir. Genç birine daha dinamik bir hediye seçerken, aynı hediye yaşı ileride olan büyükler için daha farklı hediyeler düşünebilirsiniz. Bu anlamda neredeyse birçok yaş grubuna hitap eden Endorfia’dan Kişiye Özel Hediyebölümünde Kişiye Özel Usb Bellek ürününü genç yaştaki birine hediye edebilirken, orta yaştaki birine Endorfia Lokum bölümünden bir hediye seçmeniz daha anlamlı olacaktır. 
  • Kişiye Özel Hediyeler: Sıradan, klasik hediyelerden uzak durarak, isimli ürünleri tercih edebilirsiniz. Kişiye özel ürünler kesinlikle hediyenizin etkililiği artıracaktır. Hediyelerinizin etkililiği artırmak için birçok farklı ürün seçenekleri ile sizleri buluşturan Endorfia, Kişiye Özel Hediyebölümünden isme özel bir hediye sipariş edebilirsiniz. 
  • Hediyenize not bırakmak: Hediyeniz ne olursa olsun, hediyenize bir not ekleyebilirsiniz. Böylelikle yazdığınız not ile birlikte hediyeniz unutulmaz olabilir. 
  • Hediyenizin kalıcılığı: Günlük yaşam içerisinde hediyeniz ne kadar çok kullanılır olursa, hediyenizin kalıcılığı da o kadar yüksek olacaktır. 

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin