En Güzel Özür Hediyeleri

0
489
en güzel özür hediyeleri

En güzel özür hediyeleri arıyorsanız sevdiklerinizin kalbini istemsiz olarak kırmış olmalısınız. Zira onları istemeden kırmış olmasaydınız şu an gönüllerini almak için hediyeler bakıyor olmazdınız. Haliyle bizler de sizleri anlıyor ve sevdiklerinizle aranızdaki mesafeleri ortadan kaldıracak hediyeleri hazırlıyoruz.

Birbirinden şahane, renkli ve bir o kadar da manevi değeri yüksek hediyeleri sırf siz ve sevdikleriniz mutlu olun diye her geçen gün artırıyoruz. Anne, baba, kardeş, eş veya sevgili kim olursa olsun bir küçük hediye onların kalbini yeniden kazanmanıza vesile olacak. Mesela gönül alan ve adıyla bile gülümseten İsme Özel Hediye neden tercihiniz olmasın ki?

Özürlerin En Büyüğü İsme Özel Hediye ile Olsun!

Özürlerin en büyüğü bir isme özel hediyeyle olabilir mi? Tabii ki olabilir. Özellikle sevdiklerinizin isimlerini yazdırabileceğiniz onlarca ayrıcalıklı ve tasarımlı hediyeler bu bölümde yer alıyor. Bir ürün, ağızlara layık tatlı ikramlıklar ve bunlar gibi birbiriyle bütünleşen hediye setleri… Daha ne ararsanız bu kategoride bulabilirsiniz. Üstelik seçeceğiniz her türlü hediye ile “özür mesajı” verebilirsiniz.

Aynı zamanda şık tasarımları ile gözleri kamaştırmaya yeten isme özel hediyeler, yıllar da geçse unutulmayacak bir armağan potansiyeline sahip. Hem özel bir işçilikle tasarlanan hem de silinmez lazer baskı kullanılarak yazılan isim özelliği sevdiklerinizin kalbini kazanmanıza imkân tanıyacak. Zira karşınızdaki kişi size kırgın da olsa bu hediye ile her şeyi bir kenara bırakıp aranızdaki o kötü anları unutacak.

Anneye Özür Hediyesi Ne Alınır?

Hayatınızın anlamına ve kalbinizin merkezine sahip olan annenizi istemeden mi kırdınız? Evet, çok üzgün olduğunuzu biliyoruz. Ancak bazen öyle anlar oluyor ki herkes birbirini anlamsız ve haksız yere kırabiliyor. Ve en önemlisi de konu bir anne veya bir baba olabiliyorsa çok daha hassas davranmalı ve onlara kendinizi gerçekten affettirmelisiniz.

Belki bir küçük hediye veya birkaç özür mesajı ile bu durumu kurtarabilirsiniz. Annenize olan sevginizi derinden hissettirmenizi sağlayacak hediyeler alarak ondan tüm kalbinizle özür dileyebilirsiniz. O zaten içten içe sizi affetmiştir ama siz yine de sıcak ve samimi sevginizi ona göstererek yüzündeki tebessümün sebebi olabilirsiniz. Ne hediye alacağım derdine de düşmenize hiç gerek yok ayrıca. Bir Özür Hediyesi seti annenize çok ama çok iyi gelecek.

özür hediyesi pahalı mıdır

Özür Hediyesi Pahalı Mıdır?

Özür hediyesi almak istiyor ve hatanızı fazlasıyla telafi etmeyi düşünüyorsanız size de bu yakışır. Ancak maddi açıdan zor durumda olabilirsiniz ya da istediğiniz, beğendiğiniz hediyeler size pahalı gelmiş de olabilir. Bu yüzden de alacağınız hediyenin hem size bütçe dostu olmasını hem de sevdiklerinizi mutlu edecek kadar manevi olmasını isteyebilirsiniz.

Bizler de sizinle aynı fikirdeyiz ve bu nedenle de sizleri de sevdiklerinizi de mutlu edecek hediyeler hazırladık. Bununla da sınırlı kalmadık her bir özel hediyeyi en uygun ve ekonomik fiyatlarla sizlerin beğenisine sunduk. Beğendiğiniz ve gönlünüzden geçen özür hediyesi her ne olursa olsun hiç çekinmeden, maddi zorluk yaşamadan gönül rahatlığıyla mağazamız üzerinden alabilirsiniz.

Sevgiliye Özür Dileme Hediyesi Ne Alınır? 

Sevgilinizi çok da sevseniz bazen öyle anlar yaşanıyor ki insan kendini bile göremiyor. Bu gibi durumlarda da canından çok sevdiği herkesi bir tek sözle bile kırabiliyor. Tabi ki istemsiz olabileceği gibi bazen de sinir anında ağızdan dökülen kelimelerle sevdiklerimizi isteyerek de kırabiliyoruz. Çünkü sinir anından konuşulmaması gerektiğini, öfkeyle oturanın zararla kalktığının bilincinde olmamız gerektiğini biliyoruz.

Özür dilemek bir erdemdir, özür dilemek yüceltir. Sevdiklerimizin kalbini nasıl kırdıysak öyle de onarmayı bilmeliyiz. Onlar için alacağımız özür hediyeleri ile hatamızı az da olsa telafi edebiliriz. Eğer bir değil de birden çok hediyenin bir arada olduğu hediye kutularını seçersek belki de sevdiklerimiz o an çifte mutluluklar yaşayacaktır. Mesela en çok revaçta olan ve hemen hemen herkes tarafından sevilen Hediye Kutusu modellerinden birini seçebilirsiniz.

En Çok Sevilen Özür Hediyeleri Neler?

En çok sevilen özür hediyeleri, o anki ortamı yumuşatacak ve sonrasında bu kötü anlar sanki hiç yaşanmamış gibi unutturabilecek bir özelliğe sahip. Özgün tasarımlar, özel işçilik ve üretimler ile herkesin çok seveceği hediyeler var. Bir an olsun istemeden bazı hatalar yapabiliyor ve sonrasında bu hataları unutturacak hediyeler almak isteyebiliyoruz.

Hepimiz insanız sonuçta ve illa ki hayatımızda istenmeyen pürüzler yaşanabilir. Önemli olan bu yaşantıları unutturacak hediyelerle tanışmaktır. Sizlerin de keyifle tanıklık edeceği hediyeler ve sevdiklerinizin gönlünü almanıza yardımcı olabilecek setler mağazamızın her bir köşesinde yer alıyor. Dilerseniz adından söz ettirmeyi başaran ve çok sevilen setlerden birini Kurumsal Hediye kategorisinde bulabilirsiniz.

hediyelik makaron

Endorfia’dan Özür Hediyesi Önerileri

Endorfia olarak anneye, babaya veya sevdiklerinize alabileceğiniz birden çok öneri daha verebiliriz. Çünkü sadece burada verdiğimiz öneriler ile sınırlı değiliz. Çok daha fazlası mağazamızın zengin içerikli kategorilerinde var. Bunun yanı sıra merak ettiğiniz daha pek çok hediye önerisine “Kişiye Özel Hediyeler” yazısından da ilham alabilir, fikirler edinebilirsiniz. Şimdi Endorfia ile kendinizi seçkin hissetmenizin tam zamanı!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin