El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri

0
681
el yapımı yılbaşı hediyeleri

El yapımı yılbaşı hediyeleri bugünlerde en çok aranan konular arasında listelerde yerini alıyor. Değer verdiğiniz sevdiklerinize kendiniz yılbaşı hediyesi hazırlamak istiyor olabilirsiniz. Bu durumda sizler için harika fikirler ile bu yazımızı en ince ayrıntısına kadar inceleyebilir, sevdiklerinize el yapımı yılbaşı hediyelerinizi verebilirsiniz. 

Klasik, sıradan yılbaşı hediyelerinden sıkıldıysanız, bu yazımız tam da siz için hazırlanmış demektir. El yapımı yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinizin yüzünü güldürebilir, onlara ne kadar değerli olduklarını hissettirebilirsiniz. Peki el yapımı yılbaşı hediyeleri mi yoksa hazır pahalı yılbaşı hediyeler mi?

Hangi Hediye Türünü Tercih Etmelisiniz?

El yapımı yılbaşı hediyeleri mi yoksa hazır yılbaşı hediyeleri mi? Sevdiklerinizin hangi ürün türünden mutlu olacağını siz daha iyi biliyor olacağınızdan aslında bu tercihi sizin yapmanız daha doğru olur. Eğer yılbaşı hediyelerini siz kendi elinizle hazırlamayı düşünüyorsanız, sevdiklerinizin bu fikrinizden memnun kalacağına eminiz. Her ne olursa olsun insan sevdiğinin elinden bir hediyeye daha özenli sahip çıkar ve hatta senelerce saklayabilir. Vaktinizin olmadığını düşünüyor ve değişik, farklı hediye seçeneklerini arıyorsanız Endorfia mağazasını inceleyebilir, en güzel hediye siparişlerini verebilirsiniz. 

Pahalı hediyelerin sevdiklerimiz için daha anlamlı olduğunu düşünsek de, hediyelerin pahalısı ucuzu olmaz. Sevdiklerimiz hediyenin pahalılığına değil, hediye vermenize bakar. Çünkü hediyenin küçük veya büyük olması, pahalı ya da ucuz olması önemli değildir. Önemli olan sevdiklerinize düşünüp hediye almanızdır. Sevdiklerinizle hediyelerinize onların ne kadar değerli olduğunu hissettirebilir ve sevginizi hediyelerinize küçük bir notla dahi olsa yansıtabilirsiniz. Sevdiklerinizin sizin için değerli olduğunu bilmeleri, küçük bir hediye alsanız bile yeterli olacaktır. 

El Emeği Hediyeler

Sevdikleriniz için tabii ki en güzel hediyeleri almak hakkınız! Gelin, sevdiklerinizi bu yılbaşında el emeği hediyeleriniz ile şaşırtın. Sizlerin ellerinde hayat bulan el emeği hediyeleriniz sevdiklerinizi şaşırtacaktır. El yapımı yılbaşı hediyeleri ile sevdikleriniz sizler açısından kendilerinin önemini anlayacak ve onlara harika bir el emeği hediyeleri vermiş olacaksınız. Sevdiklerinize elinizden geliyorsa, el yapımı yılbaşı hediyeleri vermeniz daha anlamlar olacaktır. Zamanım yok, elimden gelmiyor gibi bahaneleri bir kenara bırakarak yazımızda ki yöntemler ile en kolay el yapımı yılbaşı hediyelerini hazırlayabilirsiniz. Hem çok vaktinizi almayacak hem de sevdiklerinizin içten mutluluğunu hissedeceksiniz. 

el emeği hediyeler

Sevdiklerinize El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri

Sevdikleriniz için başlarda birçok hediye fikirleri aklınıza gelse de, klasik fikirlerden ayrılarak sevdiklerinize en güzel yılbaşı hediyelerini hazırlayabilirsiniz. Sizler için yeri farklı olan sevdiklerinize sıradan hediyeler yerine el yapımı yılbaşı hediyesi hazırlayabilir, onların mutluluktan havaya uçmasını sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinizin yüzündeki mutluluğu görmek işte bu kadar kolay!

Neler Yapabilirsiniz?

Sevdiklerinize bu yılbaşında el yapımı yılbaşı hediyeleri ile şaşırtacak, onları sevdiğinizi farklı bir dille söyleyebileceksiniz. Birçok el yapımı yılbaşı hediye önerileri olsa da, sizler ne istediğinize karar vermeniz bu noktada önemli bir ayrıntı olacaktır. Eğer aklınızda düşündüğünüz hazır bir hediye varsa el yapımı yılbaşı hediye önerilerine bakmanızı tavsiye ediyoruz. Peki sevdiklerinize el yapımı hediye olarak neler yapabilirsiniz?

Hediye Önerileri

Sevdiklerinize yılbaşında el yapımı yılbaşı hediye önerilerimize başlıyoruz. Hediye hazırlamak istediğiniz kişi sizin için sevgili, eş gibi farklı duygular beslediğiniz bir kişiyse onlara en güzel hediye önerisi kesinlikle çikolatadır. “Çikolatayı ben mi yapacağım?” dediğinizi duyar gibiyiz. Tabii ki hayır! Yapacağınız el yapımı yılbaşı hediyelerinde çikolatayı kullanacaksınız. 

Yılbaşı Hediye Kutularınız…

Kartondan şık bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Kartonu kutu yapabilecek şekilde düzgün bir şekilde kesin ve yapıştırın. Hediye edeceğiniz kişinin sevdiği renkleri kullanarak, renkleri düzensiz bir biçimde, üst üste gelmeyecek şekilde karton kutunun üzerine yapıştırın. Ne kadar çok renk olursa, hediyeniz o kadar ilgi çekici olabilir. Fotoğrafçının yardımı ile çıkarttığınız fotoğrafları, renkli karton kutunuza yapıştırabilirsiniz. Fotoğraflarının etrafına çerçeve görüntüsü verecek şekilde yapıştırırsanız, hediye kutunuzun dışı mükemmel hale gelebilir. İsterseniz kartonu dışına sevdiğiniz için güzel sözler yazarak da hediye kutunuzun dişini hazırlayabilirsiniz. Peki ya içi?

Hediyenizde el emeğinizi hediye kutunuzu mükemmel bir şekilde hazırladınız. Peki ya içini boş mu bırakacaksınız? Tabii ki hediye kutunuzun içini boş bırakmamalısınız. Hediye kutunuzun içine hediye edeceğiniz kişinin severek yiyeceği tatlandırıcılar koyabilirsiniz. Çikolata, lokum, draje gibi damaklarını tatlandıran ürünler ile hediyelerinizi süsleyebilirsiniz. Sadece çikolata, lokum veya draje olmasını istemiyorsanız; Endorfia mağazasında birbirinden güzel setler sizleri bekliyor. Endorfia Çikolata bölümünden kare, kalpli gibi değişik kaplanmış çikolataları seçerek hediye kutunuzun içerisine bol bol çikolatalar dan koyabilirsiniz. Aynı şekilde Endorfia’nın Lokum bölümünden çeşitli lokumları seçebilirsiniz. Endorfia mağazasında ki setler içerisinde hediyenizi vereceğiniz kişi kahve seviyorsa çok şanslısınız! Çünkü Endorfianın Kişiye Özel Termos kategorisinden en çok tercih edilen termosları seçebilirsiniz. Kişiye özel termos setinin içerisinde hem termos hem de nefis tadıyla çikolatalar bulunduruyor. Ayrıca termos üzerine hediye edeceğiniz kişinin isimlerini de ücretsiz şekilde yazdırabilirsiniz. Endorfia’nın da yardımıyla hazırladığınız bu özel kutuyu sevdiklerinize yılbaşında hediyenizi verebilirsiniz. Eminiz ki, hediye edeceğiniz kişi el yapımı yılbaşı hediyenizi çok beğenecek!

el yapımı kişiye özele hediye

Yılbaşı Fotoğraf Defterleriniz…

Yılbaşı hediyeleri için farklı bir önerimiz ise yılbaşı fotoğraf defterleri hediyesini tercih edebilirsiniz. Üstelik hazırlaması da bir o kadar kolay! Zamanınız olmasa da, çok kısa sürede birden fazla fotoğraf defterleri çıkartabilir, istediğiniz kadar kişi için hazırlayabilirsiniz. Peki, yılbaşı fotoğraf defterleri nedir? Nasıl hazırlanır?

Hazırlaması çok kolay olan bu defter için adından da anlaşılacağı üzere sevdiklerinizle olan birçok fotoğrafınız gerekiyor. Bundan sonra gerekli olan iki malzeme: yapıştırıcı ve defter. Endorfia’nın Kişiye Özel Defter kategorisinden termoderi kapaklı defterinizi temin edebilirsiniz. Sizler sevdiklerinizi mutlu edebilmeniz, sevdiklerinizin yüzlerindeki gülümseye şahit olabilmeniz amacıyla, kişiye özel defter setlerinde %40’a varan indirimleriyle Endorfia mağazalarında sizleri bekliyor. Temin ettiğiniz defter, fotoğrafçıdan çıkarttığınız birçok fotoğraf ve yapıştırıcı ile malzemeler tamamlanmış görünüyor. Önceden çıkartmış olduğunuz fotoğrafları, hediye edeceğiniz kişinin ismine özel olan deftere yapıştırmanız yeterli olacaktır. Böylece klasik bir hediye olan defteri, el emeğiniz sayesinde anlamlandırmış olacaksınız. 

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin