Duygulara Hitap Eden Bir Hediye: Kolonya Seti

0
575

Hediye Çikolata Kolonya Kutusu

Hediye Çikolata Kolonya Kutusu sıklıkla tercih edilen mütevazı ve şık bir hediye seçimidir. Sevdiklerinize alabileceğiniz bu şık hediyeler ile hem korona sürecinde destek oluyor hem de kutu içerisinde yer alan çikolatalar ile gönüllerini fethediyorsunuz. Ne de olsa çikolatayı görüp de sevinmeyen yok.Özellikle de sıkıcı ve bunaltıcı geçen günleri şenlendirmek için birebir tercih edilebilir bir hediyedir.

Endorfia Premium Setler bölümünde yer alan Kolonyalı Setler kısmına bakabilir ve çikolata ile zenginleştirilmiş setlere göz atabilirsiniz. Bugünlerin en can alıcı ve en hoş hediyeleri için Endorfia; sevgiliye özel, kişiye özel, doğum gününe özel, kurumsal hediyeler, özel günler vb. gibi birbirinden güzel hediyeleri sizler için sunmaya devam ediyor. Kaliteli olan tüm ürünlerde de aynı zamanda uygun fiyat seçenekleri ve kampanya fırsatları ile de rüzgar gibi esmeye devam ediyor.

Endorfia Premium Setler İçerisinde Neler Yer Alıyor?

Endorfia premium setler içerisinde tam tamına 4 kategori yer alıyor. Her biri kendi içinde set olarak farklı ve özgün ürünleri barındırıyor. Peki, bunlar neler?

Hediye Çikolata Kolonyalı Setler; bu set içerisinde çikolata ve kolonyanın bir arada olduğu premium setler, lokum ve kolonyanın bir arada olduğu premium setler gibi birbirinden güzel settler bulunmaktadır. Aynı zamanda %50’ye varan kampanya fırsatları ile sizlere bir güzellik daha yaparak evlerinize bu muhteşem setlerin gönderimini hızla sağlıyoruz. Özellikle de geniş seçenekler sayesinde kolonya kokusunu, çikolata türünü ve kutu rengini kendiniz seçebilirsiniz.

Kolonya; birbirinden farklı türde birden çok çeşidin var olduğu ve özellikle de şu zor günlerde en çok ihtiyacımız olan kolonyalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. %50 indirim şansıyla da ürünü daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Protokol Setler; bu set içinde çikolatanın muhteşem tatlarına ve kolonya ile zenginleştirilmiş kaliteli ürünlerimize ulaşabilirsiniz.Kapış kapış alınan ve çok sevilen bu set her geçen gün sevgili müşterilerimiz için güncellenmektedir.Özellikle de %50’ye varan ürün kampanya fırsatları ile kaliteyi oldukça ucuza satın alabilirsiniz.

Kahveli Setler; lokum ve çikolata çeşitlerinin farkına varacağınız ve tadına doyum olmayacak diğer premium setleri bu kategoride bulabilirsiniz. Aynı şekilde kutu rengi, kahve türüne kendiniz karar verebilirsiniz. Üstelik %22’ye varan özel kampanya indirimleri ile de kaliteyi daha da uyguna alabilirsiniz.

Tekli Ürünlerde de Fırsatlar Bitmiyor

Set almak yerine tek bir ürünü almak isteyebilirsiniz. Bu da mümkün çünkü Endorfia set şeklinde paketlemiş olduğu ürünlerin bir de tekli olarak satışını gerçekleştiriyor. Mesela bir set yerine eğer sadece bir çikolata almak ve yanına ayrıca kolonya almak isteyebilirsiniz. İşte bu yüzen tekli ürünlerde de uygun fiyatlar ve fırsatlar bitmiyor.

Endorfia Çikolata Bölümünde Neler Yer Alıyor?

Bu bölümden çikolata ile ilgili muhteşem ve şahane lezzetlere sahip ayrıca dünyaca sevilen çikolata türleri yer alıyor. Damak zevkinize birebir uyacak ve sizi mest edecek olan bu enfes tatlar ile gününüzü anlamlandırabilirsiniz.

Special Çikolata; adıyla bile özgüveni yücelten muhteşem bir çikolata türü olan special çikolatalar; özel günler, normal klasik günler veya konuk ağırlayacağınız kurumsal ziyaretler için kullanılabilecek harika bir lezzettir. Tadıyla damaklarda bıraktığı izler kadar, jest yapabilmek için de makul bir seçenektir.

Madlen Çikolata; içeriğinde bulunan süt ile nefis bir lezzete sahip olan madlen çikolata, aynı zamanda bitter olarak da çeşidi var olan şahane bir lezzettir. Bayramları şenlendiren ve şeker bayramlarımızın olmazsa olmazı olan bir çikolata türüdür. Madlen çikolatanın da; brown, single slim, single modern, single midi, single maxi, double midi, double premium ve twin premium gibi türleri bulunmaktadır.

Krokan Çikolata; fıstıklı çikolataların tadına doyamayacağınız krokan çikolatalar da bayramlarınızın ve damaklarımızın vazgeçilmezidir. Çikolatalı hediye kutusu içerisinde hijyenimize katkı sunacak kolonya esansları da yer alıyor. Hem hijyen hem de lezzetin bir arada olduğu harika bir hediye tercihidir.

Özel Günler için Çikolatalar; özel günleri taçlandıracak lezzeti ve görüntü kalitesiyle sevdiklerinizi şımartabileceğiniz özel günler çikolatalı hediye kutuları ile anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Birbirinden güzel sevimli kalpli çikolatalar ile zengin görünüme sahip kutuları hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Tek Ürün Olarak Kolonya Alabilir miyim?

Kolonya bölümünde yer alan farklı kokudaki esanslarımız ile hem müşterilerimizin koku zevkine hitap ediyor hem de korona sürecinde virüsü etkisiz hale getirmede çığır atlıyoruz. Bu süreçte kullanılması gereken en önemli ürünler arasında yer alan kolonya esansları şu şekildedir;

  • Endorfia Ihlamur Kolonyası 80 Derece 200 Ml; ıhlamur kokusuna sahip olan bu esans tek olarak satılmaktadır. Ayrıca %30’a varan indirim seçenekleri ile uygun kampanya fırsatlarından yararlanabilir ve güvenilir kargomuz ile siparişinize kolaylıkla en kısa zamanda kavuşabilirsiniz.
  • Endorfia Misket Limon Kolonyası 80 Derece 200 Ml; limonun buram buram esen kokusuyla size mest edecek bu esans ile sürekli olarak hijyeninize özen gösterebilir ve sıkılmadan kokuyu koklayabilirsiniz. Ve fırsat seçenekleri sayesinde %30 indirimle esansı alabilir, hijyeninize dikkat edebilirsiniz.
  • Endorfia Yasemin Kolonyası 80 Derece 200 Ml; yasemin kokusuyla klasik koku türlerinden arınmak isteyebilir ve bu güzel esans kokusundan keyif alabilirsiniz. Aynı zamanda %30 indirim fırsatı ile ürünü uyguna satın alabilirsiniz.
  • Endorfia Lavanta Kolonyası 80 Derece 200 Ml; lavantasız da olmaz öyle değil mi? Bu muhteşem esans kokusuyla hem koklamalara doyamayacaksınız hem de temizlikte kullandıkça kullanmak isteyeceksiniz. Üstelik %30 indirim seçeneği sayesinde de kaliteyi ucuza alabilirsiniz.
  • Endorfia Yeşil Çay Kolonyası 80 Derece 200 Ml; çayın kendisi bile vazgeçilmezimiz olmuşken kolonyasını da kullanmasak haksızlık etmiş oluruz değil mi? İşte bu yüzden muhteşem olan bu bitki ile üretilen yeşil çay esansı size mest edecek, alıp alıp uzaklara götürecek. Aynı şekilde bu ürünü de %30 indirimle alabilirsiniz.

Endorfia Kolonya içerisinde genel olarak tekli ürünlerimiz yer alıyor ancak buna ek olarak limonlu kolonyaların da; limonlu kolonya 3’lü set ve limonlu kolonya 5’li set de bulunuyor. Ve bu setleri çok uygun bir fiyata tedarik etme şansına sahipsiniz. Çünkü indirimsiz hali bile bir set fiyatı kadar fazla bir maliyet gerektirmiyor. En sevilen ve en çok tercih edilen setler olarak da tercih edilmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin