Dünya Turizm Günü

0
644

Dünya Turizm Günü’nüz Kutlu Olsun

Dünya turizm günü her yıl 27 Eylül tarihinde coşku ve sevinçle kutlanmaktadır.  Geçmiş tarihimize baktığımızda ise 1979 yılının önemli bir yere sahip olduğunu görüyoruz. Çünkü 27 Eylül Dünya Turizm Günü, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü tarafından ilk olarak 1979 yılında kabul edilmiş ve sonrasında ise ülkemizde 2002 yılında kutlanmaya başlamıştır.

Turizm, başlı başına büyük bir faaliyettir ve gün geçtikçe büyümeye, büyüdükçe gelişmeye devam etmektedir. Gezi firmalarının özellikle önem verdiği ve düzenli olarak seyahatler gerçekleştirdikleri turizm sektörü, her yaşta insanı mest etmektedir. Küçüğünden büyüğüne herkesi mutlu eden geziler, insanların sosyalleşmesini sağladığı gibi gezerek öğrenmelerine ve deneyim kazanmalarına da olanak sağlamaktadır. Bu nedenle gezi firmalarına turizm konusunda fazlasıyla iş düşmektedir. Kaldı ki gezi organizasyonlarından en iyi anlayan ekiplerde turizm firmalarıdır.

Turizm Firmalarına Servis Yapabilecekleri Tat Önerileri

Turizm firmalarının düzenlediği tüm faaliyetler oldukça önemlidir ancak bunun yanında daha önemli olan şeyler de vardır. Bunlardan en önemlisi servis ve sunuma verilen özendir. Gerek müşteri memnuniyetini sağlamak olsun gerek de işinde kaliteyi yakalamak ve firma gerekçelerini uygulamak olsun her açıdan servis yapmak ve servis yaparken sunuma dikkat etmek turizm firmalarının vazgeçilmezidir.

Turizm firmalarının servisleri arasında bir çikolata sunumu olsa hiç de fena olmaz öyle değil mi? Mesela firmada işlem yaptırırken, işlemler yapıldığı esnada beklerken müşterileri mutlu edecek çikolata sunumlarının yapılması hem müşteriye verilen değeri arttırır hem de firmanın popülerliğini arttırır. Nezaketen de olsa bu küçük sunumları yapmak, müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşıyacaktır.

Endorfia’da bulunan birbirinden şahane tatlar için Endorfia Çikolata bölümünü ziyaret edebilir, dilediğiniz çikolata türünü firmanız için sipariş verebilirsiniz. Özellikle yaz ve kış aylarında değeri paha biçilmez olan bu güzel çikolatalarla, gezileriniz daha güzel geçecek. Öyle ki, çikolatanın her yaşta insana kattığı mutluluğu bilmemek de elde değil.

Seyahat Etmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı

Seyahat etmek, sadece gezmek için yapılan bir eylem değildir. Bir insan gezmiş olmak için gezmek istemez. Gezerken öğrenmek, görmek ve kültür edinmek ister. İşte bu yüzden her gezi esnasında kendine yeni bir şeyler katmaya özen gösterir.

Seyahat etmek insanı güçlendirir, olgunlaştırır ve mutlu eder. İnsan gezerken sadece çevre izlenimi kazanmaz, farklı kültürlerle de karşılaşır. Her türlü kültüre sahip insanla denk gelebilir bu da insana birçok şey katar. Farklı kültürlerle bir araya gelmek, paylaşımlarda bulunmak ve farklı kültürlerden izler taşımak insanların karşılıklı olarak kültürleşmesini sağlar. Tüm bunlar hem gezinin güzelliğini hem de insana öğretilerini yansıtır.

Turizm firmaları, düzenledikleri her türlü gezi faaliyeti için ayrı ayrı programlar hazırlar ve sürekli olarak güncellemeler yaparak bu faaliyetleri çeşitlendirir. En güzel gezi planlarını sunar ve öncesinde de müşterilerine gerek çikolata gerekse de kahve gibi küçük dokunuşlarla sunum yaparlar. Bu sayede hem müşteri memnun olur hem de gezi firmaları kendine özgü olan kalitesini ve iş severliğini ortaya koyar.

Seyahate çıkmadan önce turizm firmalarında geçirdiğimiz zaman önemlidir. Gezi için yapılan işlemler sırasında mutlu bir şekilde beklemeyi kim istemez ki. Bunun farkında olan turizm firmaları da tam da bu yüzden müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Bir çikolata kişiyi gün boyu mutlu etmeye yetiyor bile. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım sözü vardır ya hani, işte tam da bu an için söylenmiş gibi. Biz müşteriler işlemler tamamlanırken güzel ve tatlı dokunuşlara vesile oluyoruz. Tabi ki yediğimiz o enfes çikolatalar Endorfia Çikolatalarından ise daha da mest oluyor insan.

Endorfia’dan Enfes Çikolata Önerileri

27 Eylül Dünya Turizm Günü’nüz kutlu olsun. Şimdi de sıra geldi bugünleri şenlendirmeye. Peki, turizm firmalarında hangi tür sunumlar olsa mutlu olursunuz? Mesela birbirinden farklı lezzetlere sahip olan çikolatalar olsa fena olmaz değil mi. O halde gelelim Endorfia çikolata çeşitlerine.

Endorfia Çikolatalar Turizm Firmalarının Vazgeçilmezi Olacak

Special Çikolata: Fındıkla buluşmuş bu enfes special çikolatalara doyamayacaksınız. Özellikle bu çikolataları set halinde almanız durumunda setin içinde mevcut olan kolonya esanslarından da yararlanabilmektesiniz. Günümüzde kolonya esansları artık oldukça önemli bir yere sahip. Hem çikolatalarınızı servis edebilir hem de servis öncesinde müşterilerinize kolonya esansı uzatabilirsiniz.

Special çikolatalar %15 indirim kampanyası ile başlamakta ve %36 indirime kadar devam etmektedir. İndirim kampanyalarından yararlanmak isterseniz, Endorfia Special Çikolata bölümünden çikolata özelliklerine ve indirim yüzdeliklerine ulaşabilirsiniz.

Madlen Çikolata: Kutusunun görüntüsü ve içerisindeki çikolata paketleri bile gönülleri fethetmeye yetiyor. Bir de kendinizi bu enfes çikolataları yerken hayal edebilir misiniz, şahane olur değil mi? Elbette ki şahane olur. İstediğiniz çikolatalar madlen çikolata ise, damak zevkinizi çok iyi biliyorsunuz demektir.

Madlen çikolatalarda çeşit bulunmaktadır. Fındıklı, fıstıklı, çilekli ve üzümlü gibi birçok tadı özgün olarak taşımaktadır. Sürekli olarak güncellenen indirim ve kampanyaları yakalamanız mümkün. %15 ile başlayan indirimler %36’ya kadar düşmektedir. Dilediğiniz madlen çikolatayı bu indirimlerle tedarik edebilirsiniz. Özellikler ve çeşitler için Endorfia Madlen Çikolata bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Krokan Çikolata: Fıstık ve çikolatanın harmanlanması ile elde edilen krokan çikolatanın lezzetine doyamayacaksınız. Öyle güzel bir tattır ki yedikçe yiyesiniz gelir. Turizm firmalarının en sevdiği çikolatalar arasında yerini alacak olan bu enfes lezzeti %19’la başlayan ve %37’ye düşen indirimlerle tedarik etme şansını yakalayabilirsiniz.

Krokan çikolata çeşit ve özellikleri konusundaki detaylara erişmek için Endorfia Krokan Çikolata bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Tablet Çikolata: Bol bol fıstıklı ve enfes sütlü tablet çikolataları hala denemediyseniz mutlaka denemenizi öneririz. Çünkü bu muhteşem lezzete tanıklık etmek size cazip gelecektir. Tablet çikolata lezzeti için Endorfia Tablet Çikolata kısmını ziyaret edebilir ve indirimli fırsat seçenekleri ile çikolataları %20 indirim farkıyla alabilirsiniz.

Özel Günler için Çikolatalar: Özel günleri özel yapacak lezzeti ve görüntü şıklığıyla müşterilerinizi şımartabileceğiniz özel günler çikolata kutuları ile anı güzelleştirebilirsiniz. Birbirinden güzel sevimli kalpli çikolatalar ile zengin görünüme sahip kutuları alabilir, firmanıza gelen tüm müşterilerinizi mutlu edebilirsiniz.

Hem lezzetli hem de sevimli özel günler çikolataları ile farkınızı ortaya koyabilir ve sizler için sürekli güncellenen indirim seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz detaylar için Endorfia Özel Günler kısmından %37’ye varan indirim fırsatlarına ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin