Dünya Kahve Çeşitleri Nelerdir

0
468

Dünya kahve çeşitlerini merak edenler, farklı lezzet arayışında olanlar ve içtikçe kendini çok iyi hissedenler burada mısınız? Sizler için Endorfia öyle güzel kahveler hazırladı ki içtikçe tadına doyamayacak ve dünyaca ünlü kahvelerle tanışmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Birden çok ve seçkin türü ile dünya kahveleri şimdi yenilenmiş stoklarında sizlerle buluşuyor. Dilerseniz yazımızın devamına geçmeden önce elinize mis kokulu enfes kahvenizi alabilir, keyifle yudumlarken önce Dünya Kahveleri seçeneklerine göz atabilirsiniz. Keyifli okumalar…

Hangi Hediyelik Dünya Kahveleri Var?

Kahve tutkunları başta olmak üzere kahvenin her türlü çeşidiyle keyiflenen ve içtikçe enerji depolayan herkes için harika bir kategorimiz var ve bu kategorimiz dünya kahveleriyle şekilleniyor. Bu kahvelerin her biri farklı hediyeler ve özel tasarımlı ürünlerle aynı setler içerisinde yer alıyor. Değişik tatlarla tanışmak istediğiniz an aklınıza ilk gelen bu dünya kahveleri içeriklerinde şahane parçacıklar bulunuyor. Peki, bu kahveler hangileri?

Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi; misket limonu, mango ve limon ile harmanlanan enfes kahve türü.

Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi; elma, bal, çikolata ve kirazın enfes birleşimi bu kahve türünde saklı.

Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi; olgun kırmızı meyveler, böğürtlen, ahududu ve çikolata karışımını tadacağınız Ethiopya kahvesine bayılacaksınız.

Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi; yaban mersini, kuru üzüm, karemel ile ortaya çıkan şahane bir lezzet.

Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi; ceviz, yaban mersini, şeftali ve kakao ile bütünleşen aromatik tadı ve yumuşacık içimiyle iz bırakıyor.

Dünya kahvelerinin içerisinde çeşitli meyveler ve özel besinler bulunuyor. Aynı zamanda en güzel özel tasarımlı hediyelerle aynı seti paylaşan bu lezzetler inanılmaz sevinç yaşatıyor. Hangi ürünle alırsanız alın dünya kahveleri hem sizlerin hem de sevdiklerinizin bir numaralı içeceği olacak. Dilerseniz bu enfes kahveleri farklı bir şekilde demleme olanağı tanıyan French Press Termos modellerine de göz atabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Pahalı Mıdır?

Endorfia mağazalarında yer alan kahveler, dünya kahveleri, Premium setler, kolonya setleri, peluşlu setler ve daha birçok ürün özel olarak satışa sunuluyor. Kalitesinden ödün vermeyen bütün tasarımlar zaman zaman kampanyalar ve avantajlı fiyatlarla müşterisinin beğenisine çıkıyor. Yapacağınız her alışverişte en uygun fiyatları ödeyeceğiniz bu mağazadan dilediğiniz her ürünü alabilirsiniz.

Kendinizi içmekten alıkoyamayacağınız dünya kahvelerini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. İster tekli dünya kahve paketlerini isterseniz de dünya kahveleriyle hediye kutusu haline getirilmiş setl10eri tercih edin. Hangi setten yana durursanız durun bu setleri en kaliteli halleriyle cüzi miktarlarla alma şansına sahipsiniz. Endorfia’nın en seçkin ürünleri arasında var olan dünya kahveleri mağazanın en güzel köşesinde sizleri bekliyor.

Kişiye Özel Hediyelik Kahvelere Ne Dersiniz?

Evet, doğru okudunuz. Kişiye özel kahveler ile sevdiklerinize güzel ve tabii ki özel sürprizler yapabilirsiniz. Üstelik en çok sevilen lezzetlerden biri olan kahve kültürüne bir yenisini daha ekleyebilirsiniz. İçtikçe içecekleri ve çok sevecekleri kahve türleri sevdiklerinizi de cezbedecek. Mesela bu yılbaşında sevdiklerinizle Türk kahvesi yerine damaklara şenlik dünya kahveleri çeşitlerinden birini içebilirsiniz.

Aynı zamanda da aromatik ve enfes bir lezzeti yansıtan en çok sevilen ve tüketilen dünya kahvelerini beğeninize sunuyoruz. Her bir kahveye bayılacak ve içtikçe mest olacaksınız. Bunun için özel günler dahil her an canınız istediğinde dünya kahvelerinden birini sipariş vermeniz yeterli olacak. Eminiz ki sizlerin de en sevdiği kahve lezzetlerinden biri dünya kahveleri olacak. Dilerseniz alternatif olarak da Kişiye Özel Hediyelik Kahve bölümünden filtre kahve veya Türk kahvesi de alabilirsiniz.

Kahvenin Yanına En Çok Ne Yakışır Diyenlere…

Tabii ki en çok sevilen lezzetlerden çikolatalar yakışır ve çikolatanın sağlığa katkıları oldukça fazladır. Çikolatanın içerisinde bulunan besin değerlerinin her biri vücuda direnç katmaktadır. Ayrıca daha birçok özelliği ile de sağlıklı bir yaşam sunar. Bu noktada Endorfia’da sevgili müşterileri için birbirinden enfes çikolataları her hafta taze olarak üretmeye devam ediyor. Peki, bu çikolatalar neler?

Madlen Çikolata; sütlü enfes bir tada sahip olmakla beraber aynı zamanda bitter olarak da çeşitleri mevcut olan şahane bir lezzettir.  

Krokan Çikolata;fıstıklı çikolataların tadına doyamayacağınız krokan çikolatalar da bayramlarınızın ve damaklarımızın vazgeçilmezidir.

Özel Günler Çikolatası;özel günleri taçlandıracak lezzeti ve görüntü kalitesiyle sevdiklerinizi şımartabileceğiniz özel günler çikolatalı hediye kutuları ile anı anlamlı kılabilir ve bu lezzeti doya doya yaşayabilir, yaşatabilirsiniz.  

Special Çikolata;adıyla bile özgüveni yücelten muhteşem bir çikolata türü olan special çikolatalar; özel günler, normal klasik günler veya konuk ağırlayacağınız kurumsal ziyaretler için kullanılabilecek harika bir lezzettir.

Endorfia’dan Ağız Dolusu Mutluluk Yaşatan Hediyeler

Endorfia olarak sevdiklerinize alabileceğiniz onlarca hediye elbette ki çeşitli kategorilerimizde mevcut. Ancak öylesine iki güzel lezzet var ki bu lezzetlerin yeri çok ayrı. Mesela yedikçe yediren çikolatalar ve yanında keyifle içilen kahveler herkesi mest ediyor. Çünkü bu iki lezzet adeta birbirinin bütünleyicisidir. Bu yüzden her anı ayrı renklendiriyorlar. Bunun yanı sıra çok daha fazla önerimiz de var. Nerede mi? Tabii ki “Kahvenin Faydaları Nelerdir” yazısında…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin