Drajeyi Doğum Günü Hediyesine Dönüştürün

0
576

İyi ki Doğdun!

Karşınızdakinin özel hissetmesini sağlamak için kullanabileceğiniz harika fırsatlardan biri elbette, doğum günleri. O günü unutmamış olmanız bile değerli, fakat günü özel kılmak karşınızdakinde çok daha büyük bir etki yaratacaktır.

Ona “İyi ki doğdun!” demek için tatlı ve sevimli bir hediyeden yardım alabilirsiniz. Şık bir kutu Draje Şeker, doğum günü hediyesine neden dönüşmesin? Gülümsetecek böyle bir hediyeyi, şaşırtan bir sürprizle vermek, hediyenin etkisini arttırır. Peki, unutulmayacak doğum günü sürprizi nasıl yapılır? İşte, kutlamayı organize ederken aklınızda bulundurmanız gereken önemli detaylar!

Her Detayda Gizlilik

Elbette, büyünün bozulmaması için öncelik, gizliliği sağlamakta. Bu noktada, yalnızca kutlamayı düzenleyenin değil, durumdan haberdar herkesin dikkatli davranması gerekiyor.

Kutlamayı organize etme işine ne kadar az kişi iştirak ederse, gizliliğin o kadar kolay sağlanacağını aklınızda bulundurun. Sürprizin anlaşılmaması için doğum günü yaklaşırken “doğum günü çocuğu”na kötü ve/ veya ilgisiz davranmak, klişe bir yöntem. Çok sık kullanıldığı için böyle bir yöntem, hedeflenenin aksine, kişinin durumu anlamasına neden olabilir.

Onu Ne Kadar Tanıyorsunuz?

Kutlamanın nasıl bir konsepte sahip olacağı ve nasıl bir hediye sunacağınız, doğum günü çocuğunun beğenilerinden ve kişilik özelliklerinden etkilenecektir.

O, nelerden hoşlanır? Karakterinin baskın özellikleri neler? Nelere tahammül edemez? Bu aralar nasıl bir duygusal ve zihinsel durum içinde? Hayatının bugünlerdeki öncelikli konusu ne? Bu gibi soruların yanıtları, kutlamanın onu gerçekten mutlu edecek bir niteliğe sahip olmasını sağlayacaktır.

Konsept Belirleyin

Sadece aile üyelerinin katılacağı, aile ortamında, evde sakin bir kutlama… Kalabalık bir arkadaş grubuyla bol müzik eşliğinde geçekleşecek enerjisi yüksek bir kutlama… Belki de romantik bir ortamda baş başa bir kutlama… Hangisi karşınızdakini mutlu eder?

Pasta Detayını Önemseyin

Mum üflemeden olmaz!

Belirlediğiniz konsepte özel tasarıma sahip ve size özel üretilmiş butik pastaları tercih etmenizde yarar var. Bunlar hem görsel tasarımda hem de lezzette beklentileri karşılayabilir.

Pastanın üzerine özel bir şeyler yazdırmayı ihmal etmeyin. Sık kullanılan, klasik doğum günü pastası yazılarıyerine, kişiye, onunla aranızdaki ilişkiye özel bir cümle, daha etkili olacaktır. Sınırların ve kalıpların dışında düşünün. Çok sevdiği bir filmde geçen, hayatının mottosu haline getirdiği bir replik bile doğum günü pastası üzerinde yer bulabilir. Yazdıracağınız sözün, konsepte göre romantizm ya da mizah içermesinde yarar var.

Doğum Günü Hediyesine Dönüşecek Alternatifler Burada

Böğürtlen Aromalı Draje, bisküvili draje ya da belki gül yapraklı güllü lokum, fıstıklı çikolata… Tüm bunlar ve çok daha fazlası, hediyeye dönüşmek üzere Endorfia koleksiyonlarında sizi bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin