Doğum Günü Hediye Mesajları

0
518
doğum günü hediye mesajları

Doğum günü hediye mesajları en güzel nasıl verilir en güzel örnekleriyle sizlerle… Anneye, babaya, kardeşe, sevgiliye veya aklınıza gelebilecek herkese bir mesaj bırakmak ve özellikle de doğum gününde onları mutlu etmek istiyorsanız burası sizin için en doğru yer.

Neden mi? Çünkü bir mesaj en güzel nasıl verilir bunu sizlere hediyeler yoluyla anlatıyoruz. En küçük hediyenin bile ne anlamlara sahip olduğunu bilmek, sizlere de mesaj veren hediyeleri seçtirecek. O halde bu özel hediyelerin neler olduğuna geçmeden önce İsme Özel Hediye bölümünde soluklanabilirsiniz.

Doğum Gününe Özel Hediyeler Neler?

Sevdikleriniz için doğum gününe özel hediyeler arıyorsanız birbirinden şık ve kaliteli hediyelerle tanışmaya hazırlıklı olun. Zira sevdiklerinize hem en anlamlı mesajları verecek hem de yıllar geçse de bu mesajları unutturmayacak ayrıcalıklı hediyeler hazırladık. Kişiye özel bir hediyeden damakları cezbedecek tatlı ikramlıklara kadar bir sürü hediye seçeneğimiz var. Peki, doğum gününe özel bir hediye olsaydı bu hediye ne olabilirdi?

Çok merak ediyorsunuz öyle değil mi? Tabii ki tam da bu gün için özel olarak hazırladığımız Doğum Günü Hediyeleri bölümünden şahane hediyeler alabilirsiniz. Üstelik birden çok hediyenin bütünleştiği hediye setlerini alarak sevdiklerinize kucak dolusu mutluluklar yaşatabilir ve onlara “bu hediye sana az bile!” mesajını verebilirsiniz. Böylece sevdikleriniz bu jestinizi istese de unutmayacak…

Anneye Doğum Günü Hediye Mesajı

Anneniz için bir doğum günü hediyesi seçtiniz ancak üzerine heyecandan nasıl bir mesaj bırakacağınızı bilemediniz mi? Hiç sorun değil çünkü bizler sizin için küçük birkaç güzel hediye mesajı hazırladık. Anneniz bu mesajları çok sevecek…

  • Dünyamı güzelleştirenim, canım anneciğim… Varlığınla bana verdiğin güç için teşekkür ederim. Bugün bir yaşını daha acısıyla tatlısıyla geride bırakıyorsun. Dilerim bundan sonraki daha nice güzel yaşlarını hep birlikte görürüz. İyi ki doğdun, seni seviyorum… Mutlu yıllar!
  • Sevgisini daima her zerremde hissettiğim tek insan, güzel annem… Beni karşılıksız sevdiğin ve arkamda güvenle yaslandığım dağ olduğun için sana minnettarım. İyi ki doğdun. Birlikte nice mutlu kocaman yıllarımız olsun.
  • Her anımda olduğun ve beni kalbinin ta derinliklerinden sevdiğin için o kadar şanslıyım ki. Dünyanın en özel ve güzel annesine sahip olduğumu düşünüyorum. Seni çok seviyorum anneciğim. İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Mutlu yıllar…
  • Biliyorum, yaşım kaç olursa olsun senin gözünde ben hep ilk günkü bebek olarak kalacağım. Çünkü annelik tam da böyle bir şey… Annem, seni o kadar çok seviyorum ki anlatmaya ömrüm yetmez. İyi ki doğdun. Mutlu yıllar!
babaya doğum günü mesajları bırakın

Babaya Doğum Günü Mesajları Bırakın…

Babanız için aldığınız doğum günü hediyelerine güzel mesajlar bırakmaya ne dersiniz? Belki de şu an aklınıza gelmiyor olabilir bu yüzden biz sizler için örnekler hazırladık. Faydalı olması dileğimizle…

  • Evimizin direği, gönlümüzün şahı canım babam… Bugün özel bir gün belki ama bize seninle her an fazlasıyla özel. Ve sen iyi ki doğdun koca yürek! Kalbimin ta orta yerinden kucak dolusu mutlu yıllar dilerim.
  • Sevgini kalbimde,  tebessümünü yüzümde ve varlığını daima yanımda hissettiğim için çok şanslıyım. Hayatımın bir parçası olduğun için çok mutluyum. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.
  • “Baba” kelimesi belki 4 harf ama bana hissettirdiklerin harflerle bile anlatılamaz. Varlığın ve sevginle başım dik yürümeye devam edeceğim. İyi ki benim babamsın ve iyi ki varsın. Seni seviyorum, mutlu yıllar…
  • İlk aşkım, canım babacığım. Bugün özel bir günse sebebi sensin… İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun. Seni seviyorum!

Sevgiliye Doğum Günü Hediye Mesajları

Sevgilinize onu cezbedecek ve size yeniden aşık olmasına vesile olacak mesajlar bırakmak istediğinizin farkındayız. Tabii ki sizlerle aynı fikirdeyiz ve birbirinden özel mesajı sizler için hazırladık. Hep birlikte bu güzel mesajlara tanık olalım istiyoruz.

  • Sevgilim, senden öncesini unuttum. Çünkü seninle çok güzel bir yola başladık ve geleceğim sen oldun. İyi ki varsın, iyi ki benimlesin. Mutlu yıllar!
  • Sana seni anlatacak bir hediye almak istedim ama seni sana anlatabilecek kadar güzel bir hediye bulamadım. Asıl büyük hediye bu paketin içindeki değil, sensin… Seni çok seviyorum sevgilim. İyi ki doğdun. Nice benli senelere…
  • Yüreğimin ritim değiştirme sebebi, biricik sevgilim… Bugün senin doğum günün ama en güzel hediye bana sunulmuş. Varlığına teşekkür ederim. Seni çok seviyorum. Mutlu yıllar!
  • Sen ve ben yan yanayken değil “biz” olunca anlam buldu. İyi ki biz olduk sevgilim. Bugün ikimizin doğum günü çünkü biz birlikte yeniden doğduk… Seni çok seviyorum, iyi ki varsın. Mutlu yıllar!
hediyelik çikolata

Endorfia’dan Doğum Günü Hediye Mesajı Önerileri

Sevdiklerinize doğum günü hediye mesajı olarak bırakacağınız bu özel sözler onları fazlasıyla mutlu edecek. Belki de bu güne kadar okuyacakları en güzel hediye kartı da sizin hazırladığınız kartlar olacak. Doğum günü mesajlarınızı ayrıcalıklı hediyelerle bırakın. Bunun yanı sıra daha birçok hediye önerisine “Güzel Doğum Günü Hediyeleri” yazısından da ulaşabilirsiniz.

Keyifli alışverişler dileriz…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin