Değişik Yılbaşı Hediyeleri

0
636
değişik yılbaşı hediyeleri

Değişik yılbaşı hediyeleri aradığınızı ve sevdiklerinize klasik hediyeler vermekten sıkıldığınızı biliyoruz. Arıyorsunuz ama değişik yılbaşı hediyelerini bulamıyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Herkesin kullandığı, sıradan bir hediye aradınız ve içinize sinen bir hediye göremediyseniz bu yazımızdaki hediye önerilerini incelemenizi tavsiye ediyoruz. Mağazasında değişik yılbaşı hediyeleri bulunduran Endorfia’da sevdiklerinizi şaşırtabileceğiniz bir ok hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz. 

Yılbaşı herkes için farklı bir anlam içerse de, birçok insanın içinde yeni hayaller, umutlar, planlar, heyecanlar yeşeriyor. Yılbaşında eğlence için sevdiklerinizle birçok kez bir araya geliyor ve doyasıya eğleniyorsunuz. Yılbaşı gecesinde olmazsa olmazlardan biri de yılbaşı hediyeleridir. Büyük küçük demeden sevdiklerimizle birlikte hediyelerimizi büyük heyecanlar ile açıyoruz. Hediyeleriniz arasında fark yaratmak, “Wowww!” dedirtmek istiyorsanız yazımıza büyük titizlikle devam etmenizi öneriyoruz. 

Hediye Tercihleri

Seni seviyorum, seni sayıyorum diyebilmek için birbirimize hediyeler veririz. Verdiğimiz hediyeler hatıra kalsın ister ve bu yüzden haftalar öncesinden hediye arayışlarına gireriz. Tercih edilebilecek birçok yılbaşı hediyesi olsa da, sizler değer verdiğiniz insanlara anlamlı hediyeleri hediye etmek isteyebilirsiniz. Hediye tercihleri kişiden kişiye, zevklere veya birçok ayrıntıya göre değişebilir. Sizler bu anlamda her kişiye uygun değişik yılbaşı hediyelerine Endorfia mağazasından ulaşabilirsiniz. 

Değişik Yılbaşı Hediye Çeşitleri

Yılbaşı, diğer günlerden farklı bir gündür. Yılbaşında sevdiklerinizle birlikte eğlenceli bir gece de kahkahalar ile gülmeye ve kesinlikle eğlenmeye hakkı vardır. Çünkü gelecek yıl için herkesin içinde güzel umutlar yeşerir. Yılbaşı dediğimiz gün, eğlencenin ve bol kahkahaların günüdür. Bu nedenle umutların yeşerdiği bu özel günde, sevdiklerinize vereceğiniz hediyeler de önem arz etmektedir. Yılbaşında sevdiklerinize umut vaat eden keyifli hediyeler vermeniz doğru bir tercih olacaktır. Mesela sevdiklerinize çikolata, lokum gibi ürünleri hediye edebilirsiniz. Sevdiklerinizin hem damaklarını tatlandıracak hem de eğlenceli gecenize keyifli anlar katmış olacaksınız. Eşsiz damak tadıyla bütünleşen Endorfia Çikolataları tadıyla büyülerken, neşenize neşe katıyor. 

endorfia çikolata

Kişiye Özel Hediyeler 

Birçok kişi yılbaşında klasik hediyeler yerine değişik yılbaşı hediyeleri aramaktadır. Sevdiklerinize en güzel hediyeyi seçmek için aklınızda birden fazla seçeneğin olduğunu ve kararsız olduğunuzun farkındayız. Bu yüzden sizlere kullanışlı ve sevdiklerinizin yüzünü güldürecek kişiye özel bir kaç ürünü sizlerle paylaşacağız. Kişiye özel hediyeler sevdiklerinizin kendini özel hissetmelerini sağlayacak ve aynı zamanda isimleri yazılı olan hediyelerinizi yanlarından ayırmayacaklar. Kişiye özel hediye seçenekleri ile Endorfia’nın Kişiye Özel Hediye bölümünü inceleyebilir, sevdiklerinize değişik yılbaşı hediyeleri seçebilirsiniz. Endorfia mağazasından sizler için hazırladığımız bir kaç hediye önerisini paylaşıyoruz.

Kişiye Özel French Press: Filtre kahvesiz yapamayan sevdiklerinize, günlük yaşamlarının her anında ulaşabilecekleri French Termoslar hediye edebilirsiniz. Önümüzdeki kış ayları sayesinde sevdiklerinizi hasta olmaktan kurtarabilirsiniz. Ayrıca termos setlerinin içinde özel olarak kalpli çikolata veya lokum gibi ürünlerde var. Yanında olan ürünler sayesinde sevdikleriniz kahvenin yanına tatlı olarak çikolata veya lokum aramasına da gerek kalmıyor. Sevdiklerinizi french termos ile şaşırtabilir, kahveyle olan aşklarınızı tazeleyebilirsiniz. 

Kişiye Özel Çelik Kupa: Çalışırken ihtiyaç duyulan, sevdiklerinizin içini ısıtan Çelik kupaları sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Çelik Kupa ile yanında kahve bulunduran bu setle hediye edeceğiniz kişiyi kendisine özel ve değerli hissettirin. Hediye etmek istediğiniz kişinin ismini Çelik kupaya yazdırarak, kendinizi gün içinde unutturmayın. %31’e varan indirim seçenekleriyle Endorfia mağazasında sizleri bekliyor. 

Kişiye Özel Termos: En az kişiye özel çelik kupa kadar sevdiklerinizin beğeneceği bir set. Kış aylarında sizleri yalnız bırakmayan termoslar aynı zamanda hasta olmanızı da engelliyor. Kişiye özel termosların üzerine isim yazdırabilir, damak tadınıza göre termosun yanına çikolata, lokum veya kahvenizi seçebilirsiniz. Bu set Endorfia mağazasında %37 indirim avantajıyla sevdiklerinize hediye olarak özenle hazırlanmayı bekliyor. 

Özel Tasarım Termos: Birbirinden güzel farklı desenleriyle beğeniler toplayan özel tasarım termoslar Endorfia mağazasında Kişiye Özel Hediyeler bölümünde sizleri bekliyor. Kamuflaj, ay yıldız, kalpli, çiçekli ve İstanbul silüeti gibi birçok farklı desenlerde termoslar bulunuyor. Yanlarında yine set şeklinde çikolata, lokum gibi ürünlerde mevcut. Buradan farklı kişilere farklı hediyeler seçebilirsiniz. 

Kişiye Özel Defter: Sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu defterlerde sevginizi tazeleyebilirsiniz. İster defteri yazı veya resimlerle siz doldurabilir, isterseniz de sevdiklerinize yeni yılbaşında yeni ve temiz sayfalar hediye edebilirsiniz. 

kişiye özel yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Usb Bellek: Yılbaşında değişik yılbaşı hediyesi aramaya devam ediyorsanız, bu ürün tam da sizlere göre! Sevdiklerinizle birlikte paylaştığınız anıları usb belleğe atabilir, yılbaşı akşamında özlenen günlere dalabilirsiniz. Çeşitli fotoğraflarınızı, videolarınızı atabileceğiniz kişiye özel USB belleklere Endorfia’nın Kişiye Özel Hediye bölümünden ulaşabilirsiniz. 

Kişiye Özel Powerbank: Birçok elektronik aletteki güç sıkıntısı bazen sevdiklerimiz için çekilmez olabiliyor. Sevdiklerimize ulaşamıyor, onlardan haber alamıyoruz. Onlardan haber alabilmek, onlara ulaşabilmek için sizler için Endorfia’nın kişiye özel powerbank ürününü sizlerle paylaşıyoruz. %35’e varan indirimler ile yılbaşında sevdiklerinizin mutlu olabileceği bir hediye verebilirsiniz.

Yılbaşında Sevgini Hissettir…

Yılbaşına birçoğumuz sevdiklerimiz ile beraber, yan yana ve bolca eğlenerek gireriz. Birlikte yeni hayaller kurar, yeni yılın herkes için hayırlı olmasını dileriz. 10’dan geriye doğru sararken içimizdeki heyecan gittikçe artar. Bu heyecanımızı sevdiklerimizle paylaşır ve onlara “iyi ki varsın.” deriz. Yılbaşında sevdiklerinize sevginizi hissettirecek hediyeler alabilir, onlara “iyi ki varsın” demeyi hediyelerimiz ile anlatabiliriz. İşte yılbaşında sevginizi hissettireceğiniz güzel hediyelerden bir kaçı…

Kişiye Özel Termoderi Defter: Birçok hediye seçeneğini gözden geçirmiş olabilirsiniz. Termoderi defter seti içerisinde kalem, USB bellek ve tabii ki Endorfia’nın eşsiz tadıyla lokumları var. Birden fazla seçeneği bir arada bulunduran bu seti evde çalışan sevdiklerinize yılbaşında hediye edebilirsiniz. Sizler için birden fazla ürünü bir arada bulunduran bu set ile sevdiklerinize değişik yılbaşı hediyelerinden sadece birini hediye edebilirsiniz.

Peluşlu Setler: Eşinize, sevgilinize, kız arkadaşınıza ya da sizin için değerli olan sevdiklerinize peluşlu setleri hediye edebilirsiniz. Peluşlu setlerin yanında çikolata, lokum gibi damağınızı tatlandıran küçük ürünlerde eklenmiş. Bu set ile sevdiklerinize hem sevginizi hissettirebilir, hem de sevdiklerinizi çikolata krizlerinden kurtarabilirsiniz.

  •  Kişiye Özel Hediyeler Kategorisi; termos bardaklar, filtreli termoslar, anahtarlık çeşitleri, Powerbanklar, Usb bellekler, çelik mataralar, defterler, Bluetooth hoparlörler, kalem çeşitleri, ayyıldız kalem setleri, French Press termos setleri, gibi daha birçok set eve hediyeye ulaşabilirsiniz. 
  • Çikolata Hediye Kategorisi; enfes çikolata çeşitlerine ve doğal lezzetlere bu kategorimizden ulaşabilirsiniz,
  • Lokum Hediye Kategorisi; birbirinden lezzetli lokum çeşitlerine ve lokumlu setlere buradan ulaşabilirsiniz,
  • Kahve Hediye Kategorisi; bu kategori ile çok sevdiğiniz kahve zevkinize güzel dokunuşlar yapabilir ve muhteşem kahve çeşitlerine ulaşabilirsiniz,
  • Dragee; bu bölümden tatlı ve sevimli drajelere ulaşabilirsiniz,
  • Premium Setler Hediye Kategorisi; birden çok zengin içeriklere bu bölümden ulaşabilirsiniz, bir sürü ürünün yer aldığı premium settler ile sevdiklerinizi fazlasıyla şımartabilirsiniz,
  • Peluşlu Setler Hediye Kategorisi; işte sevdiklerinizin kalbini tam on ikiden vuracağınız esas set, peluşlu setlerdir. Birbirinden sevimli ayıcıklar ve ayıcıklara eşlik eden diğer küçük efsane hediyeler ile sevdiğinizi dünyalar kadar mutlu edebilirsiniz,

Hediye kategorilerine çevrimiçi sitemizden ulaşabilirsiniz ve ayrıca siparişlerinizi vermeden önce seçeceğiniz hediyelerin özelliklerine ince ayrıntısına kadar göz atabilir, gönül rahatlığıyla ve güvenli bir şekilde siparişinizi verebilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin