Çocuklara Yılbaşı Hediyesi

0
646
çocuklara yılbaşı hediyesi

Çocuklara yılbaşı hediyesi seçerken çok eğlenecek ve onları mutlu edecek birçok hediye seçeneğini göreceksiniz. Zira dünyanın en güzel varlıkları olan çocuklarımız için alınabilecek hediyelerin ucu bucağı yok! Ne alırsanız alın yüzlerindeki tebessüm ve kalplerindeki heyecan olabilirsiniz. Onların gözlerindeki gülümseme olmayı başarmanın yolu da bu kadar basittir işte. Rengarenk ve küçücük bir hediye…

Çocuklar denince yürekler kıpır kıpır oluyor, yoğun duygular yaşanıyor ve yüzlerde tatlı ifadeler beliriyor. Bu durum öylesine istemsizdir ki “çocuk” kelimesini duymak, bütün bu duyguları bir arada yaşamamıza yetiyor da artıyor. Normal bir günde hediye alırken nasıl mutlu olmalarını sağlıyorsak, onlara özel günlerde de hediye almak gerekir. En azından özel günlerde alınan hediyeler ile o tarihleri özel kılan anlamları öğretmek ve sevginin paylaştıkça çoğaldığını özel günlerde de göstermek yerinde olacaktır. Çocukları mutlu etmek ve yılbaşında eğlenmelerine sebep olmak için bir sürü hediye önerisi derledik.

Bir Çikolata Bin Mutluluk…

Çocuklara özel olarak seçeceğiniz yılbaşı hediyelerinin başında çikolata gelir. Çikolataya “hayır” diyebilen bir çocuk neredeyse hiç görülmemiştir. Çikolatanın görüntüsü, tadı ve boyutu ne olursa olsun bir çocuğu mutlu etmeye fazlasıyla yeter. Yılbaşı günü de çocuklara eşlik edecek şahane çikolatalar alabilir, onları günün en mutlu çocuğu yapabilirsiniz.

Çocuklarınız için çikolata alırken tarihine, kalitesine ve lezzetine dikkat etmeniz önemli bir husustur. Bunun yanı sıra çeşitli çikolatalarla onlara tatlı jesteler yapabilir, yerken gülmelerine ve tatlı yüz ifadelerine şahit olabilirsiniz. Endorfia Çikolata kategorisinde yer alan birbirinden şahane çikolataları çocuklarınız için seçebilirsiniz. Yılbaşında onlara uzatacağınız bu armağan ile şüphesiz ki, havaya uçmalarına sebep olacaksınız.

Çikolata ve Lokum Bir Arada…

Çikolatanın, çocuğun hayatındaki yeri inanılmaz bir konuma sahiptir. Yedikçe mutlu olur, eğlenir ve enerji yüklemesi ile güç kazanır. Eğlenceyi ve oyun oynamayı ne kadar çok seviyorlarsa çikolata yemeyi de o kadar çok seviyorlar. Onlara bu güzel armağanı vererek gönüllerini kazanabilirsiniz.

Yılbaşını tatlandıracak çikolataların bir sürü çeşidi bulunuyor. Ancak lokumlarında çikolatayla bütünleştiğini biliyor muydunuz? Taze, yumuşacık ve aromalı lokumlarda artık çikolata kaplı olarak sunuluyor. Çocuklarınız için ideal bir hediye de lezzeti büyük olan enfes çikolatalı lokumlar olacak. Çocuklarınızın beğeneceği, yerken tadına doyamayacağı çikolatalı lokumlar, sizlerin de vazgeçilmezi olacak. Çocuklarınız için siparişini vereceğiniz lokumların adresi Endorfia Lokum kategorisidir. Bu kategorideki çikolatalı lokumların siparişini verirken dilerseniz paketleme aşamalarını çocuğunuza uyacak şekilde tercih edebilirsiniz. Mesela arabalı kuşaklarla sarılmış, renkli paketlere çocuklarınız dayanamayacak…

Çocuklara Yılbaşı Hediyesi Renkli Drajeler

Çocuklara yılbaşında alınabilecek bir diğer hediye alternatifi de renkli ve tatlı drajelerdir. En güzel renklerin bir araya geldiği bu şekerlemeler çocuklarınızı fazlasıyla mutlu edecek. Özellikle de yeni bir yıla girerken yeni şeylerle tanışmak onlara iyi gelecektir. Bisküvili olan bu drajeler hem tat hem de görüntü olarak şahane bir hediyedir. Çocuklarınız için özel olarak yaptıracağınız paketlemeler ile drajeleri armağan edebilir, gülüşlerini yakalayabilirsiniz.

Çocuklar için çikolata, lokum, draje muhteşem hediyelerdir elbette ki çok fazla abartılmaması ve çocuğa sürekli yedirilmemesi de unutulmamalıdır. Birkaç kez yedirilmesi ya da ara sıra ikram edilmesi, şeker ihtiyaçlarının karşılanması açısından yeterli olacaktır. Ya da bu şekilde yılbaşı gibi özel olan diğer günlerde de alınabilecek hediyeler arasında bulunabilir. Yılbaşını taçlandıracak, çocukları güldürecek leziz drajelere Endorfia Dragee kategorisinden ulaşabilir, siparişlerinizi vererek aynı gün kargo fırsatımızdan yararlanabilirsiniz.

endorfia dragee

Ders Çalışırken Küçük Bir Mola…

Ders çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamayan çocuklarımız için onları güçlü kılacak ve ders çalışırken dinç tutacak hediyeler almamız doğru olacaktır. Ders esnasında bastıran uykuları üzerlerinden atmaları için haftada bir iki kere içebilecekleri kahveler pek de zararlı olmayacaktır. Bilimsel araştırmalara göre çocukların haftada birkaç kez sade kahve ya da az şekerli kahve tüketmeleri sağlık ve zeka açısından oldukça faydalıdır. Bu nedenle ders çalışırken onlara küçük molalar verebilecekleri ve sıcak kahveleri içebilecekleri fırsatlar yaratabilirsiniz.

Endorfia Kahve bölümünde yer alan kahve çeşitlerinden kahvelerinizin siparişini verebilirsiniz ve bütün yıl kullanabilecekleri, eğitim hayatlarında onlara yardımcı olacak hediyeler için Kişiye Özel Hediye kategorisinde yer alan özel tasarım termoslara, özel tasarım çelik mataralara veya özel tasarım çelik kupalara göz atabilir, siparişlerinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Yılbaşında armağan edeceğiniz bu şahane hediyelerle çocuklarınıza ayrıcalıklı olduklarını hissettirebilirsiniz.

Çocuklara Yılbaşı Hediyesi Peluşlu Setler

Çocuklarınız yılbaşına mı sevinecek yoksa sizden gelen bu şahane sürprizlere mi? Yılbaşında armağan edeceğiniz sevimli oyuncaklar ile onları dünyanın en şanslı insanı kılacaksınız. Özellikle de farklı renk seçenekleri sayesinde tatlı renkleriyle göz kamaştıran bu ponçik hediyeleri alabilir, çocuklarınızın yüzünü güldürebilirsiniz.

Endorfia Premium Setler kategorisi adı altında yer alan Peluşlu Setler bölümünde çocuklarınız için birbirinden güzel yılbaşı hediyeleri yer alıyor. Peki, peluşlu setler neler?

Endorfia Peluşlu Setler Çocuklarınızın Vazgeçilmezi Olacak…

Çocuklarınızı mutlu etmek ve onlara özel olduklarını hissettirmek için seçtiğiniz hediyeler onlar için fazlasıyla yeterli olacaktır. Alacağınız küçücük bir hediyeyle bile gönüllerine su serpeceksiniz. Hele ki aldığınız hediyeler bir peluş seti ise…

Sevimli Peluşlu Setler Neler?

  • Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Bisküvili Draje,
  • Double Midi Yılbaşı Geyiği & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Single Small Yılbaşı Geyiği & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Yılbaşı geyiği & Bisküvili Draje,
  • Sevimli Sıpa & Bisküvili Draje,
  • Sevimli Kuzu & Bisküvili Draje,
  • Single Small Sevimli Aslancık & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Mavi Erkek Bebek Ayıcık & Bisküvili Draje,
  • Single Small Sevimli Koala & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Single Small Sevimli Kuzu & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Single Slim Beyaz Kalpli Ayıcık & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Single Small Minik Kalpli Beyaz Ayıcık & Gül Yapraklı Güllü Lokum,
  • Single Slim Kırmızı Kalpli Ayıcık & Fıstıklı Kalp Çikolata,

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin