Boğa Burcu Kadınına Alınabilecek Hediyeler

0
746

Boğa Burcu Kadına Hediye Fikirleri

Hayatınızda olan kadınlar; anneniz, kız kardeşiniz, sevgiliniz, eşiniz ya da değer verdiğiniz bir arkadaşınız olabilir. Onların özel günlerini hatırlamanız ve onları değerli hissettirmeniz için hediyeler alınması yapılması gereken işler arasında yer almaktadır. Hele bu bir de boğa burcu kadını ise; onun lükse düşkün birisi olduğunu unutmamalısınız. Boğa Burcu Kadına Hediye Fikirleri düşüncenizde lüks ve kaliteli seçimler yapmalısınız.

Bir boğa kadını almış olduğu her hediyeden mutluluk duyar. Bunu da size belli eder, güzel sözcüklerle sizleri onurlandırır. Aslında boğa kadınına hediye vermek insanlar için oldukça güzel ve sevindirici bir durumdur. Çünkü onların sevinmeleri, almış oldukları hediyeden dolayı mutlu olduklarını belirtmeleri sonucunda; onlara hep hediye almak da isteyeceksiniz.

Burçlara göre hediye tercihleri aslında oldukça önemlidir. Boğa burcu kadına hediye fikirleriarasında kişilerin severek kullanacak eşyaların alınması; hem sizin hem de onun hoşuna gidecektir. Burçlara inanır mısınız? Onların gösterdikleri işaretlere göre davranır mısınız? Bu da tartışılır bir konu olmasına rağmen; burçların yüzyıllardır insanlık tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Burçların Geçmiş Tarihçesi Nasıldır?

Burçlar gökyüzü olayların incelenmesiyle ortaya çıkmıştır. Yüzyıllar öncesinde güneşin dünya üzerindeki etkilerinin sonucunda birçok kehanetlerde bulunulmuş ve bunun yazılı örnekleri de çok sayıda kitabe üzerinde yer almıştır. Mezopotamya ve Asur uygarlıklarında bunun örneklerini görmekteyiz. Eski Yunan uygarlıklarında da gelecekle ilgili tahminler yapılırdı ve bunların evrendeki gök cisimleri ile ilgili olduğu düşünülürdü.

Burç yorumcularına ve tahmincilere astrolog denilmektedir. Astrologlar gök cisimlerinin hareketlerinin bir yılda dört defa olduğunu ve burçların da buna göre belirlendiğini söylemektedirler. Astroloji ile ilk ilgilenen uygarlık Babillilerdir. İlk çağ ve orta çağda olmak üzere diğer uygarlıkların da astroloji ile ilgilendikleri görülmektedir. Ateş, hava, toprak ve su burçları mevsimlere göre isimlendirilmişlerdir.

Gelelim boğa burcuna… Boğa toprak burcundandır. Sabırlı, işinde dikkatli, sorumluluk sahibi, hırslı ve kararlı özellikleri ile tanınan toprak burcu; aynı zamanda yaptıkları işte başarılı olmaktadırlar. Boğa burcu kadına hediye fikirleritercihlerinizde onun başarılarını takdir edecek ve aynı zamanda gurur duyduğunuzu gösterecek seçimlerde bulunmalısınız. Bir ofiste çalışıyorsa; kalem seti oldukça hoşuna gidebilir.

Boğa Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?

Burcun özelliklerini bilmek; hediye seçiminde bulunurken size kolaylık sağlayacaktır. Boğa burcu kadını; güzelliği ile gittikleri ortamda dikkat çekici olurlar. Onun böyle güzel olmasına karşın siz de hoş hediye seçiminde bulunmalısınız. Hediyeniz ona yakışan bir şey olmalıdır. Sıradanlıktan uzaklaşmalısınız. Neşeli kimselerdir, verdikleri pozitif enerji ile yakınlarını mutlu ederler. Konuşma tarzları da oldukça yumuşak ve hoştur.

Bu kadar naif olan bir bayana hediye seçiminde farklı olanları tercih etmekle; hem onu sevindirmiş hem de kendini özel hissettirmiş olursunuz. Boğa burcu kadına hediye fikirleri arasında onu şaşırtacak ve neşesine neşe katacak olanları seçmenizde büyük fayda vardır. Kahve tutkunu ise ve günün çoğu anlarında kahve vazgeçilmezi ise; sadece kendinin kullanacağı Termoslu Kahve Seti çok hoşuna gidecektir.

Alınacak hediyelerin yanında çikolata da varsa işte o zaman hediyeniz tamamlanmış demektir. Çünkü onun pozitif enerjisini çikolata ile tamamlaması ve mutluluk hormonunu daha çok salgılaması çok hoş bir düşünce olabilir. Boğa kadını olaylara mantıklı yaklaşmaktadır. Akıl ve mantık ikilisi onlarda oldukça fazladır. Bilgi ve kültürleri de oldukça gelişmiştir. Okumayı ve araştırmayı severler.

Karşı cinste sert ve kaba erkeklerden hoşlanmazlar. Onlara karşı oldukça nezaketli davranmanız gerekecektir. Sevdiği erkeğe sadık olurlar. Maceraperest yapıları yoktur. Sevgiliniz bir boğa kadını ise; size bağlı kalacaktır. Eğer ileriye dönük bir gelecek hayal ediyorsanız; evlerine ve eşlerine bağlı olmak onların yapılarında vardır. Kendileri bu yapıda oldukları için aynı karşılığı sizden bekliyor olmasını da unutmamalısınız.

Boğa Burcu Kadının Olumlu Ve Olumsuz Özellikleri

Boğa burcu kadını olumlu özellikleri arasında; ne istediğini bilen ve onu elde etmek için elinden gelenleri yapma çabasında olduklarını söyleyebiliriz. Dürüst ve sabırlı tavırları ile olaylar karşısında onun fevri davranışlarda bulunmasını beklemeyin. Neşeli ve sevimlidirler. Onun bu neşesine karşılık vermek için Boğa Burcu kadına hediye fikirleri olarak keyifli oyuncaklar tercih edebilirsiniz. Peluş sevimli hayvancıklar onları daha da neşelendirebilir.

Boğa burcu kadını olumsuz özelliklerine değinecek olursak; kendi doğruları onun için oldukça önemlidir. Doğru bildiği hiçbir konuda taviz vermezler. Onları ikna etmek oldukça zordur. Sevdiğine karşı sadık oldukları için karşı cinsin sadakatsizliğine tahammül edemezler. Herhangi bir durumdan şüphelendiklerinde oldukça kıskanç da olabilirler. Boğa kadını ile sevgili olmak sizde bazı zorluklara neden olsa da; evlilik hayatlarında size ve evine oldukça bağlıdırlar.

Boğa burcu kadını daha ılımlı ve yumuşak huylu erkeklerden hoşlanmaktadır. Eğer dik kafalı ve dediğim dedik bir erkek yapısına sahipseniz; o zaman ilişkiniz fazla uzun ömürlü olmayacak demektir. Sizin biraz yumuşamaya ve karşınızdaki insanın fikirlerine onay vererek bu ilişkiye devam ettirmeye çaba göstermeniz gerekecektir. Boğa burcu kadına hediye fikirleriolarak özel günlerde onun güzelliği kadar güzel ve özel ürünler seçmelisiniz.

Boğa Burcu Kadınına Neler Alınabilir?

Erkekler olarak hediye almayı seviyor ya da sevmiyor olabilirsiniz. Bu iş kimisine göre oldukça heyecanlı olmakla birlikte; kimisine göre de bir külfettir. Hangi grupta yer alıyorsanız alın, bir kadının hediye almaktan hoşlandığını unutmamalısınız. Kadınlar özentisiz alınmış hediyeleri hemen anlarlar. Adet yerini bulsun diye ona bir hediye almanız; bırakın size değer vermeyi sizi ondan soğutacaktır. ( Bu da kadınlar hakkında dip not olarak aklınızda bulunsun.)

Boğa burcu kadını aileden birisi ise; onun sevdiği ya da sevmediği eşyaları az çok bilirsiniz. Tercihlerinizi ona göre yapabilirsiniz. Annenize ya da kız kardeşinize alacağınız hediyeler, onları sevindireceği için sizin de mutlu olmanızı sağlayacaktır. Boğa burcu kadına hediye fikirleritercihlerinizde sanıyorum sevgilinize farklı bir tavır sergileyerek daha özentili seçimlerde bulunmanız daha doğru olacaktır. Onun kalbini kazanmanız için bu konu oldukça önemlidir.

Boğa burcu kadınları arkadaşları ile vakit geçirmekten ayrı bir mutluluk duyarlar. En yakın arkadaşınız bir boğa kadını ise; mutlaka çalışkandır ve para harcamayı da seviyordur. Hediye seçimlerinizde bunu düşünerek hareket ederseniz; onun arkadaş seçiminde doğru karar verdiğini anlamasını sağlayabilirsiniz. İşinde başarı göstermiş ve terfi almış bir boğa burcu bayan arkadaşınıza bu sebepten dolayı da hediye alabilirsiniz.

Bu durum oldukça hoşuna gidecektir. İş yerine giderken şık bir paket içerisinde lokum ya da çikolata götürüyor olmanız sizin inceliğinizi ve karşınızdaki kişinin de değerli olduğunu göstermektedir. Unutmayın ki boğa kadınları ince erkeklerden hoşlanırlar. Onların hayatında kaba erkeklere yer yoktur. Ne arkadaş ne de sevgili olarak böyle erkek tiplerinden hoşlanmazlar.

Sevgiliniz bir boğa kadını ise; ona sevdiğinizi belli etmeniz gerekir. Hoşlandığınız ve hala aşkınızı açıklayamadığınız bir kadın varsa; aşkınızı ilan etmek için ona vereceğiniz hediyeler bu durumu ifade ediyor olabilir. Nasıl mı? Kalp şeklinde bir yastığa ne dersiniz? Üzerinde seni seviyorum yazsa güzel olmaz mıydı? Yanında küçük hediyeler de onun mutlu olmasını sağlayabilirdi. Boğa burcu kadına hediye fikirleri olarak bunları düşünüp, sağlıklı kararlar verebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin