Bitter Çikolatayı Böyle Denediniz Mi?

0
673

Bitter Çikolataya Karşı Bakış Açınızı Değiştirin

Favori çikolatanız hangisi? Çoğumuzun favorisi genellikle sütlü çikolatadır. Yumuşacık bir tada sahip olan sütlü çikolata, insana yedikçe yemek hissi uyandırmaktadır.

 Peki, bitter çikolata?

Çikolata raflarını gezerken gözümüze takılan fakat denemekten çekindiğimiz veya damak tadımıza uygun bulmadığımız bitter çikolatayı, yoğun kakao tadından dolayı diğer çikolatalara göre bir tık acı bulabilirsiniz.  Fakat sağlık açısından pek çok olumlu etkileri bulunan Bitter Çikolatanın faydalarından yararlanmak mümkün. Bitter çikolatanın yoğun tadını hafifleterek tüketmeniz için birçok seçenek bulunuyor. Birbirinden farklı birçok tarifin yanı sıra, çikolata ile birlikte mükemmel bir uyum yakalayacağınız içecekler bitter çikolataya bakış açınızı tamamen değiştirecek.

Damak tadınıza uyum sağlayacak, bitter çikolata ile aranızı düzeltecek tatları keşfedin…

Kek ve Kurabiyelerinize Bitter Ekleyin

Kendinizi mutlu etmenin en güzel yolu ufak tatlı atıştırmalıklardan geçer. Gün içinde yiyeceğiniz bir parça kek ya da kurabiyelerinizin tariflerine ekleyeceğiniz bitter çikolata ile çok daha mutlu hissetmek mümkün. Dilerseniz küçük parçalar haline getirdiğiniz bitter çikolatalar ile kurabiyelerinizi süsleyin, ister erittiğiniz bitter çikolatayı keklerinize sos olarak dökün. Hangi tarifi deneyeceğiniz tamamen size kalıyor…

Meyve Tabaklarında Bitter Farkı Yaratın

Kivi, muz, çilek, ahududu ya da böğürtlen… Sevdiğiniz meyvelere göre hazırlayacağınız tabaklarınıza bitter çikolata eklemeyi unutmayın. Meyvelerin ekşi-tatlı tatları ile eşsiz bir uyum yakalayan bitter çikolata, damaklarınıza adeta şölen havası yaşatacaktır.

Sıcak Çikolata Yaparken Bitter Kullanın

Evde kolay bir şekilde hazırlayacağınız sıcak çikolatalar ile harika bir gün geçirmek mümkün. Bunun için ihtiyacınız olan ana malzeme ise bitter çikolata. Sıcak çikolata tariflerin vazgeçilmezi olan bu çikolata ile yoğun bir tat elde edebilirsiniz.

Kahve Keyfinizi Bitter ile Taçlandırın

Güne kahve ve bitter çikolata ile başlamak hem oldukça sağlıklı hem de keyifli olacaktır. Kahvaltıdan önce içeceğiniz kahvelerinize ekstra tat katarak yaşayacağınız hazzı iki katına çıkarabilirsiniz. Sizleri hem zinde hem de oldukça iyi hissettirecek bu enfes ikili, sabahları sizi uykunuzdan uyandıracak en güzel sebebiniz olabilir.

Sütünüzü Bitter ile Tatlandırın

Sade süt içmek, birçoğumuz özellikle de çocuklar için zor bir durum olabilir. Bu durumu çok daha keyifli hale getirecek ve sütü sevdirecek en güzel ve sağlıklı çözümü bitter çikolata sunuyor. Bitter çikolatayı sütünüzün içine ekleyebilir ya da sütün yanında tüketebilirsiniz.

Üstün Lezzetli ve Kaliteli Bitter Çikolataya Ulaşın

Sizlere bitter çikolatayı sevdirecek birbirinden farklı yolları çok daha lezzetli ve kaliteli hale getirmek mümkün. Endorfia Çikolataları, hayvansal yağ ve glikoz bulunmayan içeriği ile sizlere ihtiyacınız olan eşsiz çikolatayı sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin