Bitter Çikolata Yararlı Mı

0
452
bitter çikolata yararlı mı

Çikolata yararlı olur mu hiç diyenler, çikolata yedikçe mutlu olanlar ve çikolatanın her türlüsüne hayran kalanlar burada mısınız? Sizlere okurken büyük keyif duyacağınız çikolata tadında bir içerik hazırladık. Özellikle de herkesin çok sevdiği ve düşük kalorisi özelliğinden dolayı tercih ettiği bitter çikolata ile ilgili altın bilgiler derledik. Bu sayede bitter çikolata yararlı mı sorunuza kolaylıkla yanıt bulabileceksiniz. Dilerseniz ağızlara layık bu enfes çikolataların yanına en çok yakışan Dünya Kahveleri çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Çeşitleri Neler?

Kültürümüzün vazgeçilmez tatlarından biri olan ve içtikçe haz duymamıza vesile olan dünya kahveleri adeta sizlerin de favori lezzeti olacak. Özellikle de dünyaca ün salmış dünya kahveleri için stoklarımızı yeniledik. Peki, bu kahve seçenekleri neler?

Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi: Colombia kahvesiyle tanışmak ister misiniz? Şahane tadı ve içinde barındırdığı ceviz, yaban mersini, şeftali ve kakao enfes lezzetleri ile adeta sizi alıp uzak diyarlara götürüyor.

Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi: Kaliteli paketleme ve uygun indirim seçenekleriyle Guatemala kahvesini gönül rahatlığıyla alabilir ve dünyaca ünlü olan Guatemala lezzetiyle tanışabilirsiniz.

Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi: Kenya kahvesindeki muazzam tadın farkına varmak artık çok kolay ve ulaşılır hale geldi. Kenya kahvesi; limon, misket limonu ve mango tatlarının bir araya gelmesinden oluşmuştur.

Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi: Etiyopya kahvesi ile kahve serüveninize yeni lezzetler ekleyebilirsiniz. Etiyopya kahvesi içinde barındırdığı olgun kırmızı meyveler, böğürtlen, ahududu ve çikolata nefis bileşenleri ile cezbediyor.  

Endorfia Costa Rica Tarazzu Hediyelik Dünya Kahvesi: Enfes yaban mersini, kuru üzüm ve karamel tadı ile sizi mest edecek olan Arabica Costa Rica kahvesini içtikçe içecek ve artık vazgeçemeyeceksiniz.

çikolatanın ne gibi yararları var

Çikolatanın Ne Gibi Yararları Var?

Çikolatanın zayıflatma etkisi olduğunu biliyor muydunuz? Daha doğrusu bitter çikolatanın düşük kalorisi sayesinde pek çok faydası olduğunu duydunuz mu? Yedikçe mest olduğunuz çikolataların birbirinden ayrıcalıklı özellikleri ve tabii ki sağlığa faydaları bulunuyor. Peki, bu faydalar neler?

  • Bitter çikolatanın cilt sağlığı üzerine olumlu etkisi fazladır.
  • Diyabet sorunlarını en aza indirir hatta ortadan kaldırır.
  • Bitter çikolata özellikle hamilelerin adeta mutluluk kaynağıdır.
  • Oluşabilecek felç sorunlarını ortadan kaldırır.
  • Yedikçe yediren bitter çikolatalar, tam bir kalp dostudur.
  • Moral bozukluğunu en aza indirir ve genellikle de ortadan kaldırır.
  • Bitter çikolatanın en sevilen özelliklerinden biri de kilo vermeye yardımcı olmasıdır.
  • Güne daha dinç ve enerjik başlamanızı sağlar. Günün hangi saatinde tüketirseniz tüketin enerji verir.
  • Zihin üzerinde olumlu bir etkiye sahip olan bitter çikolata, öğrenmeyi kolaylaştırır.

O zaman tam da şu an ağızlara layık ve tadına doyum olmaz çikolatalara tanık olmak için sizler de Hediyelik Çikolata türlerinden birini alabilirsiniz. Özel günler başta olmak üzere her ana ayrı bir renk katan ve kahvelerin en büyük dostu olan bu çikolatalar sizlerin de vazgeçilmez lezzetlerinden biri olacak.

Hediyelik Çikolatalar Pahalı Mıdır?

Hediyelik çikolatalar kategorimizde sizleri ve sevdiklerinizi mutlu edecek tatlandırmalar var. Renkli dünyasıyla gözleri kamaştıran ve yedikçe yediren draje türleri, ağızda dağılan lezzetiyle iz bırakan makaronlar ve çok daha fazlası sevenlerini mutlu ediyor. Özel günler dahil canınız her istediğinde taze olarak ürettiğimiz bu enfes lezzetlerin siparişini verebilirsiniz. Zira bu ikramlıklar yedikçe sizlerin de vazgeçilmez tatları arasında yer alacak.

Aynı zamanda da ister kendiniz ister sevdikleriniz için bu hediyelik çikolatalar arasından seçim yapabilirsiniz. Alacağınız çikolata türü ne olursa olsun en uygun ve avantajlı fiyatları ödeyeceksiniz. Üstelik bütçe dostu olan çikolatalara gibi diğer tüm hediyeliklerimizi ve hediye setlerimizi de ucuza alabilirsiniz. Yani kaliteyi ucuza satın alarak istediğiniz herkese dolu dolu sürprizler yapabilirsiniz. Yapacağınız sürprizler karşısında sevdiklerinizi günün en mutlu insanı edeceksiniz.

Hangi Bitter Çikolatayı Tercih Etmeliyim?

Yerken kendinizden geçeceğiniz, tadıyla mest olacağınız ve bir çikolata parçasıyla dahi sağlığınıza olumlu dokunuşlar yapacağınız birbirinden farklı ve leziz çikolata çeşitlerimiz var. Hangisini alırsanız alın bu lezzet keyfini doyasıya yaşayacaksınız. Bu lezzete hem siz hem de sevdikleriniz büyük bir aşkla tanık olacaksınız.

Mesela sevdiklerinizi ziyaret etmeye giderken yanınızda Bitter Madlen Siyah – Büyük Kurumsal Kutu – Gold alabilirsiniz. Ve kendinize de istediğiniz herhangi bir anda bir güzellik yapabilirsiniz.  Bunun gibi daha pek çok bitter çikolata seçeneği sizlerin damaklarına layık olacak şekilde mağazamızın çikolata kısmında mevcut.

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Bitter Çikolata Önerileri

Çikolatanın her türlü çeşidiyle mutlu olanlar ve çikolata severler için şahane öneriler derledik. Peki, sadece bu kadar mı? Elbette ki hayır… Aksine mağazamızın her bir özel köşesinde renkli birçok hediye türü bulunuyor. Kişiye özel hediyelerden ağızları şenlendirecek tatlı ikramlıklara kadar pek çok seçenek var. Ayrıca çok daha fazla öneri, bilgi ve hediye için “Bitter Çikolata Ne İşe Yarar” yazısını da inceleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin