Bitter Çikolata Ne İşe Yarar

0
458
bitter çikolata ne işe yarar

Bitter çikolata ne işe yarar diye merak edenler, çikolatanın zayıflattığını biliyor muydunuz? Evet, doğru okudunuz. Hem de lezzeti ile damaklarda iz bırakmayı başaran bitter çikolatadan bahsediyoruz. Her gün bir parça yeseniz dahi rahatsız etmeyecek, zayıflatmaya etkisi olan çikolata setlerinden birini deneyebilirsiniz. Mesela en sevilen setlerden biri olan Brown Book Bitter Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum setini çok seveceksiniz. Çünkü bu seti özel kılan şey bitter çikolata ile kaplı olan enfes lokumlardır. Üstelik yedikçe tadına doyamayacağınız bu lezzetler sizleri uzun süre tok tutacak…

Bitter Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum Setleri Pahalı Mıdır?

Bitter çikolatanın zayıflatma etkisi kadar sağlığa daha pek çok olumlu etkileri daha var. Peki, bunlar neler? Bu sorunuzun yanıtına geçmeden önce sizlere Endorfia olarak müjdemizi vermek isteriz. Sizleri ve sevdiklerinizi mutlu edecek bitter çikolatalı lokumlar ve diğer tüm hediyelik çikolatalar en uygun ve ekonomik fiyatlarıyla sunuluyor. İstediğiniz zaman maddi açıdan herhangi bir sıkıntı yaşamadan bu enfes lezzetlerden birini alabilirsiniz.

İster tekli kutularda isterseniz de setli hediye kutuları içinde bu lezzetli ikramlıkları alma şansınız var. Çünkü hangisini alırsanız alın en uygun fiyatları ödemenin keyfini yaşayabileceksiniz. Özellikle de görüp görebileceğiniz en kaliteli ve en leziz bu ikramlıkları her özel gün için tereddüt etmeden ve fiyat farkı yaşamadan alabileceksiniz. Tabii ki diğer tüm lezzetler ve hediyeler de ekonomik olarak sizleri karşılıyor olacak. Şimdiden keyifli alışverişler dileriz.

Bitter Çikolatanın Sağlığa Yararları Neler?

Çikolata sağlığa yararlı olur mu hiç? Hem de çok yararlı olur. Bu şekilde düşünmekte haklısınız ancak her şeyin fazlası elbette ki zarar verebilmektedir. Ancak önemli olan bir şeyi tüketirken belli bir ölçüde ve tüketilmesi gerektiği kadarıyla yemektir. Haliyle ölçülü davranmak her zaman için oldukça iyidir. Peki, bitter çikolatanın ne gibi yararları var?

  • Bitter çikolatanın cilt sağlığı üzerine olumlu etkisi fazladır.
  • Diyabet sorunlarını en aza indirir hatta ortadan kaldırır.
  • Bitter çikolata özellikle hamilelerin adeta mutluluk kaynağıdır.
  • Oluşabilecek felç sorunlarını ortadan kaldırır.
  • Yedikçe yediren bitter çikolatalar, tam bir kalp dostudur.
  • Moral bozukluğunu en aza indirir ve genellikle de ortadan kaldırır.
  • Bitter çikolatanın en sevilen özelliklerinden biri de kilo vermeye yardımcı olmasıdır.
  • Güne daha dinç ve enerjik başlamanızı sağlar. Günün hangi saatinde tüketirseniz tüketin enerji verir.
  • Zihin üzerinde olumlu bir etkiye sahip olan bitter çikolata, öğrenmeyi kolaylaştırır.

Tüm bu yararlar bir yana, az önce de bahsettiğimiz gibi bitter çikolatanın tüketim miktarı oldukça önemlidir. Haftada 2-3 kere 40-60 gram aralığında bitter çikolata tüketmenizin herhangi bir sakıncası olmayacaktır. Bunlara ek olarak bitter çikolatanın en az %60 oranında kakao içermesi de oldukça önemli bir detaydır. Dilerseniz ağızlara layık tüm farklı çikolata türlerine Hediyelik Çikolata kategorimizden ulaşabilirsiniz.

bitter çikolata seçenekleri nelerdir

Bitter Çikolata Seçenekleri Neler?

Bitter çikolata kaplı fıstıklı lokumlardan leziz ve bol malzemesiyle mest eden diğer tüm bitter çikolatalı tatlara tanık olabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız şahane birçok seçeneğimiz var. Peki, bunlar neler?

  • Bitter Madlen Siyah – Küçük Kurumsal Kutu – Gold
  • Double Brown Book Bitter Madlen Kurumsal Çikolata & Kolonya
  • Single Modern Bitter Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum – Pembe
  • Twin Premium Bitter Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum & Kahve – Pembe
  • Double Premium Madlen Bitter Çikolata & Kolonya – Kahverengi
  • Single Maxi Bitter Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum – Beyaz
  • Single Midi Madlen Bitter Çikolata – Kahverengi
  • Brown Book Bitter Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum

Buna benzer daha pek çok bitter çikolatalı lezzetler mağazamızda sizleri bekliyor. Dilediğiniz setten yana durabilir ve tadına doyum olmaz tüm bu setlerden istediğinizi keyifle seçebilirsiniz.

Sevdiklerinize Yılbaşına Özel Hediyeler Alın…

Sevdikleriniz için yılbaşında mest olacakları ve hatta mutluluktan havalara uçacakları hediyeler almak ister misiniz? Bizler de öyle düşündük ve sevdiklerinize alabileceğiniz onlarca hediye çeşidini hazırladık. Bunlardan en çok sevilen tatlı mı tatlı çikolataları, makaronları, drajeleri ve lokumları da stoklarımızda güncelledik. Özellikle de yeni yıla az bir zaman kalmışken sevdikleriniz için bu enfes ikramlıklardan birini alabilir, onları günün en mutlu insanı yapabilirsiniz.

Dahası mı? Tabii ki yılbaşında sohbetlerinize eşlik edecek ve enfes bir akşam yemeğinden sonra çok sevilen ikiliyi tüketebilirsiniz. Yani bu iki lezzeti bir araya getirdiğimiz Kahve Çikolata Seti türlerinden birini alabilirsiniz. Böylece eşsiz olan bu iki lezzete tanıklık etmiş olacaksınız. Haliyle geceniz bir başka enerjik ve güzel geçecek. En güzel seçenekleriyle bu setler sizler için mağazamızın en sevilen kategorisinde yerini aldı.

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Bitter Çikolata Önerileri

Endorfia olarak bitter çikolata başta olmak üzere sizleri cezbedecek onlarca çikolata lezzetini stoklarımıza ekledik. Yapmanız gereken damaklarınızda izler bırakacak olan bu enfes tatları denemek ve keyfinize güç katmaktır. Bunların yanı sıra daha pek çok özel hediyeyi de mağazamızda bulabilirsiniz. Daha fazla hediye önerisine ve içeriğe ulaşmak için de dilerseniz “Çikolatanın Faydaları Nelerdir” yazısını da inceleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin