Babalar Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri

0
578

Babalar Günü Hediyesi

Çok özel ve anlamlı bir gün Babalar Günü. Bizlerin dünyaya gelmesine vesile olan, hayatımızın kolaylaşması için var gücüyle çalışan kişidir baba. Hediyelerin en güzelini hak ederler. Babalar Günü Hediyesi olarak ne alsam diye düşünüyorsanız hemen Endorfia’yı açın ve kategorilerine bakın. Kişiye özel harika, kaliteli ve estetik hediyeler bulacaksınız. İnsanlar erkeklerin duyguları yokmuş gibi davranır. Bundan dolayı sanki babalar günü anneler gününün gölgesinde kalır biraz.

Aslında babalar evlatlarından gelen her hediyeye karşı çok duygusaldır. Ancak duygularını anneler kadar açık etmezler. Bundan dolayı sakın Babalar Günü’nü es geçmeyin. Alacağınız duygu yüklü hediyeniz ile gönüllerini fethedin. Maddi ve manevi değerleri edinmemiz babaların etkisi çoktur. Çocuklar genelde babaları ile korkutulur. “Şimdi babana söylerim” diye. Evin otoritesi olduğundan kendisiyle korkutulan kişidir.

Zaman geçtikçe aslında babalarımızın kızmalarının, yasaklarının ve bazı engellerinin hepsinin bizim iyiliğimiz için olduğunu anlarız da bazen ona karşı gelmelerimizin utancını yaşarız. Baba, evin direğidir. Ailemizin müreffeh hayat yaşamasında en büyük katkı babanındır. O zaman şimdi sıra bizde. Babalar Günü hediyesi alarak onun kalbini müreffeh kılmalıyız. Emin olun maddiyatının hiçbir hükmü yoktur babalar için. Aldığınız bir çöp dahi olsa evladından geldiği için yetecektir. Ama siz sevginizi ve saygınızı göstermek için tercihinizi en kaliteli ve en kullanışlı şeylerden yana kullanın.

Biricik babanıza, hayattaki dayanağınıza ne alacağınıza karar veremediniz mi? O zaman hemen bir liste çıkaralım. Babamız neyi sever, neyden hoşlanır veya nelerden hoşlanmaz. Listemizde yer alan hoşlandığı ve sevdiği şeylerden yola çıkarak seçenekleri gözden geçirelim. Babalar hediye olayına biraz daha pragmatik yaklaşırlar. Yani daha çok işlerine yarayacak şeylerle mutlu olurlar. O zaman ihtiyacı olan şeyleri de hatırlamakta fayda olacaktır.

İlk Olarak Babalar Günü Ne Zaman Kutlandı?

Değerli ve anlamlı Babalar Günü hediyesi fikirlerine geçmeden önce Babalar Günü!nün nasıl ortaya çıktığı ve ilk ne zaman kutlandığına dair kısaca bir bilgi verelim. Günün ve babalarımızın değerini anlamak için önemli olacağı kanaatindeyim. Yapılan araştırmalar Babalar Günü’nün ilk çıktığı yerin Amerika olduğunu göstermektedir. Amerika’da iç savaşın yaşandığı yıllar. Smart Dodd, bir savaş gazisi kızı. Smart Dodd, çok küçük yaşta iken genç yaştaki annesini kaybeder. Geriye 6 tane kardeşi kalır. Annesinden sonra Dodd, kardeşlerine bakmak zorunda kalır.

Kardeşlerine bakarken en büyük destekçisi babasıdır. Babası, bir anne gibi çocuklarına bakma konusuna emek verir. Babasının yaptığı fedakarlıkları gören Smart Dodd, fedakarlıklarından dolayı Anneler Günü var da neden aynı anne gibi çeşitli fedakarlıklara katlanan Babaların Günü yok diye kendi kendine düşünür. Babalar gününün olması gerektiğini savunarak babasının doğum gününü olan 5 Haziran’da ilk defa Babalar Günü’nü kutlar.

Dodd, 5 Haziran’ın Babalar Günü olarak kutlanması için çok çaba göstermiş fakat çabaları karşılık bulmamış. Amerika’yı yönetenler 5 Haziran’ı değil de Haziran ayının üçüncü haftasının pazar gününün Babalar Günü olarak kutlanmasına karar vermişler. İlk Babalar Günü 1924 yılında kutlanmıştır. Başkan Richard Nixon’un, 1966 yılında attığı imza ile Babalar Günü resmi tatil ilan edilir. Resmi kutlama işte o imzadan sonra başlar. Küçük bir kızın babasının fedakarlıklarını fark etmesi bütün dünyada Babalar Günü’nün kutlanmasına neden olmuştur. Teşekkürler Smart Dodd. O zaman bizler de yıllar öncesinde bir vesileyle başlayan günü alacağımız Babalar Günü hediyesi ile kutlayalım.

Babalar Günü Hediyesinde Endorfia Farkı

Ülkemizde yapılan istatistikler Babalar Günü’nün Sevgililer Günü ve Anneler Günü kadar popüler olmadığını göstermektedir. Anneler ve sevgililer gününde yapılan hediye alıverişi Babalar Günü’nde yapılanın kat ve kat üzerinde. Babalarına değer veren insanlar olarak bu anlayışı yok edelim ve hemen Babalar Günü hediyesi arayışına geçelim. Anne ne ise baba aynı değerdedir. O zaman neden böyle bir ayrım olsun ki. Zaten Endofia ikisi arasında hiçbir ayrım yapmadan, verilmesi gereken değeri verebilmemiz için hediye seçenekleri ile bizlerin yanında.

Hediye, mutluluk, kalp alma, gönül fethetme için küçük bir vesiledir. Alacağımız hediyenin babamızı daha çok mutlu etmesi için onu çok iyi tanımalısınız. Babasını tanımayan yoktur. Ancak annenizin onu daha iyi tanıdığını unutmayın. Annenize danışarak daha doğru hediyeyi alabilirsiniz. Erkekler biraz daha yemeye düşkündür. Hele ki tatlı onların vazgeçilmezidir. Babanız çikolata, renkli drajeler, ve lokum seviyorsa en doğru yerdesiniz.

Endorfia çikolatalarını geleneksel yöntemleri kullanarak, en kaliteli malzemeleri kullanarak üretmektedir. Bitter, sütlü, fındıklı, fıstıklı çikolata çeşitlerinden babanızın en çok beğendiğinden bir kutu yaptırabilirsiniz. Özenle hazırlanmış özel tasarım kutularında çikolatalarınız harika duracak. Babanız önce hediyenizin dış görünüşüne bayılacak sonra lezzetine. Şayet babanız lokumcu ise o zaman sade, duble fıstıklı çifte kavrulmuş, gül yapraklı veya çikolata kaplı seçeneklerinden bir kutu hediye edebilirsiniz.

Lokum, çikolata veya drajeler çok sade geliyorsa yanına kolonya ve Türk veya filtre kahve ilave ederek set haline getirebilirsiniz. Kolonyaların çok çeşitleri bulunmakta. Tıraş sonrası kullandığı kolonya çeşidini biliyorsanız tercihinizi ondan yana kullanabilirsiniz. Ihlamur, lavanta, yeşil çay, limon, yasemin kolonya çeşitlerindendir.

Popüler Babalar Günü Hediyeleri

Haziran ayına girdiniz ve Babalar Günü hediyesi telaşesi sizi sarmaya başladı. Hediye almanın en yorucu hali karar aşamasıdır. Karar verdikten sonra gerisi çok kolay. Zaten günümüzde çoğunluk hediye alışverişlerini internetten yapmakta. Mağaza dolaşma fasılları ve zamanları geçti artık. Endorfia, babalarınız için en kaliteli ürün seçenekleri ile karar aşamasında ve alışveriş aşamasında yanınızda. Yiyecekten teknoloji ürünlerine kadar birçok seçeneği bir arada bulabilirsiniz.

Kıymetliniz, canınız ve ailenizin direğine en güzel hediyeyi almak istemeniz çok normal. Dünyada sizin babanızdan sadece bir tane var. O zaman ona alacağınız hediye de dünyada bir tane olmalı. İyi de bu nasıl olacak? Endorfia Kişiye Özel kategorisi incelendiğinde bunun mümkün olduğunu göreceksiniz. En özelini ve en kalitelisini hak eden babanıza kategoriden en çok uygun olanı seçmelisiniz. Örneğin babanız çok mu su içiyor? Arabada, yolculukta, dışarıda, işte veya evde kullanabileceği bir matara alabilirsiniz.

Matara denilince sanki sadece çocukların kullandığı bir şey gibi düşünülüyor. Oysaki çelik mataralar son zamanda yetişkinler arasında çok popüler. Özellikle spor yapmayı seviyorsa tercihinizi mataradan yana kullanın. Üzerine babanızın adını yazdırırsanız o zaman mataranın değeri daha çok artacaktır. Babanız için o artık dünyada tek ve en özel mataradır.

Anlamlı Babalar Günü Hediyesi

Anneler çocuklarına sevgilerini açıkça gösterir. Ama babalar genellikle sevgilerini çok açık gösteremezler. Çok doğru bir davranış olmasa da maalesef hakikat böyle. Evlatla baba arasındaki görünenin çok ötesindedir. Babalar Günü hediyesi bu görünmez bağın bir nişanesi olduğundan daha değerlidir. Evladının elinden alacağı bir hediye ona dünyaları verecektir.

Babalar günü hediyenizi çok ama çok etkili kılmak ister misiniz? Evet ifadelerin yankılandı eminim ki. O zaman bir defter alın elinize. Açın defterin ilk sayfasını ve babanızla bir resminizi koyun. Çevirin sayfayı ve yazmaya başlayın. Kendi el yazınızla sevginizi ve ona duyduğunuz saygıyı yazın içinizden geldiğince. İşte bu çok ama çok etkili bir hediye oldu. Endorfia’da bulunan termoderi kapaklı defterin üzerine bir de babanızın adını yazdırırsanız ağlamayan babanız gözyaşlarını tutamayacak. Dilerseniz tercihinizi powerbank, USB gibi teknolojik ürünlerden yana da kullanabilirsiniz. Tercih sizin.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin