Asaletin Çikolata Hali

0
788

Şık ve Asil: Madlen Çikolata

Evet, “şık” ve “asil”, bir yiyecek türünü nitelemek için sık kullanılan sıfatlardan değil. Yiyeceklerde”lezzetli”, “sağlıklı” gibi sıfatlarla niteleme söz konusu olur. Fakat şu an herhangi bir yiyecekten – şekerlemeden bahsetmiyoruz. Konu Madlen Çikolata… Madlen çikolata şık ve asil nitelemesini sonuna kadar hak ediyor.

Madlen Ne Demek?

Madlen çikolata tutku halinde varlık gösteriyorsa, onu daha yakından tanımak gerek. Biraz detaya inelim. “Madlen” sözcüğünün nereden geldiğini merak ettiniz mi hiç?

Madlen, Fransızcadaki “madeleine” kelimesinin Türkçede bulduğu karşılık. Madeleine Fransızcada kişi ismi olarak sıkça kullanılır. Yine Fransa’ya özgü lezzetlerden olan bir pandispanya çeşidi de madeleine ismiyle anılmakta.

Bayrama Madlen Çikolata Lezzeti Katın

Madlen çikolata denilince akla ilk gelen, bayramlar. Hatırlayın, şekerleme dükkânlarında, marketlerde ışıl ışıl kutuların içinde satışa sunulan madlen çikolatalarla dolu standlar, bayram coşkusunu, bayram gelmeden başlatır.

Bayram ziyaretlerinde misafire kendini özel hissettirmekse amacınız, yararlanacağınız araç belli; madlen çikolata ikramı. Özel bayram ziyaretlerinde ikramlık olarak akla ilk gelen seçenek olmanın yanı sıra, kurumsal ilişkilerde de bayram hediyesi sıfatıyla madlen çikolatalardan bahsetmek mümkün. Kurumunuz adına sunulacak bayram hediyesi için madlen çikolata, yerinde bir seçim.

Sıradan Bir Güne Madlen Çikolatayla Bayram Havası Katın

Onu hayata dâhil etmek için elbette bayramları beklemek zorunda değilsiniz. Günlük rutin içinde gerçekleşen ziyaretleri madlen çikolata hediyesiyle gerçekleştirmek, güne bayram havası katacaktır. Kapı çaldığında gelen kargo, madlen çikolata hediyesi ise, günün geri kalanı sıradan geçmeyecek demektir.

Şık ve asil karakteriyle madlen çikolatalar, kurumsal hediyelik olarak iyi iş çıkarmakta. İş ortaklarınızla, müşterilerinizle, misafirlerinizle iletişiminize biraz yıldız parıltısı eklemek istediğiniz her an, tüm ihtiyacınız bir kutu madlen çikolata.

Ne Arzu Edersiniz?

Madlen Çikolata keyfini muhataplarınıza nasıl sunmak istersiniz?

Seçenekler çeşitli.

“Sadece kakao” diyenler için bitter, kakao ve sütün aşk yaşadığına inananlar için sütlü,

“Çikolata tadına mis gibi kokular eşlik etsin” diyenler için kolonyalı setler, “bana çikolata yeter” diyenler için single alternatifler,

“Daha fazla çikolata” diyenler için maxi, “tadı damağımda kalsın” diyenler için midi.

Peki ya, çikolata konusunda gizli sırlar içeren eski ve bilge bir kitap görünümündeki Brown Book kutusunda sunuma ne dersiniz?

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin