Arkadaşa Güldüren Hediye Fikirleri

0
720
arkadaşa güldüren hediye fikirleri

Arkadaşa güldüren hediye fikirleri arıyorsanız sizlere harika sürprizlerimiz var. Yeni gelenler kategorimiz başta olmak üzere her bir kategorimizde en kaliteli en yeni ve sağlam birçok ürün yerini alıyor. Kişiye özel hediyelerden aşkla yiyeceğiniz tatlı ikramlıklara kadar her şey mağazamızın yenilenmiş stoklarında sizleri bekliyor. Özellikle de tadına doyum olmaz rengârenk çeşitli makaronlar ve kafein sevmeyenler için kafeinsiz kahveler geldikleri gibi kapış kapış gitti. Zira her iki lezzette yeni tat arayışında olanlara özel olarak hazırlandı. Bu ve buna benzer çok daha farklı hediyelikleri ve ikramlıkları bulabilirsiniz. Üstelik hem tasarımların hem de ağzı tatlandıracak ikramlıkların aynı set içerisinde bulunduğu Kişiye Özel Hediye kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

En Yakın Arkadaşa Hediye Ne Alınır?

En yakın arkadaşınızla olan muhabbetiniz, sohbetiniz her ne kadar renkli ise mağazamızda bulunan tüm ürünler de bir o kadar renkli. Arkadaşınız için manevi değeri yüksek, özel tasarımlı ve en uygun fiyatlarıyla satılan hediyelerden ya da çikolatalardan, makaronlardan, lokumlardan vb. almak istiyorsanız kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz. Ancak hediye seçimlerinizi yapmadan önce birkaç püf noktaya dikkat etmeniz gerçekten de anlamlı hediyeler almanızda büyük bir paya sahip olacaktır.

Arkadaşınız Neler Yapmaktan Hoşlanıyor?

Arkadaşa güldüren ve eğlenceli hediyeler seçmek için onun en çok neler yapmaktan hoşlandığına odaklanabilirsiniz. Mesela doğa yürüyüşlerinden keyif alıyor mu, çikolata yerken yanında sevdiği içecekleri tüketirken keyif alıyor mu ya da en sevdiği renklerle bütünleşmiş hediyeliklere mi bayılıyor, bunları bilmeniz arkadaşa en doğru hediyeyi seçtirecektir.

Arkadaşınıza yürüyüş yaparken ona eşlik edecek Kişiye Özel Termoslardan bir tanesini alabilirsiniz. Kahveyi sevdiği kadar alacağınız bu hediye de onun yüzünü fazlasıyla güldürecektir. Çünkü kahveyi hem yanında taşıyabilecek hem de uzun saatler sonra dahi kahvesini aynı lezzeti ve sıcaklığıyla tüketecek. Bu yüzden de bu hediye arkadaşa alınabilecek en ideal hediyelerden biri olacaktır.

Arkadaşınız tatlı atıştırmalıkları yanından ayırmıyor mu? O halde ona armağan edeceğiniz bir diğer şey de Hediyelik Çikolatalardan biri olabilir. Kahvenin yanına da yakışan çeşitli birden çok çikolatayı bu kategori üzerinden kolaylıkla alabilir, arkadaşınızın yüzünü güldürebilirsiniz. Üstelik klasik hediyelerden ziyade daha farklı ve renk katacak hediyeleri seçmek arkadaşınızın çok hoşuna gidecek.

arkadaşa güldüren peluşlu oyuncaklar almaya ne dersiniz

Arkadaşa Güldüren Peluşlu Oyuncaklar Almaya Ne Dersiniz?

Mağazanın en sevimli en tatlı ve en göz alıcı hediyeliklerinden biri Peluşlu Setlerdir. Bu setler içerisinde birbirinden güzel, komik ve eğlenceli oyuncaklar bulunuyor. Sadece oyuncak mı? Elbette ki hayır, oyuncaklara eşlik eden tazecik lokumlar, enfes çikolatalar, renkli drajeler, rengârenk makaronlar ve tadına doyamayacağınız kahve çeşitleri yer alıyor. Aynı zamanda da sevimlilikleriyle gözleri kamaştıran bu oyuncaklar sevdikleriniz için farklı bir hediye olacaktır.

Peluşlu Setler içerisinde bulunan oyuncaklar ve ikramlıklardan bazıları ise şu şekildedir:

  • Single Small Sevimli Kuzu & Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Single Small Sevgililer Günü Yatığı & Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Single Slim Beyaz Kalpli Ayıcık & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Bisküvili Draje
  • Minik Kalpli Beyaz Ayıcık & Bisküvili Draje
  • Sevgililer Günü Yastığı & Bisküvili Draje vb.

Arkadaşa Hediye Setleriyle Jest Yapın

Arkadaşa hediye seçerken birkaç hediyeyi birden beğenebilirsiniz. Bazen maddi açıdan bu hediyelerin hepsini almak yetersiz olabilir. Bu nedenle setli hediyelikleri seçebilirsiniz böylece hem beğendiğiniz birkaç ürün bir arada yer alacak hem de tatlı ikramlıklardan bir tanesi de bu sette bulunacak. Hepsi bir yana tekli olarak alacağınız hediyeler yerine set alırsanız çok daha uygun ve avantajlı fiyatları ödeyebilirsiniz. Peki, bu hediye setleri neler_

Kolonya Lokum Seti

Bu set içerisinde Covid-19 sürecine iyi gelecek mis kokulu kolonya esansları ve birbirinden şahane lokum çeşitleri bulunuyor. Sade lokum, gül yapraklı güllü lokum, çifte kavrulmuş lokum ve çikolata kaplı fıstıklı lokum türleri kolonya esanslarına eşlik ediyor. Hem salgın sürecine uyacak hem de leziz tatlara arkadaşınızı konuk etmiş olacaksınız.

Kolonya Çikolata Seti

Kolonya esanslarıyla bir arada bulunan lokumlara alternatif olarak hazırlanan bu set içerisinde kolonya çeşitleri ve çikolata türleri bulunuyor. Yani lokum sevmeyenler için harika bir alternatif olacak Kolonya Çikolata Setini çok beğenecek, arkadaşınıza güzel bir jest yapmış olacaksınız.

Kahve Çikolata Seti

Kahve ve çikolata en çok bütünleşen lezzetlerden bir tanesidir. Özellikle de çikolata tutkunu olan arkadaşınıza alınabilecek en özel hediyelerden. Bu hediye seti içerisinde hem çeşitli dünya kahveleri hem de farklı türde çikolatalar bulunuyor. Krokan, madlen, special, özel gün çikolatası ve Colombia, Kenya, Costa Rica Tarrazu, Guatemala kahve çeşitleri yer alıyor. Arkadaşınıza dünya yolculuğu yaptırabileceğiniz harika bir settir.

hediyelik makaron

Endorfia’dan Arkadaşa Güldüren Hediyeler Fark Yaratıyor…

Mağazamızda her özel güne ve her insana hitap edecek pek çok hediyelik, özel tasarım ve tatlandırmalar bulunuyor. Özel hediyelerden hoşlananları mutlu edecek French Pressler, termoslar, çelik kupalar, hediyelik mumlar, tasarım defterler, powerbanklar ve çok daha fazlası mevcuttur. İkramlıklardan da çikolatalar, lokumlar, drajeler, kahveler ve Türk mutfağının sevilen lezzetleri arasına geçen meyveli makaronlar var.

Arkadaşa güldüren hediyeler seçerken artık hiç zorlanmayacak mağazamızda bulunan yüzlerce hediye çeşidinden çok memnun kalacaksınız. Kalitelerinden ödün vermeyen uzun ömürlü hediye setleri de tam tamına arkadaşa armağan edilecek hediyeliklerden. Bunun yanı sıra gözünüze ve kalbinize değecek hediyeleri kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Aynı zamanda da yüz güldürecek başka hediyeleri de merak ediyorsanız “Alınabilecek Eğlenceli Hediyeler” yazısına da göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin